ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
Παράθεση από xristosan: “Καλησπερα, αυτη την στιγμη εχω την ρομ οπως φαινεται στην φωτο, ποια πρεπει να βαλω τωρα? την 5.1_ido_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0.zip ή την 5.1_ido_XTRVbeta1_Stable_V8.2.2.0.zip. ευχαριστω. ” Βάζεις αυτή που επιλέγεις εσύ, διαβάζοντας τα νέα χαρακτηριστικά κάθε έκδοσης. Η 8.2.2 είναι η πιο πρόσφατη από τις δύο, αν και ήδη έχει βγει και η 8.2.3
Παράθεση από geoanto555: “Δεν έχει να κανει με το ξεκλείδωμα, φτάνουν αυτά που λες... ” Ναι σωστά, απλά σκέφτηκα ότι επειδή συνήθως το ξεκλείδωμα γίνεται με official, τώρα που τα ξεκλείδωμα έγινε με την μαϊμουδόμ μήπως πρέπει να την ξεριζώσω τελείως για να προχωρήσω
Επειδή ο ανιψιός @akis95 ξεκλείδωσε με unofficial ROM, για να περάσουμε την Ελληνική XTRV, αρκούν τα wipes σε dalvik, cache, data; Ή θα πρέπει να κάνουμε και τα υπόλοιπα, το system και internal storage;
Παράθεση από George Kaggelaris: “Φίλε @billphone καλημέρα. Ενδεχομένως να προϋπήρχαν κάποια προγράμματα οδήγησης και να γίνεται κάποιου είδους διένεξη. Θα σου πρότεινα τέσσερις πιθανές λύσεις. 1. Κατεβάζεις το usbdeview και κάνεις απεγκατάσταση τα προγράμματα οδήγησης που δεν είναι συμβατά 2. Στη διαχείριση συσκευών επιλέγεις να φαίνονται οι κρυφές συσκευές, και όσες είναι αχνες και ασύμβατες δεξί κλικ απεγκατάσταση. 3. Απεγκατάσταση από την προσθαφαιρεση προγραμμάτων των ασύμβατων προγραμμάτων …
Γιώργο, μπράβο εξαιρετικό το script σου Μια μικρή βοήθεια: Μετά τν εγκατάσταση των drivers στο Redmi Pro του ανιψιού, όταν το συνδέουμε κλειστό δεν εμφανίζει τους drivers της Mediatek στη διαχείριση συσκευών στις Θύρες (COM & LPT) αλλά αυτούς: F3507g Mobile Broadband Device Management (COM5) F3507g Mobile Broadband GPS Port (COM6) Δεν ξέρω αν έχουν σχέση με κινητό Το κινητό πάντως ανοιχτό αλλά και σε fastboot mode ο υπολογιστής το βλέπει κανονικά, όπως πρέπει
Παράθεση από akis95: “Έχω το Redmi Pro και με τη βοήθεια του θείου billphone έκανα την αίτηση για ξεκλείδωμα και τελικά σήμερα κατάφερα και ξεκλείδωσα. Αλλά ο θείος απορεί πώς έγινε αυτό γιατί είμαι με μαϊμουδορόμ, όπως μου είπε. Ανεβάζω και screenshot Μπορώ να προχωρήσω κανονικά με εγκατάσταση της ελληνικής XTRV; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32730/ ” Παράθεση από spideman3: “Πες τον θείο ότι έχει συμβεί σε αρκετούς με μαιμού rom να κάνεις unlock bootloader. @akis95 ” Βρε τον ανιψι…
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
Παράθεση από vortalhe: “@billphone Δημιουργία αντίγραφου με το Mi account και θα τα επαναφέρει όλα και την αρχική οθόνη ” Ωραία ευχαριστώ, αυτό είχα κατά νου και εγώ Η τελευταία dev 7.3.16 πώς πάει; Αυτήν σκέφτομαι να περάσουμε
Παράθεση από billphone: “... Ο μικρός το χρησιμοποιεί ήδη, είναι σε άλλη πόλη, και αύριο που θα πάω εκεί θα ασχοληθώ Για να επαναφέρουμε τα παιχνίδια του και τις εφαρμογές του, μετά το πέρασμα της XTRV, η μέθοδος με το τοπικό αντίγραφο είναι αποτελεσματική; ” κάτι για επαναφορά δεδομένων;
OK ευχαριστώ και τους δυο σας! Ο μικρός το χρησιμοποιεί ήδη, είναι σε άλλη πόλη, και αύριο που θα πάω εκεί θα ασχοληθώ Για να επαναφέρουμε τα παιχνίδια του και τις εφαρμογές του, μετά το πέρασμα της XTRV, η μέθοδος με το τοπικό αντίγραφο είναι αποτελεσματική;
Παράθεση από George Kaggelaris: “Θα πρότεινα developer! ” Σε ευχαριστώ, εγώ θα σκεφτόμουν την stable για να αποφύγω μικροπροβληματάκια. Μπορείς να μου εξηγήσεις το σκεπτικό σου;
Θέλω να περάσω στον ανηψιό που πήρε το Redmi Pro (έχει μια πειραγμένη 8.0.7.0 αν κατάλαβα καλά) μία ελληνική δική μας ROM. Ποια θα προτείνατε; Stable ή Developer;
Παράθεση από akis95: “εχω το κινητό 5 μέρες. Πριν 2 μου έβγαλε αυτά τα σύμβολα (κοιτάξτε screenshot). Τα βγάζει μόνο στην εφαρμογή της κάμερας. Μήπως ξέρετε τι είναι? Ευχαριστώ ” Εννοείς τους κόκκινους αριθμούς; Πρέπει να έχει να κάνει με ρυθμίσεις της κάμερας Άκη. Δοκίμασες να αλλάξεις κάποιες ρυθμίσεις, να δεις αν αλλάζουν και αυτά τα σύμβολα; Επίσης έχεις ανεβάσει 2 φορές το ίδιο screenshot