Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 928.
-
Λοιπόν περάστηκε πριν από λίγο και στο Mi5 η 10.0.1.0 με format data. Η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα λίγο γιατί μου έβγαλε κάτι errors για data/media, αλλά για την ώρα όλα καλά Απορίες 2 για αρχή: Είναι ενεργοποιημένη η ρύθμιση για 160 χαρακτήρες στα SMS ή πρέπει να κάνω κάτι εγώ; Ελληνικά στο πληκτρολόγιο δεν έχει, αλλά δεν υπάρχει και Τ9 ελληνικό; (στην προηγούμενη ROM 9.2.1.0 δεν είχα ελληνικά στο πληκτρολόγιο αλλά δούλευε το Τ9)
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από vanni: “Παράθεση από theopan: “@vanni Δεν υπάρχει ΦΕΚ Β4098/17. Το Β4098 έχει ημερομηνία δημοσίευσης 20/9/2018 και δεν έχει καμία σχέση με ΕΛΤΑ, τελωνείο και τέλος παρουσιάσης. Ή λάθος στο ΦΕκ κάνεις ή απλά σου είπαν ανοησίες. Το άρθρο που παρέθεσα εξηγεί το γιατί σε κάποια χρεώνεται το 3ευρο και σε κάποια όχι. Στα δέματα χρεώνεται μόνο. ” Μάλλον ψάχνεις λάθος γιατί υπάρχει εδώ ΦΕΚ B 4098 - 23.11.2017 αλλά όντως δεν έχει σχέση με τα ΕΛΤΑ μάλλον σημείωσα λάθος το τελευταίο νούμερο, γ…
-
Παράθεση από Kmarkou: “Παράθεση από billphone: “Πόσο παλιά δηλαδή; Εγώ στην 9.2 δεν έχω Ελληνικά γράμματα ” 9.2 xtrv είχα και μου έβγαζε και ελληνικά και λατινικά ” Παράθεση από epantis: “Και εμένα στην 9.2 έχει και ελληνικά κάτω από τα αγγλικά... ” Δεν υπάρχουν Ελληνικά στην 9.2 στο Mi5 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58329/
-
Πόσο παλιά δηλαδή; Εγώ στην 9.2 δεν έχω Ελληνικά γράμματα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Μια μικρή παρατήρηση. Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί Κατέβασα την 9.5 για το land της ανηψιάς. Στον έλεγχο του md5 με το προγραμματάκι WinMD5 αυτό κόλλαγε και δεν προχωρούσε Παρατήρησα τα παράξενα εικονίδια στην ονομασία της aroma και έκανα μετονομασία. Το WinMD5 ολοκλήρωσε αμέσως την διαδικασία με επιτυχία Το όνομα της ROM ήταν αυτό: xiaomi-miui-hellas-6.0_land_arΩma_Stable_V9.5.5.0.zip και το άλλαξα σε αυτό: xiaomi-miui-hellas-6.0_land_arΩma_Stable_V9.5.5.0.zip Το αναφέρω γιατί μπορεί να συμβε…
-
-