Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 928.
-
Παράθεση από billphone: “Παράθεση από liakpan83: “Οκ ευχαριστώ. Τώρα κατάλαβα γιατί μου ήρθαν μέσω chronopost δυο μεγάλες παραγγελίες που είχα κανει από GearBest Sent from my iPhone using Tapatalk ” Εμένα γιατί μου είπανε από Gearbest ότι Chronopost γιοκ;;;"Sorry that CHRONOPOST is not available for your order due to shipping limit.This is related to the product property and your local regulation." Και τί θα πεί αυτό; ” Παράθεση από giwrgosalim: “Δηλαδη το gearbest δεν εχει τροπο να αποφυγει το …
-
Παράθεση από pisons: “Καλησπέρα, έβαλα την 8.1.8.0 σε Nikel. Από Δευτέρα μεσημέρι την έχω, όλα δουλεύουν ρολόι εκτός από το "Μην ενοχλήτε" (DND) το οποίο το ενεργοποιώ αλλά συνεχίζει να κτυπάει το τηλέφωνο όταν με καλούν. Την γραμματοσειρά πώς μπορώ να την αλλάξω? και αν έχετε καμιά καλή με ελληνικά να προτείνετε. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! στα παιδιά (μικρά και μεγάλα) που ασχολούνται με την βελτίωση των τηλεφώνων μας και μας παρέχουν την δυνατότητα να εκμεταλευώμαστε στο έπακρο τις δυνατότητες τω…
-
Παράθεση από billphone: “Παράθεση από liakpan83: “Οκ ευχαριστώ. Τώρα κατάλαβα γιατί μου ήρθαν μέσω chronopost δυο μεγάλες παραγγελίες που είχα κανει από GearBest Sent from my iPhone using Tapatalk ” Εμένα γιατί μου είπανε από Gearbest ότι Chronopost γιοκ;;;"Sorry that CHRONOPOST is not available for your order due to shipping limit.This is related to the product property and your local regulation." Και τί θα πεί αυτό; ” Γνωρίζει κάποιος;
-
Παράθεση από liakpan83: “Οκ ευχαριστώ. Τώρα κατάλαβα γιατί μου ήρθαν μέσω chronopost δυο μεγάλες παραγγελίες που είχα κανει από GearBest Sent from my iPhone using Tapatalk ” Εμένα γιατί μου είπανε από Gearbest ότι Chronopost γιοκ;;; "Sorry that CHRONOPOST is not available for your order due to shipping limit.This is related to the product property and your local regulation." Και τί θα πεί αυτό;
-
Ψάχνοντας καλή τιμή στο RN3 έπεσα πάνω σε δύο προσφορές για το RN4 2/16: από Gearbest 133€ (χωρίς δυνατότητα τριγωνικής αποστολής) και από Merimobiles 119€ +20€ για EU EXPRESS!! Θα κατέληγα στο Gearbest αλλά είναι πολύ δελεαστική η προσφορά του Merimobiles Τι θα λέγατε; Είναι αξιόπιστο τώρα το Merimobiles; Ξέρω ότι παλιά είχε συνεργασία με το forum μας. Τώρα όμως τι λέει; Η τιμή είναι πάρα πολύ χαμηλή σε σημείο να αναρωτιέμαι αν είναι μούφα... Από πού να το παραγγείλω;
-
Παράθεση από spideman3: “@billphone Σε λάθος νήμα ρωτάς. Το ποιο σαιτ είναι αξιόπιστο είναι θέμα αντικειμενικότητας. Δες εδώ σε παρακαλώ Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες) και εδώ ξανά κάνε την ερώτηση Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό ” Βασικά έχεις δίκιο αλλά σκέφτηκα μήπως κάποιος που το έχει ήδη το έχει αγοράσει από εκεί
-
Παράθεση από billphone: “Ψάχνοντας καλή τιμή στο RN3 έπεσα πάνω σε δύο προσφορές για το RN4 2/16: από Gearbest 133€ (χωρίς δυνατότητα τριγωνικής αποστολής) και από Merimobiles 119€ +20€ για EU EXPRESS!! Θα κατέληγα στο Gearbest αλλά είναι δελεαστική η προσφορά του Merimobiles Τι θα λέγατε; Είναι αξιόπιστο τώρα το Merimobiles; Ξέρω ότι παλιά είχε συνεργασία με το forum μας. Τώρα όμως τι λέει; Από πού να το παραγγείλω; ” Μήπως θα μπορούσε να μου απαντήσει κάποιος γιατί θέλω να κάνω σήμερα την αγορ…
-
Μόλις to παρέλαβα
ΜήνυμαΠαράθεση από mourignio: “Παράθεση από billphone: “Παράθεση από mourignio: “καλησπέρα και πάλι στη παρέα, για να μην ανοίγω νέο θέμα και μιας ψάχνω για tablet αυτή τη περίοδο, θα το συστήνατε για αγορά? αναφέρομαι στο 2/16 με android, διότι διαβάζω για διάφορα προβληματάκια (τα οποία λύνονται τα περισσότερα με update του firmware). ” Αν το θέλεις για παιχνιδομηχανή, μάλλον κοίτα αλλού. Για οτιδήποτε άλλο πχ surfing, reading, business κατά τη γνώμη μου είναι άψογο και με φανταστική ποιότητα ” μπα.…
-
Μόλις to παρέλαβα
ΜήνυμαΠαράθεση από mourignio: “καλησπέρα και πάλι στη παρέα, για να μην ανοίγω νέο θέμα και μιας ψάχνω για tablet αυτή τη περίοδο, θα το συστήνατε για αγορά? αναφέρομαι στο 2/16 με android, διότι διαβάζω για διάφορα προβληματάκια (τα οποία λύνονται τα περισσότερα με update του firmware). ” Αν το θέλεις για παιχνιδομηχανή, μάλλον κοίτα αλλού. Για οτιδήποτε άλλο πχ surfing, reading, business κατά τη γνώμη μου είναι άψογο και με φανταστική ποιότητα
-
Παράθεση από JarnoT: “Καμία ιδέα; Κανείς;; Έκανα μέσω TWRP νέα εγκατάσταση της ελληνικής rom, αλλά πάλι τα ίδια: με το που κάνω reboot και προτού μπει στο περιβάλλον του android εμφανίζει το "Unfortunately, com.android.provision has stopped". ” Δεν ξέρω αν έκανες αναζήτηση στο Google, εγώ που έκανα βρήκα αυτό. Για ρίξε μια ματιά Ποια ROM επιχειρείς να εγκαταστήσεις;
-
Τελευταία έκδοση;
ΜήνυμαΠαράθεση από grzeus: “Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Νεός στη xiaomi. κατάφερα τελικά να βάλω στο νέο μου Mi Pad 2 την παρακάτω έκδοση : MIUI 8.2 GTV-6.11.10 Beta. Είναι stable ή developer; Υπάρχει κάποια πιο πρόσφατη και από που την κατεβάζω; Ευχαριστώ πολύ για την όποια βοήθεια! ” Είναι developer. Εδώ κοίταξε για νέες ROM
-
Root το MiPad2
ΜήνυμαΠαράθεση από nek4d: “Γιατι να μην περασεις μια και καλη νεα ρομ ρουταρισμενη? ” Γνωρίζεις αν οι νέες ROM για το MiPad2 είναι root ή έτσι το πέταξες;
-
Mi PAD2 & Google Play
ΜήνυμαΠαράθεση από nek4d: “Εχει λυθει αυτο το θεμα, να σημ οτι μπορει να χρειαστει να ξεγελασεις το playstore για καποιες μη-συμβατες εφαρμογες. ” Ναι, ευτυχώς που ενημέρωσες τον MIUI_ART γιατί δεν το κατέχει το θέμα!
-
Μόλις to παρέλαβα
ΜήνυμαΠαράθεση από nek4d: “Καλο ειναι να το φορτιζεις με φορτιστες για ταμπλετ (2Α) και οχι απο Η/Υ ή απλο φορτιστη κινητου. ” Τι λες τώρα; Ποιος είπε ότι το φορτίζω με άλλον φορτιστή;;
-
Γενικά για το Mi Pad 2
ΜήνυμαΠαράθεση από nek4d: “Τελικα παρελαβες? Για θηκη ανοιξα ενα θεματακι για γνησια, λογω επιστροφης ελλατωματικου ταμπλετ (ναι, στην οθονη, μαλλον τα χτυπανε πολυ στην μεταφορα). Στειλε pm αν ενδιαφερεσαι. Πηρα απο αλλου το mi pad 1, με μαιμου θηκη απο ebay, ok φοριεται, αλλα καμια σχεση με την γνησια, που ειναι στολιδι, εφαρμοζει τελεια, εχει ποιοτητα που φαινεται η διαφορά παρα πολυ. Αναζητησα γνησια για το v1 αλλα δεν βρηκα. ” Βρε αδερφέ 9 μήνες μετά ρωτάς τον άνθρωπο για την θήκη; Είπαμε να γράφ…
-
bilham has just voted for Greece!
-
Παράθεση από G.Makrihairis: “Παράθεση από billphone: “Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά στο Geekbuying έχει preorder το Redmi 4A με Official Global Version με την B20 στα 88€! ” Νομίζω ότι είναι στα 88$ και όχι 88€...Ποια ακριβώς η διαφορά αυτής της rom και αν αξίζει.... ” Δεν είναι άλλη Rom, είναι Global ή International Versiοn και έχει επιπλέον και την συχνότητα Β20 που χρησιμοποιείται στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες για σύνδεση 4G