Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 928.

• Παράθεση από akis95: “Μόλις παρέλαβα το redmi pro 3/64. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές! Είμαι άσχετος δεν είχα ποτέ πριν xiaomi και θέλω να ρωτήσω πως εναλλάζεις τις κάμερες... Όχι την μπροστινή με την πίσω αλλά τις δύο πίσω... Ευχαριστώ... ” Καλώς ήρθες στην Xiaomi ανηψιέ! Εύχομαι να ευχαριστηθείς την κινητάρα σου. Τώρα για την ερώτηση σου, περίμενε λίγο, θα πάρεις απάντηση. Τα παιδιά του φόρουμ είναι όλα πολύ εξυπηρετικά edit: εξυπηρετικά και γρήγορα!!

• Παράθεση από giwrgosalim: “Εφτασε αισίως η θήκη θα περάσω το μεσημέρι να την τσιμπησω...σύνολο 40 μέρες από την παραγγελία ” Αυτή είναι που έλεγες ότι είχε μπει τελωνείο;

• Παράθεση από eptanhsios: “Τι έγινε βρε παιδιά, εκεί που το είχαμε σχεδόν σίγουρο ότι από euglobalcentral δεν θα έχουμε θέμα τελωνείου ξαφνικά είμαστε 50-50; Πω.... Κέρκυρα μένω, μέσω Τελωνείου Θεσσαλονίκης περνάνε τα δέματα για εμάς εδώ ; ( Εχω ακούσει οτι θεσσαλονίκη ανα ποσοστό είναι περισσότερα τα " θύματα " ) ” Δεν νομίζω να περνάνε από Θεσσαλονίκη, γείτονα. Τα δικά μας πάντως έρχονται από Αθήνα

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από lak100: “προτιμω την rom του φορουμ με τα extra καλουδια απλα βλεπω οτι δεν υπαρχει η 8.2 ακομα για note 4 ” Όπως έχω ξαναπεί και να υπάρξει 8.2, μια τρύπα στο νερό θα είναι. Η XTRV 7.3.2 dev βρίσκεται ΗΔΗ στο MIUI 8.3, είναι σταθερότατη και άψογη σε μπαταρία, αποκρισιμότητα, αφαίρεση bloatware/spyware και απόδοση. Έτσι όπως την έχουν κάνει την κατάσταση οι Κινέζοι με τις Global Stable στο nikel, μια να βγάζουν, μια να παίρνουν πίσω, να ανακοινώνουν την 8.2 κ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Παράθεση από scorpio3: “τι λετε γλιτώνει με eu priority?? Buy Xiaomi Redmi Note 4 International Edition Online from HongKong Warehouse with Cheap Price ” Δεν είμαι σίγουρος αλλά το EU Priority Line Registered Airmail (8-20 business days) +2.99$ είναι λίγο διαφορετικό από το EU Express ( No Tax , No VAT )5-12 business days (EU Express can avoid the tax , No Tax , No VAT . the shipping cost is also very cheaper , it is a better shipping method for European countries) το οποίο δεν είδα πόσο κάνει α…

• Παράθεση από johnny13: “Μπα...δεν καναμε δουλεια. Ουτε μέσω fastboot την διαβαζει πλεόν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει ” Καμία εξέλιξη;

• Παράθεση από Alex_MLT: “Λοιπόν ..παρέλαβα σε ..μιάμιση ημέρα (παραγγελία απόγευμα Κυριακής..) το νέο μου Redmi pro 3/64. Όχι και άσχημα αν σκεφτεί κανείς ότι έκανε το γύρο της ευρώπης σε ..ένα 24ώρο.. Latest Event -- 2017-02-28 12:43 MALTA - MALTA, Delivered - Signed for by Destination CountryOrigin Country - Tracking Consuming: 929 ms2017-02-28 12:43MALTA - MALTA, Delivered - Signed for by 2017-02-28 11:34MALTA - MALTA, With delivery courier 2017-02-28 07:23MARSEILLE - FRANCE, Departed Facility…

• Παράθεση από giwrgosalim: “Τελική είναι ” Με αποστολή μέσω dpd, αν το λέω καλά;

• Ένα μικροπροβληματάκι μου είπε η ξαδέρφη ότι έχει και είπα να σας ρωτήσω. Κάτι παραπάνω θα ξέρετε Της έχω βάλει τον Nova launcher και δεν μπορεί να αλλάξει ταπετσαρία Ο μόνος τρόπος που βρήκα εγώ είναι να μπω στον stock launcher να κάνω την αλλαγή από εκεί και μετά ξανά στον Nova όπου μπορώ ξανά να επιλέξω το φόντο που θέλω Με κάθε επανεκκίνηση όμως θα πρέπει να ξαναγίνεται αυτή η διαδικασία Να είναι θέμα Nova ή τίποτα δικαιωμάτων;

• Παράθεση από giwrgosalim: “@billphone Ημουν τυχερος και με ενα κουπονακι μου βγηκε 190 ευρω...τωρα το global το χει στα 216 ομως εχει και το λευκο χρωμα πλεον και απ οτι βλεπω ετοιμαζονται να φερουν και το μαυρο! ” Το είδα το 216€ αλλά αυτό είναι η τελική τιμή ή πληρώνουμε εξτρά και τον τρόπο αποστολής; Δεν μπορώ να το δω

• Καλησπέρα. Παραθέτω την εμπειρία μου από την τελευταία μου αγορά - Επωνυμία της επιχείρησης : Gearbest - Η Διεύθυνσή της (URL) : GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices - Tι ακριβώς αγόρασα : Xiaomi Redmi Note 4 2/16 - Ημερομηνία αγοράς : 20/1/2017 - Αξιολόγηση για την παραλαβή (1-10) : 10 - Χρόνος που έκανα να παραλάβω : 34 ημέρες (μεσολάβησε Η Κινέζικη Πρωτοχρονιά), στην ουσία 19 ημέρες από το dispatch - Η αξιολόγησή μου για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : δεν …

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από billphone: “Και τελικά αφού το είχα σετάρει κομπλέ, στις 2 τα ξημερώματα ήρθε η άδεια ” Το ξεκλείδωσες; ” Όχι, δεν πρόλαβα. Γι' αυτό είπα ίσως αργότερα

• Παράθεση από giwrgosalim: “Ηθελε δεν ηθελε και μαλιστα ετοιμαζεται να με βοηθησει στο flashαρισμα!! ” Γιώργο πόσο σου βγήκε τελικά; δεν θυμάμαι πόσο είχες πει Ψάχνει να πάρει και ο ανηψιός μου το 64άρι

• Παράθεση από billphone: “ Στο miui.com/unlock μου γράφει Submitted. Please wait for the review Οπότε παραδίδω στην ξαδέρφη με την Stable 8.1.2 με τα Ελληνικά και βλέπουμε ” Και τελικά αφού το είχα σετάρει κομπλέ, στις 2 τα ξημερώματα ήρθε η άδεια Τέλος πάντων ίσως αργότερα θα περαστεί και η XTRV Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια

• Παράθεση από derveni: “@billphone Είμαι από κινητό κάνε αναζήτηση τον οδηγό για το ξεκλείδωμα θα σου λυθούν οι απορίες. ” Εντάξει, θα το δω και εγώ το πρωί. Να πω επίσης ότε περάστηκε με επιτυχία η 8.1.2 και θα περιμένουμε την 8.2 ή αν καταφέρω και ξεκλειδώσω αύριο να βάλω την XTRV να τελειώνουμε =============== Φεβ 25th 2017, 4:15pm =============== Δοκίμασα πάλι να ξεκλειδώσω και δεν τα κατάφερα. Κατέβασα και πέρασα την Global Developer τίποτα. Τώρα το μόνο που μένει είναι να περάσω την Chinese…