Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 928.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλησπέρα, μία ερώτηση γιατί μπερδεύτηκα. Υπάρχει τρόπος να καταλάβω αν έχει εγκριθεί η αίτησή μου για ξεκλείδωμα, εκτός από SMS; Στο miui.com/unlock μου γράφει Submitted. Please wait for the review
-
Παράθεση από osalonikios: “Για δοκίμασε να ξεκλειδώσεις. Μερικές φορές δεν έρχεται sms ” Δοκίμασα αλλά δεν τα κατάφερα Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από osalonikios: “Για δοκίμασε Το πρωί να ξεκλειδώσεις. Μερικές φορές δεν έρχεται sms ” Φάγαμε την μερα, μη φάμε και την νυχτα! ” Έχεις πολύ δίκιο αλλά είναι να μη σου μπει το σαράκι! Πέρασα την 8.1.2 και τώρα είμαι στη φάση που περιμένω να ανοίξει
-
Παράθεση από gkalen: “@billphone Την έφαγες τη μία μέρα στη κουβέντα , φάε κι άλλη μία μέρα και την τρίτη μέρα ξεκλειδωνεις και βάζεις xtrv .. Φαντάζομαι ότι έχεις ήδη κάνει την αίτηση για ξεκλείδωμα .. ” Έχεις δίκιο για την κουβέντα αλλά υποσχέθηκα αύριο να το παραδώσω με Ελληνικά και αγχώθηκα. Έχω κάνει αίτηση πριν 2 μέρες και κάτι και η αλήθεια είναι ότι περίμενα να είχα ήδη την άδεια αλλά δεν...
-
Παράθεση από insideman75: “Παράθεση από billphone: “Είχα ακούσει ότι κάποιες Stable πριν την 8.1.8 είχαν προβλήματα με τα ΙΜΕΙ, ή τα έχω μπερδέψει; ” δεν εχω υπ οψιν μου καποια global official 8,1,8 για το nikel.... για τις 8.0.4 8.1.2 και για την 8.1.4 που ''φοραω'' τωρα μπορω να σου πω οτι ειναι ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΕΣ. Το μονο που εχω να βρω κατα ειναι η περιπου 15% μειωμενη μπαταρια σε διαρκεια.Προβλημα που φανταζομαι θα λυθει τις επομενες μερες με το update σε miui 8.2 ” Μακάρι, θα προχωρήσω λοιπόν με…
-
Παράθεση από insideman75: “Παράθεση από billphone: “Προφανώς αυτή είναι η καλυτερη λύση αλλά θα πρέπει να πείσω την μικρή να το δουλεύει για λίγο στα Αγγλικά ” μπορεις να περασεις και αυτη απ το recovery Download MIUI 8.1.2.0 Global Stable ROM for Redmi Note 4 αν θελεις. Εχει Ελληνικα κανονικα. ” Είχα ακούσει ότι κάποιες Stable πριν την 8.1.8 είχαν προβλήματα με τα ΙΜΕΙ, ή τα έχω μπερδέψει;
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από billphone: “Παράθεση από makis1024: “Το στήνεις όπως σου έρθει και όταν βγεί η αναβάθμιση την κάνει και έχει Ελληνικά. ” Βρήκα αυτήν xiaomi.eu_multi_HMNote4_V8.1.8.0.MBFCNDI_v8-6.0.zipΘα έχω πρόβλημα αν την περάσω εκτός του θέματος της μπαταρίας; ” Αυτή θέλει ξεκλείδωμα και twrp Ότι και η Ελληνική ” Σωστά, ευχαριστώ Καμία συμβουλή;
-
Παράθεση από billphone: “Η τελευταία Global Stable είναι η 8.0.4.0;; σε 8.1.Χ δεν βγαίνει κάτι; ” Παράθεση από makis1024: “Είχαν βγει αλλά αποσύρθηκαν, μετά τις 20/02 είχαν ανακοινώσει ότι θα βγουν, άρα από ημέρα σε ημέρα. ” Πριν ξεκινήσω, Ελληνικά θα έχω με την 8.0.4.0 άραγε; =============== Φεβ 24th 2017, 10:16pm =============== Αν όχι να της το δώσω της ξαδέρφης χωρίς Ελληνικά και όταν έρθει η 8.2 (που φαντάζομαι ότι θα έχει Ελληνικά) να την περάσω από πάνω; Ή να βάλω developer τώρα και αργότ…
-
Για την ιστορία: Παραγγελία ένα Note 4 2/16 από Gearbest 20/1/17 (133€) με την υποσημείωση να αποσταλεί μέσω Γαλλίας με Chronopost Μετά από αλλεπάλληλα μηνύματα τους ότι δεν χρησιμοποιούν αυτή την μέθοδο και δικά μου που επέμενα μου είπανε το ανεπανάληπτο " Sorry that CHRONOPOST is not available for your order due to shipping limit. (;;;;) This is related to the product property (;;;;) and your local regulation." και εκεί παραιτήθηκα των προσπαθειών για τριγωνική απόστολή από Gearbest. (βιαζόταν…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από billphone: “Δοκίμασα και με την συσκευή ανοιχτή και πάλι βγαίνει από το fastboot mode στα 30" Οπότε; είναι θέμα υπολογιστή; drivers; Γιατί να βγαίνει απότο fastboot; ” Αυτό αλλάζει τα δεδομένα, δοκίμασες κανένα άλλο καλώδιο ή/και usb θυρα? Σε όλες τις usb εχεις την ίδια συμπεριφορά? ” Είχα αλλάξει καλώδιο τα ίδια, δοκίμασα στην αρχή θύρα από το hub τα ίδια, δοκίμασα και μία θύρα που έχει μπροστά τα ίδια και όταν σκέφτηκες να μου προτείνεις και εσύ να αλλάξω θύρα…
-
Σημαντική διευκρίνηση: Το κινητό όταν ΔΕΝ είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή κάθεται μια χαρά στο fastboot και περιμένει. Το θέμα τελικά είναι όταν το συνδέω! Στα 20" κάνει επανεκκίνηση! Πρόλαβα και δοκίμασα, (είχα κρατήσει το adb ανοιχτό) αλλά δεν έβγαζε τίποτα στο fastboot devices. Δοκίμασα και με την συσκευή ανοιχτή και πάλι βγαίνει από το fastboot mode στα 30" Οπότε; είναι θέμα υπολογιστή; drivers; Γιατί να βγαίνει απότο fastboot; =============== Φεβ 24th 2017, 12:15pm =============== Παράθ…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από billphone: “Καλημέρα, προσπαθώ να βάλω το καινούριο RN4 της ξαδέλφης σε fastboot για να ελέγξω τον bootloader αλλά μετά από 1 λεπτό μπορεί και λιγότερο κάνει επανεκκίνηση μόνο του και μπαίνει στην MIUI Τι να κάνω; ” Εχει "πειραγμένη" rom?? ” έχει την Official; Chinese Stable 8.0.3.0 Μου ήρθε και ενημέρωση για 8.1.10