Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 928.

• Παράθεση από topmar: “Μπες εδώ και διάλεξε την και κατέβασε την.... MIUI 10 Global Stable ROM: Supported Devices and Download Links! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum ” Συγγνώμη, αλλά αυτό το link οδηγεί τελικά στην V10.0.1.0, εκτός και αν δεν κάνω κάτι καλά εγώ...

• Παράθεση από Tasos12koufales: “Παιδιά καλησπέρα στην Google Camera στην μπροστινή πως μπορώ να ρυθμίσω να μην γυρνάει την φωτογραφία? Έχω το mi8 την τελευταία έκδοση της Google Camera. ” Παραθέτω από το μήνυμα του @Antretng σε αυτό το thread: "Μου βγαίνουν ανάποδα οι σέλφι. Σε κάποιες λίγες συσκευές μπορεί με την ενεργοποίηση του api2 να βγαίνουν ανάποδα οι φωτογραφίες από την μπροστινή κάμερα. Σε αυτή τη περίπτωση με κάποιο root explorer πάτε system/etc/camera/msm8996_camera.xml , βρίσκετε το σ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από foxy4270: “δε δουλευει το Night sight στην εκδοση 6.09 μονο στην εκδοση 6.13 και μονο για Xiaomi mi5/5s ” Το Mi5 έχω αλλά καμία από τις 2 δεν δουλεύει Κατευθείαν force close Εκτός και αν θέλει απαραίτητα pie για να δουλέψουν

• Πάντως μέχρι στιγμής καλά πάει στο Mi5. Όμορφη και πιο μοντέρνα η MIUI 10 (αυτό το ρολόι-ξυπνητήρι σε μαύρο να μην ήτανε...) Η μπαταρία νομίζω στα ίδια επίπεδα, ωραία και η καινούρια κάμερα με την προσθήκη portrait! Πρόβλημα 1 η μη πιστοποίηση από Google (δεν με αφήνει να κατεβάσω-ενημερώσω το Netflix) Πρόβλημα 2 είναι σε ένα παιχνίδι (Hill Climb Racing2) που φαίνεται να κολλάει ενώ πριν πήγαινε σφαίρα, ούτε έχω διαβάσει για παράπονα από άλλους χρήστες. To απεγκατέστησα, το επαναεγκατέστησα αλλά…

• Παράθεση από spideman3: “@billphone Θα σε έλεγα να δοκιμάσεις αυτή MGC_5.1.018 με ρυθμίσεις αυτές που ακολουθούν με την πρότεινε ο @linuxilakis εδώ το link MGC_5.1.018.177624777-41364271.apk - Google Drive Επίσης δες και αυτές Get Google Camera port with Night Sight for Xiaomi Mi 5, Essential Phone [APP] [MI 5] [MIUI 10 Oreo 8.0] CameraX V2 -… | Xiaomi Mi 5 ” Ευχαριστώ πάρα πολύ. Στην MGC_5.1.018 και στις B-S-G MOD Settings μετά από τη ρύθμιση για compress RAW δεν αλλάζω τίποτα έτσι; Κατέβασα κα…

• Παράθεση από billphone: “Τελευταίος και καταϊδρωμένος και εγώ πέρασα στο Mi5 μία gcam που βρήκα εδώ Είμαι εντάξει ή υπάρχει και κάποια άλλη να δοκιμάσω; ” Με αυτά και με αυτά, κανείς δεν με πρόσεξε

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από miltosdelis: “...εχω μια ερωτηση τελευταια που βρισκουμε τον φακελο του τοπικου αντιγραφου ασφαλειας στην διαχείριση αρχειων στο κινητο ωστε να τον μεταφερουμε στον υπολογιστη για να μην χαθει ” MIUI/backup/AllBackup/ημερομηνία

• Τελευταίος και καταϊδρωμένος και εγώ πέρασα στο Mi5 μία gcam που βρήκα εδώ Είμαι εντάξει ή υπάρχει και κάποια άλλη να δοκιμάσω;

• Παράθεση από topmar: “ Εγώ πάντως δεν βρήκα τις ρυθμίσεις αυτές στο δικό μου... Ασφάλεια - Κατανάλωση δεδομένων - Περιορισμός χρήσης δεδομένων. Πατάμε τις τρεις τελείες επάνω δεξιά και επιλέγουμε "Σύνδεση παρασκηνίου" ” Μην κοιτάς στις ρυθμίσεις της συσκευής, αλλά στην εφαρμογή "Ασφάλεια"

• Δεν νομίζω να υπάρχει αυτή η ρύθμιση στο Mi5. Σε εμένα επίσης δεν υπάρχει Stable 10.0.1.0

• Εντάξει δεν είναι και κάτι τραγικό αλλά συμβαίνει, είναι κάτι καινούριο

• Παράθεση από Chainsawcharlie: “Καλησπερα παιδιά..τις τελευταίες μέρες όταν πάω να ανοίξω ένα system app μου δείχνει πρώτα το logo της εφαρμογής και μετά το ανοίγει...και έτσι υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση..αυτό δεν μου το έκανε στο παρελθόν..απλά μου ανοιγε κανονικά την εφαρμογή...σας βάζω και ένα screenshot για να καταλάβετε τι λέω..ξέρετε τι παίζει με αυτό; ” Αυτό το κάνει και σε εμένα με Mi5. Το κάνει μόνο όταν ανοίγω για πρώτη φορά την εφαρμογή. Αν την έχω ήδη ανοιγμένη στο παρασκήνιο δεν το…

• Παράθεση από dhmlaz: “Πού θα βρώ την τηλευταία global rom for Redmi Pro για να την δοκιμάσω; ” Παράθεση από dhmlaz: “Έχουν σταματήσει οι δοκιμές με την port τού nickel ; ” Την Global ROM για το Redmi Pro την ανεβάζει ο @gkalen σε αυτό το νήμα και είναι δοκιμαστική. Δεν μπορείς να τη βρεις αλλού Ίσως να έχει σταματήσει όμως λόγω της γενικής στροφής σε cn/eu Αν θέλεις μπορείς να ψάξεις στις προηγούμενες σελίδες (ή στα μηνύματά του στο τέλος της σελίδας) για να βρεις την ανακοίνωση δοκιμαστικής διά…

• Παράθεση από amavroudis: “Σε official αναφέρομαι. Δες το link που έβαλα επάνω. ” Μα και το link από αυτή που έδωσε το παλικάρι official είναι

• Παράθεση από amavroudis: “@lsdpower78 Εδώ μπορείς να παρακολουθείς MIUI ROM for Redmi Note 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Για την ώρα έχεις τη τελευταία. Σε κάνα μήνα, δίμηνο μπορεί να βγει νέα. ” Σε κανένα δίμηνο; Μα δεν έχει ανεβάσει κάποιος εδώ την επόμενη ήδη;