Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 928.

• Η τελευταία Global Stable είναι η 8.0.4.0;; σε 8.1.Χ δεν βγαίνει κάτι;

• Παράθεση από BanditGR: “Καλύτερα να περιμένεις την 8.2 που είναι να βγει εντός των ημερών. Αν θέλεις να βάλεις μόνο stable δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα, εκτός και αν της περάσεις την ελληνική XTRV. ” Αυτό σκεφτόμουνα βασικά, να περάσω την δική μας stable εκτός και αν μέχρι το Σάββατο που θα το παραδώσω δεν έχω πάρει την άδεια ξεκλειδώματος. Αν δεν κάνω λάθος ακολουθώ το 1ο βήμα και μετά το 2ο βήμα εφόσον έχω ξεκλειδώσει, σωστά; Και ίσως σε δεύτερη φάση περνάω από πάνω την 8.2 όταν με το καλό βγει

• Καλησπέρα στην παρέα. Σήμερα παρέλαβα για την ξαδέρφη ένα RN4 2/16 (από Gearbest 133€). Αν κατάλαβα καλά έχει την Official Chinese Stable 8.0.3.0 Χθες έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader και περιμένω το ΟΚ Σκέφτομαι να περάσω μία stable και να της το παραδώσω Καμία συμβουλή; ΥΓ Όχι δεν είναι μωβ, άσπρο με χρυσό είναι αλλά η φωτογραφική του Samsung έσκασε από τη ζήλια του και έβαλε ότι χρώμα ήθελε!!

• H επόμενη ερώτησή μου θα ήταν αν έχεις κάνει εγκατάσταση όλους τους drivers της Intel

• Παράθεση από NasDriver: “Εκεί μπαίνει αριθμός κινητού μόνο για να σου έρθει το sms με τον κωδικό, δεν συνδέετε με κάποιο account, οπότε μπορείς να βάλεις όποιο θες ” Ουφ! Σε ευχαριστώ, έγινε η αίτηση κανονικά!

• Παράθεση από NasDriver: “Άλλαξε αριθμό κινητού, μάλλον έχεις βάλει πολλές φορές το δικό σου για αποστολή μηνύματος ” Της ξαδέρφης μου έβαλα βασικά και ναι το πάτησα πολλές φορές Αν βάλω το δικό μου μπορώ αργότερα να τον αλλάξω;

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από billphone: “θα ήταν καλύτερα να βάλω τον δικό της απ' ευθείας; ” Να βάλεις τον δικό της απευθείας.. Πολύ πιθανό αν βάλεις τον δικό σου να σου πει ότι ο αριθμός χρησιμοποιείται.. ” Ευχαριστώ, σωστή σκέψη απλά είναι κάπως μακριά και δεν μπορώ εύκολα να την βρω. Κάπως θα την παλέψω... edit... Έχω ξεκινήσει την διαδικασία αλλά την ξαδέρφη δεν την βρίσκω πουθενά εδώ και 2 ώρες Δεν πιστεύω να κολλήσει καμιά αίτηση τώρα για αυτόν τον λόγο... =============== Φεβ 22…

• Παράθεση από Samurai: “Με συγχωρεις αλλα δεν με πολυ βοηθησε αυτος ο οδηγος.. Και η μονη διαφορα που εχω απο αυτον ειναι οτι εχω China Stable αντι για China Dev.. Το προβλημα μου ειναι οτι περναω τον Recovery με fastboot commands με επιτυχια αλλα δεν μπορω να μπω στο μενου αυτο, διοτι με βγαζει εκει που εβγαζε και εσενα.. ” Ποια Stable έχεις;

• Παράθεση από Samurai: “Καλησπερα, περασα στο Mi Pad 2 που ειχε Windows 10 το Official MIUI Stable, περναω το TWRP σε Fastboot παταω Fastboot Reboot κρατωντας το Volume up και μπαινει στο μενου που μου λεει οτι ο Bootloader ειναι ξεκλειδωτος, και να πατησω volume up για boot και volume down για να μπει Fastboot Με λιγα λογια δεν μπαινει TWRP τι μπορω να κανω?? ” Παρόμοιο πρόβλημα είχαν και άλλοι και μπορείς να διαβάσεις εδώ αλλά και εγώ όπως μπορείς να δεις εδώ Λίγο διάβασμα ακόμα θέλει μόνο

• Καλησπέρα, θέλω να πάρω έγκριση για να ξεκλειδώσω τον bootloader σε ένα καινούριο Redmi note 4 που πήρα για την ξαδέρφη μου. Μπορώ να δηλώσω τον δικό μου αριθμό τηλεφώνου για να μου σταλεί ο 6ψήφιος κωδικός επιβεβαίωσης και να τον αλλάξω κάπως μετά ή θα ήταν καλύτερα να βάλω τον δικό της απ' ευθείας;

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από nikosef: “Το MI PC SUITE έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Υπάρχουν περιπτώσεις που άλλες συσκευές xiaomi τις αναγνωρίζει άλλες όχι. Κατέβασε την τελευταία έκδοση και δοκίμασε και σε άλλο pc( με διαφορετικη έκδοση windows). Δεν έχω κάποια άλλη λύση. ” Καμία ιδιαιτερότητα δεν έχει. Απλά δεν υποστηρίζει ROM με Android 6.0 ή μεταγενέστερο. Έτσι είναι εδώ και περίπου 1 χρόνο. Μόνο update σε recovery κάνει (με το stock recovery) και αυτό καλύτερα από το κινέζικο Mi Sui…

• @MIUI_ART Μήπως το link στο αρχικό ποστ που παραπέμπει στις stable ROM θα ήταν καλύτερα να παρέπεμπε στις 8.1.Χ ROM αντί στις 8.0.Χ ROM;

• Παράθεση από giwrgosalim: “@billphone Μη μασας δικε μου! Εχω κι εγω παραγγελια απο Gearbest κατι πραματουδια αξιας 20 ευρω... 15η μερα σημερα και το μονο που εχω ειναι ενα tracking number κολλημενο σε status Pre advised order απο τις 6/2 και η αποστολη "φαινεται" πως εγινε στις 3/2... Ολα στο προγραμμα ειναι ομως οπως σου ειπε κι ο @demakhs... Εφ οσον παρηγγειλες απο gearbest που στελνουν και με nl post ελπιζω να ειχες προετοιμαστει ψυχολογικα ωστε να αντεξεις σε περιπτωση που χρειαστει να περιμ…

• Παράθεση από billphone: “Από το Gearbest μου έδωσαν tracking number και είπαν ότι έστειλαν την παραγγελία μου το Σάββατο 4/2. Είναι συνηθισμένο να μην μπορώ να το εντοπίσω 4 μέρες μετά; ” Παράθεση από spideman3: “Ναι χαλάρωσε και περίμενε πιστεύω αν είσαι τυχερός μέχρι τις 28/2. Γιατί αν έχεις την τύχη των περισσοτέρων μέσα Μαρτίου. Και δεν φταίει το gearbest αλλά το τελωνείο-ΕΛΤΑ, ” Παράθεση από zisistil: “Παίδες ηρεμήστε. Ο άλλος λέει σε 4 ημέρες να μπορώ να το εντοπίσω. Παιδιά όποιος δεν έχει…

• Από το Gearbest μου έδωσαν tracking number και είπαν ότι έστειλαν την παραγγελία μου το Σάββατο 4/2. Είναι συνηθισμένο να μην μπορώ να το εντοπίσω 4 μέρες μετά;

• Mi PAD2 & Google Play

billphone - - Mi-Pad 2 (Latte)

Μήνυμα

Παράθεση από haramis25: “Καλησπέρα σε όλους είμαι νέος στο φόρουμ και αρχάριος έχω το mi pad 2 το πήρα από Geekbying εμένα έχει πάνω google store αλλά μόλις πάς να κατεβάσεις κάτι βγάζει πρόβλημα 978 έχω κάνει restore τίποτα βοηθήστε με τι πρέπει να κάνω.?? ” Δεν ξέρω την λύση στο πρόβλημα που αναφέρεις, έψαξες στο google; Δεν έδωσες και πληροφορίες για τη συσκευή σου και ποια ROM φοράει Εγώ θα δοκίμαζα να περάσω την τελευταία Ελληνική stable ROM

• Παράθεση από pilot: “Παράθεση από mixaliscy: “Δοκιμασε να βαλεις su από πιο νέα Ρομ ” την τελευταία εχω ...που θα βρω την 2.26 έκδοση του su;;;; ” Την 2.46; Google it

• Παράθεση από giwrgosalim: “Μάγκες eglobalcentral εγγύηση! Χαμηλές τιμές - Τελωνείο ούτε με κιάλια - Εγγυημένη ποιότητα υποαλλεργικών σαπουνιών με pH φιλικό προς το δέρμα! Εννοειται οτι ειναι πλακιτσα δεν το χω δοκιμασει απλα κρινω με βαση τις προσφατες εμπειριες συμφορουμιτων!! ” Κοίτα το είχα ψάξει και αυτό στην αναζήτησή μου γιατί είχα διαβάσει κάποιον σκώληκα που το παίνευε (ποιος να ήταν δεν θυμάμαι...) Είχα βρει όντως πολύ καλές τιμές (NOTE 3 PRO 2/16 περίπου 135€ και NOTE 4 2/16 160€ και θ…

• Παράθεση από makis1024: “Ρώτα τους τι σημαίνει expeditet shipping. Μερικά ποστ πιο πίσω το ανέφερα. ” Το έχω ρωτήσει. Σημαίνει DHL

• Παράθεση από NasDriver: “Δεν είναι ότι δεν σου δώσαμε σημασία, προσωπικά δεν γνωρίζω να σου απαντήσω τους τρόπους αποστολής του GearBest. ” Εντάξει, εσύ εξαιρείσαι λόγω προτέρου έντιμου βίου, δηλ. προτέρας καλής συνεργασίας!