Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 487.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “@ovellix11 δεν έχει...” Να περιμένω το σαββατοκύριακο ή να μπω στα βαθιά τώρα...;;; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Μια ερώτηση. Στην 8.6.6 δεν υπάρχουν ελληνικά;. Την έχει βάλει κάποιος; Ρωτάω εδώ γιατί δεν υπάρχει το ανάλογο thread.. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα @MIUI_ART Οπότε περιμένουμε μια και καλή να κάνουμε format data όταν θα μας στείλεις την 10; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από ovelix11: “Καλησπέρα! Επειδη έχω χάσει επεισόδια λόγω δουλειάς, έχω την 8.5.14 beta με encryption και πολλά θεματακια. Δεν πήρα κάποιο mail για την 24 ούτε ο updater βγάζει κάτι... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ωπα! Γράψε λάθος. Το βρήκα το email. Την είχα βάλει αλλά γύρισα πίσω στην 14 beta γιατί δεν μπουταρει.. Περιμένουμε κάτι άλλο @MIUI_ART ; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα! Επειδη έχω χάσει επεισόδια λόγω δουλειάς, έχω την 8.5.14 beta με encryption και πολλά θεματακια. Δεν πήρα κάποιο mail για την 24 ούτε ο updater βγάζει κάτι... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ovelix11: “Να το κάνω κι εγώ @MIUI_ART που είμαι στην 8.5.14 beta και δεν μπουταρω με την καινούρια aroma ή να περιμένω κάποιο fix; ” Να περιμένεις λίγο για FIx, ώστε να κάνεις μία και καλή ότι χρειάζεται. Παράθεση από blackm76: “Καλημέρα παιδιά. Μία ερώτηση. Για το mi3 αναβάθμιση θα βγει; έχει μερικές βδομάδες που δεν βγαίνει. Γνωρίζουμε κάτι; ” Πολλές συσκευές δεν έχουν αναβάθμιση εδώ και καιρό καθώς η xiaomi μας ετοιμάζει την νέα MIUI 10.” Κάπου διάβασα εδ…
-
Να το κάνω κι εγώ @MIUI_ART που είμαι στην 8.5.14 beta και δεν μπουταρω με την καινούρια aroma ή να περιμένω κάποιο fix; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikosprov: “Παράθεση από ovelix11: “Παράθεση από nikosprov: “Παράθεση από ovelix11: “Καλημέρα παίδες. Μια από τα ίδια σε μένα. Γύρισα αναγκαστικά στην 8.5.14 beta γιατί αντιμετωπισα το ίδιο πρόβλημα με την 17.Ενω κατέβηκε και μπηκε απροβλημάτιστα δεν μπουταρει με τίποτα. Κολλημένο στο logo μας με τις τελίτσες. Οπότε λόγω δουλειάς γύρισα πίσω. Μήπως θέλει κάνα format ή factory reset μπας και στρώσει; Ή με την 10 θα πάμε αναγκαστικά σε format;; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikosprov: “Παράθεση από ovelix11: “Καλημέρα παίδες. Μια από τα ίδια σε μένα. Γύρισα αναγκαστικά στην 8.5.14 beta γιατί αντιμετωπισα το ίδιο πρόβλημα με την 17.Ενω κατέβηκε και μπηκε απροβλημάτιστα δεν μπουταρει με τίποτα. Κολλημένο στο logo μας με τις τελίτσες. Οπότε λόγω δουλειάς γύρισα πίσω. Μήπως θέλει κάνα format ή factory reset μπας και στρώσει; Ή με την 10 θα πάμε αναγκαστικά σε format;; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τα ιδια και σε μενα. ενω εβαλα κο…
-
Καλημέρα παίδες. Μια από τα ίδια σε μένα. Γύρισα αναγκαστικά στην 8.5.14 beta γιατί αντιμετωπισα το ίδιο πρόβλημα με την 17.Ενω κατέβηκε και μπηκε απροβλημάτιστα δεν μπουταρει με τίποτα. Κολλημένο στο logo μας με τις τελίτσες. Οπότε λόγω δουλειάς γύρισα πίσω. Μήπως θέλει κάνα format ή factory reset μπας και στρώσει; Ή με την 10 θα πάμε αναγκαστικά σε format;; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Giannisagal: “Μπορειτε να μου πείτε τι έχει αλλάξει από την προηγούμενη 8.5.17 στις 21 μαϊου με αυτήν που πήρα πριν λίγο?? Η προηγούμενη είχε τρομερή κατανάλωση μπαταρίας.....κακή. ” Εφόσον δεν έχουμε νέο Source θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα, και δεν χρειάζεται να κάνετε νέο Flash. Απλά είναι νέο Compile από το νέο Server. :D” Καλημέρα παιδιά! Δηλαδή δεν έχει καμία διόρθωση σε bug από την προηγούμενη; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από ovelix11: “Mix 2;; κουράστηκα να το φορτίζω 2 φορές τη μέρα... Προτείνεις format data; ” Γιατι φίλε μου; Άνετα μια μέρα και περισσότερο. Τι του κάνεις;” Λόγω δουλειάς, Bluetooth όλη μέρα, συνέχεια data και email. Δεν του αρέσει η 8.5.14 beta. Πολλά bugs που έχω γράψει παραπάνω. Αλλά δεν έχω πρόβλημα. Γι'αυτό γίνονται τα τεστ... Καλύτερες ρομ Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαMix 2;; κουράστηκα να το φορτίζω 2 φορές τη μέρα... Προτείνεις format data @MIUI_ART ; Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bas13bou: “Θα έχουμε κάποια αναβάθμιση μέσα στο Σαββατοκύριακο; ” Σε 1-2 ώρες θα παραδώσουμε 8.5.17 / 8.5.24 / 8.5.25 ROM για 9 περίπου συσκευές που είναι και οι πρώτες από τον νέο Server μας. :D” Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτι καινούριο;; Πεινάει το εργαλείο... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από karivasilis: “Αυτο το bootanimation ετυχε και σε μενα παιδια. Το πετυχα μια φορα” Το έχω κι εγώ με 8.5.14 beta Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Έχετε στείλει 8.5.17 για mix 2; Ρωτάω γιατί αν έχετε στείλει δεν έχω λάβει ακόμα κάτι.. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτι ακόμα που ξέχασα. Με την 8.5.14 σχεδόν σε όλες μου τις κλήσεις εισερχόμενες και εξερχομενες κοντά στο λεπτό σταματάνε να με ακούνε και να ακούω και πρεπει να κλείσω και να ξαναπάρω Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk