Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 928.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από gassious: “Παράθεση από billphone: “Έκανες επανεκκίνηση και δεν έχεις tethering; Εγώ νομίζω ότι είσαι εντάξει ” Τελικά έχω hotspot. Αλλά μόνο για τα data. Όταν προσπαθώ να μοιραστώ το wifi το hotspot απενεργοποιείται. Είναι φυσιολογικό αυτό; ” Νομίζω ότι δεν γίνεται αυτό που ζητάς. Σκοπός του tethering είναι να μοιράζεις τη σύνδεση δεδομένων της συσκευής σου, όχι να κάνει τη συσκευή σου extender. Αν δεν κάνω λάθος...
-
Έκανες επανεκκίνηση και δεν έχεις tethering; Εγώ νομίζω ότι είσαι εντάξει
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από amavroudis: “Και γιατί δεν ικανοποιείσαι; Τι σου λείπει και σε στεναχωρεί; ” Δεν θέλω τη διάσταση 16/9 ή 16/10. Με στεναχωρεί. Η 4/3 είναι η καλύτερη για τα γούστα μου
-
Παράθεση από Stoni90: “Παράθεση από billphone: “Καλό, αλλά περίμενα καιρό ένα καλό tablet με 9,7" αλλά η Xiaomi με απογοήτευσε ” Γιατί το λες αυτό? ” Γιατί περίμενα να είναι σαν τα iPad 9,7"
-
Καλό, αλλά περίμενα καιρό ένα καλό tablet με 9,7" αλλά η Xiaomi με απογοήτευσε
-
Παράθεση από geozn8: “Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Σκέφτομαι αυτό το διάστημα να παραγγείλω ένα μικρό ηλεκτρονικό gadget από το Gearbest. Το priority του δουλεύει καλά σαν του Banggood η καλύτερα να προτιμήσω το register air mail - Belgium post για αποφυγή τελώνειου ? ” Εγώ σε μια μικρή αγορά χρησιμοποίησα το Priority και παρέλαβα χωρίς περιττές στάσεις (you understand) σε 11 μέρες
-
Παράθεση από almichael: “Θα σου έρθει sms ή/και email από τα ΕΛΤΑ για να στείλεις μέσω mail την απόδειξη αγοράς. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Από πού θα βρουν το email μου ή το κινητό μου οι τελωνειακοί; Από το tracking number ή από το όνομά που γράφει από έξω; Μόλις θα το σταματήσουν στο τελωνείο θα εμφανισθεί στο tracking number το εξής¨ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΓΟΡΑΣ/ΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ" Τότε θα πρέπει να αποστείλει ο παραλήπτης την απόδε…
-
-
Ευχαριστώ, δεν ήταν ανάγκη
-
-
-
Παράθεση από Kmarkou: “Χθες προχθές πήγα να παραγγείλω μπαταρία nohon από το aliexpress και δεν μου δεχόταν την κάρτα. Σήμερα που μπήκα είχε σε έκπτωση την μπαταρία και μαζί με ένα κουπόνι που είχα την πήρα κοντά στα 4 ευρώ. όποιος θέλει να δοκιμάσει τις μπαταρίες είναι καλή ευκαιρία, στα 9,83 € τις έχει. ” link? Ας πάρουμε μια κι ας βρίσκεται...