Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 928.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από billphone: “Η εφαρμογή Netflix δεν εγκαθίσταται πλέον γιατί λέει ότι η συσκευή δεν είναι συβατή με αυτή την έκδοση. Γιατί όμως; Εντόπισα και κάτι άλλο Η συσκευή πλέον δεν είναι πιστοποιημένη στο Google Play. Να έχει σχέση αυτό; ” Ναι έχει σχέση, και όλα αυτά θα αλλάξουν με την αλλαγή του Source των ROM που είναι σε εξέλιξη... ” Μεταφέρω την παρακάτω ανακοίνωση από το νήμα της Developer για να μας φύγουν οι απορίες: Παράθεση από MIUI_ART: “----ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:---- Σ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ ΠΡΟΣΟΧΗ για το Mi 5 (Gemini) Επειδή δεν βγήκε αυτή την εβδομάδα China/xiaomi.eu ROM για την συσκευή, σας παραδίδουμε για τελευταία φορά ROM από Global Source. Έτσι την κάνετε Flash όπως πάντα χωρίς Factory Reset.” Αν είναι έτσι μήπως πρέπει να διορθωθεί και το πρώτο μήνυμα γιατί το Mi5 είναι στη λίστα με τις cn/eu ROM
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από dpant: “Ναι, τον εσωτερικό χωρο έχω τσεκαρισμένο. internal storage μου λέει, αλλα την δείχνει με 0 ΜΒ. Εχει και μία επιλογή USB-OTG, αλλά δεν με αφήνει να τι επιλέξω, ακόμα και αν βάλω μία που έχω. Το κινητό έχει την TWRP 3.1.0-1, δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει. Και από ότι έψαξα το TWRP, δεν είδα καμμία άλλη επιλογή να αλλάξω χώρο. ” Μήπως υπάρχει πιο νέα έκδοση recovery για τη συσκευή σου;
-
Παράθεση από billphone: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από billphone: “Η εφαρμογή Netflix δεν εγκαθίσταται πλέον γιατί λέει ότι η συσκευή δεν είναι συβατή με αυτή την έκδοση. Γιατί όμως; Εντόπισα και κάτι άλλο Η συσκευή πλέον δεν είναι πιστοποιημένη στο Google Play. Να έχει σχέση αυτό; ” Ναι έχει σχέση, και όλα αυτά θα αλλάξουν με την αλλαγή του Source των ROM που είναι σε εξέλιξη... ” Ήμασταν με China Source και μεταφερθήκαμε σε Global Source. Δεν θα έπρεπε να μην υπάρχει πρόβλημα με τις Glo…
-
Παράθεση από billphone: “ Κατ'αρχάς να πούμε τα βασικάΣίγουρα έχεις βάλει τις ROM χύμα στον εσωτερικό χώρο και όχι σε κάποιον φάκελο; Σίγουρα βλέπεις τον σωστό αποθηκευτικό χώρο; ” Παράθεση από dpant: “Ναι, αν και τώρα που μπήκα με ενα άλλο file manager, μου δείχνει 2 storages, ένα το λέει emulated, και ένα self. O self είναι άδειος. Στον emulated μου δείχνει όλα τα αρχεία και του ς φακέλλους download,music κλπ. Μαλλον αυτό δεν παίζει σωστά. Στον κανονικο file manager, τα δείχνει χύμα στην inter…
-
Παράθεση από sisois: “Χαιρετω.με το θεμα οτι σε global συσκευές δεν δουλευουν κινεζικες ρομ τι γινεται;εγω βεβαια εχω σε 2 global συσκευές cn rom κ πανε μια χαρα.επισης θα μπορει να μπαινει ο mi λογαριασμός χωρις προβλημα;μιλαμε παντα με κανονικο ,xiaomi ξεκλείδωμα bootloader.ευχαριστω κ καλη δυναμη ” Έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα το έχουν κινέζικα κινητά που τους έχει περαστεί Global ROM όχι το αντίστροφο, χωρίς να είμαι και σίγουρος
-
Παράθεση από dpant: “Παράθεση από dpant: “Καλησπέρα, εδώ και καιρό έχω την MIUI 10 8.8.23 και έχω βάλει στον εσωτ. χωρο την 8.10.11 και την 10.0.0.1 (stable). Οταν κάνω reset στο recovery, δεν μου εμφανίζει τίποτα. Τι πρέπει να κάνω? ” Καλημέρα σας, με αυτό που ρώτησα, μπορεί κανείς αν ξέρει να βοηθήσει? Έχει σχέση με το encryption? Και πως διορθώνεται? ” Κατ'αρχάς να πούμε τα βασικά Σίγουρα έχεις βάλει τις ROM χύμα στον εσωτερικό χώρο και όχι σε κάποιον φάκελο; Σίγουρα βλέπεις τον σωστό αποθηκε…
-
-
Παράθεση από billphone: “Λοιπόν περάστηκε πριν από λίγο και στο Mi5 η 10.0.1.0 με format data. Η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα λίγο γιατί μου έβγαλε κάτι errors για data/media, αλλά για την ώρα όλα καλά Ελληνικά στο πληκτρολόγιο δεν έχει, αλλά δεν υπάρχει και Τ9 ελληνικό; (στην προηγούμενη ROM 9.2.1.0 δεν είχα ελληνικά στο πληκτρολόγιο αλλά δούλευε το Τ9) ” Τελικά και άλλοι εντόπισαν ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης Ελληνικών ονομάτων από το dialpad στην 10.0.1.0 Γιατί αφαιρέθηκε; Δεν μπορεί …
-
Παράθεση από vanni: “στο MIUI όχι αυτό λέμε το πρόβλημα το έχει η μαμά εφαρμογή όποια ρύθμιση και να έκανα δεν αναγνωρίζει το ελληνικό αλφάβητο ” OK συννενοηθήκαμε επιτέλους! Ήταν πολύ βολικά πάντως στην προηγούμενη έκδοση που μπορούσα να καλέσω κάποιον τόσο γρήγορα. Γιατί δεν υπάρχει στην 10.0.1.0; (λέω να ρωτήσω πάλι στο νήμα της) Για third party app πάντως για μένα η καλύτερη είναι το ExDialer και το PixelPhone στη συνέχεια αλλά θέλουν πληρωμή και τα δύο. Το PixelPhone το έχω ακόμα αλλά μου ά…
-
Παράθεση από spideman3: “Όχι δεν δουλεύει με βγάζει στην αναζήτηση οποιο νούμερο έχει τον αντίστοιχο αριθμό. Για αυτό που λες πρέπει να έχει η συσκευή την επιλογή γρήγορη κλήση που νομίζω τα xiaomi δεν έχουν. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν λέω να κρατάς πατημένο τον αριθμό. Άσε που από την 9.5.4 νομίζω, ενεργοποιήθηκε και στα Xiaomi η γρήγορη κλήση
-
@vanni, @spideman3 Λοιπόν ως και την προηγούμενη ROM όταν ήθελα να καλέσω πχ την μητέρα μου πατούσα τους αριθμούς 5-4-8-3-7-1 που αντιστοιχούν στα γράμματα Μ-Η-Τ-Ε-Ρ-Α. (ας μην υπήρχαν γραμμένα στο dialpad. Αυτή τη λειτουργία λέω Τ9 στο dialpad) Στο πάνω μέρος εμφανιζόταν όντως η επαφή ΜΗΤΕΡΑ και πατούσα πάνω της και καλούσα τη μητέρα μου. Είναι σαφώς πιο άμεσος και γρήγορος τρόπος. Αυτό μπορείς να το κάνεις και με Αγγλικά ονόματα αφού στο dialpad υπάρχουν Λατινικοί χαρακτήρες. Όμως στην τελευτα…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από billphone: “Η εφαρμογή Netflix δεν εγκαθίσταται πλέον γιατί λέει ότι η συσκευή δεν είναι συβατή με αυτή την έκδοση. Γιατί όμως; Εντόπισα και κάτι άλλο Η συσκευή πλέον δεν είναι πιστοποιημένη στο Google Play. Να έχει σχέση αυτό; ” Ναι έχει σχέση, και όλα αυτά θα αλλάξουν με την αλλαγή του Source των ROM που είναι σε εξέλιξη... ” Ήμασταν με China Source και μεταφερθήκαμε σε Global Source. Δεν θα έπρεπε να μην υπάρχει πρόβλημα με τις Global; Θα επιστρέψουμε σε C…
-
Παράθεση από billphone: “Λοιπόν περάστηκε πριν από λίγο και στο Mi5 η 10.0.1.0 με format data. Η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα λίγο γιατί μου έβγαλε κάτι errors για data/media, αλλά για την ώρα όλα καλά Απορίες 2 για αρχή: Είναι ενεργοποιημένη η ρύθμιση για 160 χαρακτήρες στα SMS ή πρέπει να κάνω κάτι εγώ; Ελληνικά στο πληκτρολόγιο δεν έχει, αλλά δεν υπάρχει και Τ9 ελληνικό; (στην προηγούμενη ROM 9.2.1.0 δεν είχα ελληνικά στο πληκτρολόγιο αλλά δούλευε το Τ9) ” Απαντάω ο ίδιος Η ρύθμιση για 160 χαρακ…