Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 487.

• Όχι. Το έχω μπροστά μου συνέχεια ανοιχτό Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα! Προσπαθώ από το πρωί να κάνω το update αλλά μου βγάζει συνέχεια errors. Έκανα εκκαθάριση στο updater και όλα τα γνωστά αλλά τίποτα. Μήπως έχει θέμα ο server; 0db88c82280cfb5ec6e704da41938439.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα. Επειδή λείπω εκτός Αθηνών για δουλειά, ειδα οτι βγήκε οτα update. Φοράω τη 8.6.28 miui 10. Την είχα βάλει μετά από factory reset, format data κλπ.. Την περνάω κανονικά από πάνω; Ευχαριστώ πολύ παιδιά εκ των προτέρων Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα!! @MIUI_ART θα έχουμε κάποιο fix για τις ειδοποιήσεις;; Κατά τα άλλα η rom άψογη! Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπήκε με ΟΤΑ αναιμακτα...! Παρατηρήσεις από αύριο. Εύγε!! Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με ΟΤΑ; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα! Το κινητό πάει σφαίρα. Πλέον δεν ζεσταίνετε κ α θ ο λ ο υ! Μια πρώτη παρατήρηση είναι ότι εκτός από τις εφαρμογές τύπου viber, messenger κλπ δεν έρχονται ηχητικες ειδοποιήσεις για γεγονότα τύπου ημερολόγιο πχ.. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: AMAZFIT 2

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από stakantzi: “Παράθεση από ovelix11: “Αμαν... Και πως έγινε αυτό; Σκέφτεσαι να το στείλεις πίσω; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ρε αδερφέ πραγματικά δεν ξέρω. Ούτε που ήξερα ότι αυτά τα στηρίγματα έχουν κάτι σαν κολλητό καπάκι! Το οποίο φυσικά θα έφευγε... Πως να τους στείλω πίσω; τι να τους πω; πως θα αποδείξω ότι δεν το έσπασα κτλ; Δύσκολο το κόβω και μάλλον δεν θα ασχοληθώ καν. Απλά πλέον έπαψε να είναι κόσμημα στο χέρι μου. Το αισθάνομαι φθηνό. Διάβασα εδώ …

• AMAZFIT 2

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Αμαν... Και πως έγινε αυτό; Σκέφτεσαι να το στείλεις πίσω; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Την έβαλα και έκανα καθαρή εγκατάσταση. Δεν επανέφερα από cloud για να έχω πλέον καθαρές ρυθμίσεις. Το έστησα και όλα καλά. Παραθετω δύο screen. Στο ένα φαίνεται η κατανάλωση (όλα καλά πλέον) και στο άλλο η miui (γιατί γράφει 9 στα μικρά γράμματα;). Απο αύριο και οι παρατηρήσεις αν και νομίζω ότι όλο και καλυτερεύει το πράγμα! 6a7fe450abb8de88179a5b6b825bf13e.jpg1094f2ed2cc6ebb998cdb1ea466eb33e.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Watch face viewer

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Καλημέρα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να κάνω view τα αρχεία wfz (watch faces) πριν τα βάλω στο ρολόι. Έχω παρά πολλά και θέλω να τα κάνω rename. Όσο και να έψαξα δεν έχω βρει κάτι... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

ovelix11 - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο τελικά το καλώδιο φόρτισης...με το δικό του κάνει ακριβώς 45 λεπτά να φορτίσει...5% μέχρι 95% ... Ενώ με ένα άσχετο κάνει και 2ωρες...” Ξέρουμε που μπορώ να βρω ένα φορτιστή (ευρωπαϊκό) με καλώδιο; Κάποιο link;; Χρειάζομαι οπωσδήποτε άλλο ένα.. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: AMAZFIT 2

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από Pallaros: “Παράθεση από ovelix11: “Μήπως σε κάποιο μελλοντικό update δώσουν παραπάνω επιλογή φωτεινότητας αλλά με πιθανη μείωση του χρόνου στη μπαταρία;; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μακάρι, αν και δεν το νομίζω γιατί μόνο με το backlight μπορούν να κάνουν κάτι, το contrast απλά αντανακλά το φως που έχει το περιβάλλον. Sent from my Mi A1 using Tapatalk” Στο πρώτο amazfit πάντως που είχα το είχαν κάνει. Σε firmware είχαν δώσει από το 3 στο 5 την φωτεινότητα.…

• AMAZFIT 2

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Σε εξωτερικό χώρο δεν το συζητώ. Τα σπάει. Απλά θα το ήθελα σε εσωτερικό χώρο πιο φωτεινό Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AMAZFIT 2

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Μήπως σε κάποιο μελλοντικό update δώσουν παραπάνω επιλογή φωτεινότητας αλλά με πιθανη μείωση του χρόνου στη μπαταρία;; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Μολις τελείωσα το στήσιμο...4 ώρες σύνολο χρειαστικα μόνο...” Και από το cloud έκανε 1.30 ώρα να επανέλθει. Ενώ με την προηγούμενη (china) 8!! Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Έβαλε κάποιος την miui 10 ;; Δεν έχω βρει χρόνο να στήσω το κινητό...” Την έχω από το μεσημέρι. Όλα πήγαν καλά. Σαν πρώτη εντύπωση δεν βράζει το κινητό πια. Επανήλθε το εικονίδιο του GPS και δεν χάνετε η φωτεινότητα. Καλύτερη στην κατανάλωση μπαταρίας Περισσότερα από αύριο ή από Δευτέρα με κανονική λειτουργία λόγω εργασίας... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Kalispera. Evala to fix alla mou bgazei oti exw tiv 9 ki oxi tin 10 opws I photo Sorry gia ta greekglish. Oso exoume tin China den tha borw na grafw ellinika?? 5593306323a87c5a206ab09a7efa2304.jpg Sent from my MIX 2 using Tapatalk

• Kalimera. Ekana format data, pigan ola Kala. Polles kinezies omws mesa... Dyo erwtiseis. Einai logiko pou to backup apo to mi cloud argei toso poly? Milame gia 8 wres...Borw na balw ellhnika sto pliktrologio? A! Kati akoma. Synexizei kai zestenetai poly.. Edit απο το σταθερο υπολογιστη Εγραφα απο το κινητο , γι'αυτο και τα greeklish.. Παντως ζεματαει μετα την χρηση. Το micloud εκανε 8 ωρες.. !!!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ovelix11: “Καλημέρα! @MIUI_ART οταν θα έρθει η global θα χρειαστεί να ξανακάνουμε format data; ” Δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα αν δεν δούμε πρώτα το Source και δεν κάνουμε δοκιμές. Format Data δεν νομίζω αλλά ένα Factory Reset ίσως χρειαστεί. ” το οποιο θα μας ερθει μεχρι τελος Ιουνιου ?