Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 928.
-
Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από akis95: “Γεια σας Παραγγειλα το mi band 2 από gearbest με 20€ και κάτι ψιλά. Όταν έφτασε Αθήνα το έστειλαν Θεσσαλονίκη για τελωνείο... Ξέρετε πόσο παραπάνω θα πληρώσω και πόσο περίπου θα αργήσει? (Είναι ήδη 8-9 μέρες στη Θεσσαλονίκη) Ευχαριστω ” 3€ λέω. Μιλάω ως παθών .... πολλάκις !!!! ” Έτσι πιστεύω και εγώ ανηψιέ αν και δεν μου έχει τύχει ακόμη Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι που πρέπει να περιμένεις κανένα μήνα για να βγει από εκεί…
-
Παράθεση από demakhs: “Δεν έμεινε απλά στον κατάλογο η παραγγελία, ολοκληρώθηκε...νομίζω...ίδωμεν... .......με μια σημαντική διαφορά βέβαια, εγώ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ!! ” Παράθεση από demakhs: “Θα μάθουμε σε κάμποσες μέρες κ θα σας ενημερώσουμε..πήρα κ εγώ ήδη tracking number... Θυσιαστηκαμε κάποιοι γενναίοι σκώληκες, για όλους τους υπόλοιπους!! ” Συγγνώμη αλλά αυτός ο γενναίος σκώληκας θυσιάστηκε για όλους τους υπόλοιπους χωρίς να πληρώσει τίποτα;;; Πολύ σκληκιάρκο αυτό!
-
Παράθεση από giwrgosalim: “μαγκες στην κάμερα μου βγάζει πάνω αριστερά -0+1 με κόκκινα γράμματα...πως το έκανα αυτό και πώς το επαναφέρω; ” Παράθεση από akis95: “εχω το κινητό 5 μέρες. Πριν 2 μου έβγαλε αυτά τα σύμβολα (κοιτάξτε screenshot). Τα βγάζει μόνο στην εφαρμογή της κάμερας. Μήπως ξέρετε τι είναι? Ευχαριστώ ” Παράθεση από HliasAvg: “Τα είχε και σε εμένα αλλά νόμιζα πως είναι έτσι. Δεν με ενοχλούσαν. Πέρασα Stable και έφυγε. Κάποιοι στιγμή σε μια συνάντηση με το Team Θεσσαλίας στη Λάρισα …
-
Καλά τι τιμές έχει βάλει ο άνθρωπος; Redmi Pro 64 GB 153€;; MI PAD 3 64 GB 180€;;; Με EU Express παραγγείλατε από τον duangtop; "Expedited Shipping To Europe by Eu-Express— No Tax To save customers’ money and time to get really affordable product from China, we offer free tax policy to European countries by Eu Express shipping method Shipping efficiency:7-11 business Days No Customs Tax or VAT for these countries Spain,Portugal, United Kingdom, France, Germany, Italy, Belgium,Bulgaria Austria, C…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Εγώ σου είπα κτύπα αλύπητα Εσύ συζητάς με τον οχτρό ” Βρε τι είστε εσείς οι δικηγόροι! Μόλις μυριστείτε αίμα ορμάτε με χίλια! Ίσως δεν έχεις και άδικο βέβαια, αλλά στην περίπτωσή μου δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να απαιτήσω, πέρα από το να μου φτιάξουν το tablet. Δεν έχει χαθεί το δέμα που μου έστειλαν ή δεν ήρθε χαλασμένη συσκευή. Τους έκραξα λίγο βέβαια γιατί αργήσανε πάρα πολύ να το πάρουν στα χέρια τους Αλλά έχει δρόμο ακόμα η υπόθεση. Κάτσε να δούμε αν θα το φτιάξο…
-
Επομένως πάει και το "Άν κατεβάζεις μόνο από Google Play δεν κινδυνεύεις" !!!
-
Δεν ξέρω και κανέναν Κορεάτη....
-
Αυτή είναι η απάντησή τους σήμερα: "Dear BILL, Thank you very much for contacting us. We are so sorry to bring you inconvenience. Wish you understand even the website showed delivered not means that we have received it. Our warehouse need to reguister it to the system. Please kindly wait for 3 days. Thank you for your continued assistance. Best Regards Jerica gearbest Customer Service" Δεν βλέπω να τους ένοιαξε και πολύ όπως είπες Καλά σοβαρά μιλάνε; Έχουν παραλάβει και δεν το έχουν στα χέρια το…
-
Δικηγόρε αυτό τους έστειλα και περιμένω απάντηση: "Dear Chaya Danae hits again!! * Are you serious? Are you joking on me? I don't have any patience! Gearbest is laughing at me! This is a bad behavior of yours, not professional for sure! I am going to write my bad experience of returning a device to Gearbest in all the forums i am a member! For example myphone.gr, xiaomi-miui.gr, insomnia.gr and others!! I am sure people who wants to know about Gearbest's reliability will find very interesting my…
-
Παράθεση από Thracia: “Καλημέρα,γνώμη μου. Ότι και να έπαθε το δικό σου πάλι ανακατασκευασμενο θα είναι όταν παραλάβεις μετά από Χ χρόνο. Για εμένα καλύτερο είναι αν δεν τα βρείτε για full refund πάρε το ανακατασκευασμενο με μια κάποια εγγύηση! ” Θα είναι ανακατασκευασμένο αλλά θα είναι το δικό μου. Θα ξέρω τι είχε χαλάσει και τι επισκεύασαν Ο παράγοντας χρόνος ίσως είναι σημαντικότερος. Θα το επισκευάσουν οι ίδιοι ή θα το στείλουν και αυτοί στην Chuwi με άγνωστο χρόνο παράδοσης! Και να έχω και …
-
Καλή θα ήταν μία αλλαγή κινητού αυτή την περίοδο...
-
Παράθεση από billphone: “Μετά την εγκατάσταση της Stable 8.1.1.0 είχα γράψει: Λοιπόν έχω 3 προβληματάκια στο MiPad2: 1. Όταν κάνω απεγκατάσταση μία εφαρμογή από τις ρυθμίσεις/εφαρμογές δεν εμφανίζεται το pop παραθυράκι που λέει ότι η τάδε αφαρμογή απεγκαταστήθηκε με επιτυχία και μένει εκεί μέσα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Όταν γυρίζω πίσω όμως δεν υπάρχει πλέον η συγκεκριμένη εφαρμογή στη λίστα. Δηλαδή την απεγκαθιστά αλλά δεν μου το λέει και με αφήνει εκεί μέσα. Αυτό το έβλεπα και το είχα γρά…
-
Το πρωί μου στείλανε μήνυμα και μου λένε να κάνω υπομονή και θα τα φροντίσουν όλα αυτοί Μου πετάξανε και το: "Therefore,we have no power to contact the shipping company." Και εγώ τους είπα : "Thank you for your attention. The package is at postal office Shēnzhèn since April 15th! That's obvious! Since 10 days now! You must do something to find it Maybe you could ask for it at your postal office!" Για να δούμε αύριο. Κάθε μέρα και μία απάντηση. Ποτέ δύο σε μια μέρα! Τό 'χουν γρουσουζιά μάλλον! ==…
-
Μετά την εγκατάσταση της Stable 8.1.1.0 είχα γράψει: Λοιπόν έχω 3 προβληματάκια στο MiPad2: 1. Όταν κάνω απεγκατάσταση μία εφαρμογή από τις ρυθμίσεις/εφαρμογές δεν εμφανίζεται το pop παραθυράκι που λέει ότι η τάδε αφαρμογή απεγκαταστήθηκε με επιτυχία και μένει εκεί μέσα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Όταν γυρίζω πίσω όμως δεν υπάρχει πλέον η συγκεκριμένη εφαρμογή στη λίστα. Δηλαδή την απεγκαθιστά αλλά δεν μου το λέει και με αφήνει εκεί μέσα. Αυτό το έβλεπα και το είχα γράψει και στην GTV 6.9.29 2…
-
Παράθεση από Thracia: “Γιατί δεν κάνεις και μια αναφορά στο τοπικ που έχουν εδώ στο φόρουμ; ” Είναι εν ενεργεία; Το παρακολουθούν; Γιατί δεν είδα να έχουν απαντήσει σε κανέναν τελευταία... =============== Απρ 25th 2017, 11:15am =============== Παράθεση από Bodai: “Η δική μου εμπειρία με e-shop (που πλέον δεν είναι και πολύ δημοφιλές λόγω τιμών) λέει να μιλάς κατά προτίμηση με ένα άτομο. Κατά προτίμηση τον τεχνικό τους. Όταν έστειλα πίσω το 1s με DOA μέχρι να μου στείλουν το καινούργιο, μου έστει…