Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 928.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Λοιπόν τους έστειλα μήνυμα στο ticket ότι είναι απαράδεκτο και καθόλου επαγγελματικό μια να μου λένε το ένα και μια το άλλο. Εν τω μεταξύ βρήκα και αυτό από το trackitonline.ru: 15.04.2017 09:19 Arrived at postal office Shēnzhèn International Place Of Exchange 51805300 15.04.2017 14:27 Left postal office Shēnzhèn International Place Of Exchange 51805300 17.04.2017 07:43 Arrival at delivery point OfficeNánYóu 51805402 17.04.2017 07:56 Unsuccessful delivery attempt !!!!!!!!! OfficeNánYóu 51805402 …
-
Παράθεση από nickstath: “Εν μέρει και κατά περίπτωση ισχύει. Στο δικό μου πέρασα την 8.2.3 στις 22/3 και μετά από τρεις-τέσσερις ημέρες εμφανίστηκαν random reboot, με συχνότητα εμφάνισης +- ένα την ημέρα. Όμως τις τελευταίες 10 ημέρες δεν ξανάκανε random reeboot και πάει σφαίρα. [Ενημέρωση 15/4/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! Η απόφαση δική σου... =============== Απρ 23rd 2017, 11:36pm =============== [Ενημέρωση 23/4/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs …
-
Στις 31 Μαρτίου επέστρεψα για επισκευή το τάμπλετ της κόρης μου, ένα Chuwi Hi8 Pro αγορασμένο προ 7μήνου, στο Gearbest μετά από συνενόηση μαζί τους. Στις 19/4 τους ρωτάω αν το παρέλαβαν γιατί από το tracking έβλεπα ότι έχει φτάσει στη Shenzhen Την επομένη μου απαντάνε ότι το παρέλαβαν και μου προτείνουν να μου στείλουν ανακατασκευασμένο Αφού ρώτησα εδώ στο φόρουμ τους απάντησα ότι προτιμώ να επισκευάσουν το δικό μου ή αντικατάσταση με καινούριο ή refund για να αγοράσω άλλο από αυτούς και τι μου …
-
Τελευταία σταθερή έκδοση;
ΜήνυμαΠαράθεση από zisistil: “xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/16 ” Αυτές οι ROM που μπορούν να βρεθούν σε αυτό το link είναι ξεπερασμένες! =============== Απρ 22nd 2017, 1:55pm =============== Παράθεση από grzeus: “Καλημέρα σε όλους! Έχω περάσει την έκδοση XTRVbeta1-8.1 Stable 8.1.3.0 (LANCCNDI) και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του Mi pad 2. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποια σταθερή καλύτερη έκδοση που μπορώ να βάλω. Κι αν υπάρχει ποιος είναι ο τρόπος να πάρω ένα image (με όρους P…
-
Συγγνώμη δεν είδα πού αλλού μπορώ να ρωτήσω, οπότε ρωτάω εδώ αφού είναι Γενική συζήτηση για καταστήματα, αν και η ερώτηση μου αφορά επιστροφή και αντικατάσταση. Tablet αγορασμένο προ 7μηνου επεστράφη στο Gearbest και προφανώς δεν επισκευάζεται και μου προτείνουν να μου στείλουν refurbished item. Να δεχτώ ή να ζητήσω κάτι άλλο; πχ αντικατάσταση με καινούριο ή partial refund
-
Mi Pad 2 Dual Boot
ΜήνυμαΠαράθεση από tony.crete: “... Εμενα παντως μου κολλαει αρκετα στο android (δεν ξερω αν φταιει ραμ η επεξεργαστης) και εχω βαλει τωρα σκοπό να βαλω dual boot, γιατι αποτι θυμαμαι στα windows πηγαινε καλυτερα. Τσεκαρε παντως και τα chuwi (hi10 pro), νομιζω αξιζουν περισσοτερο, εχουν 4gb ραμ και γινονται κ αυτα dual boot, η διαλεγεις εσυ ποιο απτα δυο λειτουργικα θες. Επισης πολυ μεγαλο downside του mipad2 να εχει ακομα την android 5. δεν προκειται να το κανουν update ποτε. απαραδεκτο. με 1gb ram β…
-
Παράθεση από kbrutz: “έχω κάνει αλλάγη καλωδίου και σε άλλο PC ακολουθώ την διαδικασία, αλλά πάλι κολλάεισ το FASTBOOT MODE Έχω ξενερώσει...θα γίνει τπτ ή έφαγα φόλα ? pls help ........ ” @kbrutz, έψαξες στα θέματα για το πρόβλημά σου με το Mipad2 στο φόρουμ; Για κοίτα και εδώ Παράθεση από billphone: “Μια βοήθεια παρακαλώ: Γιατί κατά την διάρκεια ξεκλειδώματος του bootloader και ενώ έχω δώσει την εντολή fastboot oem unlock δεν αποκρίνεται η συσκευή αλλά μένει στο fastboot; ” Παράθεση από billpho…
-
Μόνο 8άρι το βγάζει;;;;; Πού είναι η 9,7" οεο;;
-
Καλημέρα Έχω πάρει το MiPad2 πριν ένα χρόνο για την γυναίκα μου και παίζει και κανένα παιχνιδάκι η κόρη μου. Δεν έχουμε διαπιστώσει ποτέ ότι υπερθερμαίνεται! Να έχεις υπόψιν σου όμως ότι το γεγονός ότι έχει μεταλλική πλάτη συμβάλλει στην αίσθηση της θερμοκρασίας στα χέρια. Επίσης κάποιοι που το έχουν πάρει για παιχνιδομηχανή δεν έμειναν ευχαριστημένοι γιατί το συγκεκριμένο tablet δεν απευθύνεται προφανώς σε τέτοιο κοινό. Το "προφανώς" το λέω κρίνοντας από τη διάσταση της οθόνης. Μία πιο "τετραγω…
-
Παράθεση από kbrutz: “Καλησπερα και πάλι.... Έχω βάλει κανονικά drivers εν τέλει, adb devices ολα καλα! Μπαίνω σε Fastboot mode και κολλάει εκεί,δίνω fastboot oem unlock δεν εμφανίζει το μήνυμα στο tablet για να επιλέξω yes και να πάει παρακάτω ! Any ideas ? ” Αλλαγή καλωδίου ή αλλαγή θύρας usb να δοκίμαζες μήπως και...
-
Συγχαρητήρια Γιώργο και σε ευχαριστούμε για ότι έκανες, για ότι κάνεις και για ότι θα συνεχίσεις να κάνεις (θέλω να πιστεύω ) για τους Xiaomi Funs !!