Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 928.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από NasDriver: “Καλού - κακού ξεκίνα με αντίγραφα. Δοκίμασε απευθείας αν θες και εάν δεν παίζει σωστά, τότε αναγκαστικά πας για factory reset ” Θα ξεκινήσω αντίγραφα γιατί το factory reset το έχω σίγουρο, αλλά κάπου είχα δει ότι χρειάζεται format data για αυτό και η ερώτηση
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Εγώ στο Mi5 είμαι με την 9.2.1.0 NAACNEK. Για να προχωρήσω στην εγκατάσταση της MIUI 10 θα χρειαστώ κάτι παραπάνω από factory reset? Γιατί έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στο μεταξύ. Από Cn σε Global sourse, από Android 7 σε Android 8 και από MIUI 9 σε MIUI 10
-
-
Η αρχική ανακοίνωση έλεγε για συσκευές που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2018. Τώρα αυτή η λίστα δείχνει και συσκευές πιο παλιές όπως το ugglite που κυκλοφόρησε, κατά το kimovil, τον Αύγουστο του 2017!
-
-
Παράθεση από fog: “Ότι προτιμάς, το format data δεν είναι η μόνη λύση μιας και παραμένεις στην ίδια rom. Μπορείς όμως να το κάνεις και απλά να περάσεις από πάνω την rom. Μπορείς επίσης να κάνεις τα wipes σε cache, art cache, data και internal storage. Στο ίδιο αποτέλεσμα θα καταλήξεις, μιας και ο λόγος που είναι απαρραίτητο το format data, δεν ισχύει στην περίπτωσή σου. ” Ωραία, ευχαριστώ. Θα κάνω τα 4 wipes και θα ενημερώσω
-
Αν θέλω να διαγράψω τα πάντα στον εσωτερικό χώρο του κινητού και να το ξεκινήσω σαν καινούριο, χωρίς να φλασάρω άλλη ROM, τι πρέπει να τικάρω στο TWRP; wipe cache/dalvik cache/data/internal storage ή format data; Με αυτά προφανώς δεν επηρεάζεται το system, σωστά; Θα ανοίξει η συσκευή κανονικά και στις 2 περιπτώσεις;
-
-
Παράθεση από chrisde: “Επιβεβαιώνω και εγώ το λάθος, μου βγάζει και εμένα error. Δεν έχω καταλάβει όμως κάτι: Η τελευταία έκδοση είναι αυτή του θέματος (που φαίνεται ότι ανέβηκε πιο πρόσφατα), η xiaomi-miui-hellas-5.0_latte_XTRV_Stable_V8.5.1.0.zip ή η xiaomi-miui-hellas-5.1_latteXTRVbeta1_Stable_V8.2.1.0.zip ; Γενικά ποιά προτείνετε να βάλουμε, ποιά χρησιμοποιείτε εσείς; ” H 8.5.1.0 είναι και αυτή android 5.1 και είναι η πιο πρόσφατη, εγώ αυτήν έχω χωρίς προβλήματα
-
Παράθεση από stony3gr: “... εχω παραγειλει και εγω ένα xiaomi mi 8 από εδώ Xiaomi Mi8 6.21 inch " 4G Smartphone (6GB + 128GB 12+12 mp Snapdragon 845 3400 mAh mAh) 6717602 2018 – €388.79. Οπως βλέπετε μετα από ερωτήσεις που τους εκανα εχει official Global ROM supporting OTA from Xiaomi pre installed... ” Παράθεση από demakhs: “Απο την περιγραφή, θα έλεγε κανείς πως πρόκειται για την global έκδοση, που δε θα χες πρόβλημα. είναι η china version της συσκευής κ ήρθε με την global rom κ τον bootloader…
-
Παράθεση από panos-: “Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot για να δούμε τι ακριβώς εννοείς; Μαύρη είναι η εφαρμογή του ξυπνητηριου στην 10, αυτό δεν εννοείς; Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk ” Ναι αυτό εννοούσα. Εν τω μεταξύ έκανα μία αναζήτηση και είδα ότι όντως έχει φύγει το στρογγυλό ρολόι και είναι μαύρο το θέμα στο προεγκαταστημένο θέμα. Δεν το είχα προσέξει σε φωτογραφίες πριν την περάσουμε! Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κακάσχημο! Τώρα γιατί δεν αλλάζει με διάφορα θέματα, θ…
-
Παράθεση από panos-: “Παράθεση από billphone: “Αφού έγινε η ενημέρωση και σε εμάς στην 10.0.1.0 κάναμε δοκιμές σε διάφορα θέματα αλλά ένα θέμα πήγε και κόλλησε στο ρολόι και δεν φεύγει από εκεί με τίποτα. Ούτε με διαγραφή δεδομένων από τις εφαρμογές Ρολόι και Θέματα κουνήθηκε! Και είναι ένα χαζό μαύρο που μου τη δίνει στα νεύρα, ας είναι και της γυναίκας το τηλέφωνο! Όσα θέματα κι αν έβαλα μετά το μαύρο εκεί! Μέχρι που σκέφτομαι να κάνω ξανά εγκατάσταση την 10άρα ” Έτσι είναι το ρολόι στην 10. S…