Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 928.

• Επίσης υποστήριξη δεν σημαίνει μόνο κάλυψη εντός εγγύησης. Σημαίνει κάλυψη και αφού λήξει αυτή, δηλαδή δυνατότητα επισκευής επί πληρωμή! Γιατί να μην παρέχει κάτι τέτοιο η InfoQuest;

• Παράθεση από jimarios: “Παράθεση από billphone: “Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά στο Geekbuying έχει preorder το Redmi 4A με Official Global Version με την B20 στα 88€! ” Τι είναι το B20; καλύτερα είναι με official ή ευρωπαϊκή ρομ; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Β20 είναι η συχνότητα στα 800 MHz για 4G συνδέσεις που χρησιμοποιείται κυρίως από την WIND αλλά και από τις υπόλοιπες στην επαρχία

• Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά στο Geekbuying έχει preorder το Redmi 4A με Official Global Version με την B20 στα 88€!

• Παράθεση από K.Papaefthymiou: “... Αυτος λοιπόν ο κόσμος οταν θα έχει κάποιο πρόβλημα(όπως το sms app), τι πιο φυσιολογικό να απευθυνθεί στο κατάστημα που το αγόρασε... ...Αυτο που λέω εγω λοιπόν είναι οτι άνθρωποι που θεωρούν αυτονόητο να πάρουν βοήθεια απο το κατάστημα που αγόρασαν τη συσκευή τους δεν θα την πάρουν. Και ναι θα ήμουν πολύ περίεργος να δω τι θα έκανε ο καταναλωτής-κατάστημα σε μια τέτοια περίπτωση... ” Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν θεωρώ καθόλου φυσιολογικό αν η τελεόρα…

• βοηθεια με mipad2

billphone - - Mi-Pad 2 (Latte)

Μήνυμα

Παράθεση από jimm: “καλησπερα σε ολους μηπως μπορει να μου δωσει καποιος τα φωτα του ωστε να μπορεσω να περασω την νεα ρομ στο ταμπλετακι που μολις πηρα τωρα φοραει gtv 6.5.26 και δεν δουλευει to playstore το κεντρικο κουμπι και το κουμπι με τις 3 γραμμες =============== Δεκ 20th 2016, 12:11am =============== η αναβαθμηση εγινε με νεο προβλημα ενα popup καθε 3 δευτερα που λεει "δυστηχως η εφαρμογη Υπηρεσιες google.." ” Έχεις δει αυτούς τους οδηγούς εδώ;

• Χαζή ερώτηση ίσως αλλά θα την κάνω Πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι προ αγοράς ότι το Redmi 3s είναι η International Version (με την Β20); Για το Redmi Note 3 νομίζω υπάρχει ένας συγκεκριμένος κωδικός κάτω από το κουτί. Για το Redmi 3s υπάρχει κάτι ανάλογο;

• Σύμφωνα με τις φήμες: Οθόνη: 9,7 1536 x 2048 pixels Λειτουργικό: Windows 10 (Android; ) Chipset: Intel Core M3-7Y30 7ης γενιάς RAM: 8GB ROM: 128/256GB Πίσω κάμερα:16 MP, autofocus, dual-LED Εμπρός κάμερα: 8 MP Μπαταρία: 8290 mAh Βάρος: 380 γρ. και διαστάσεις ελαφρώς μικρότερες του Apple ipad pro Τιμή: 273/314€ ανάλογα τον εσωτερικό χώρο Θα το χτυπήσω λέω! Δεν θα με χαλούσε και μια πιο Lite έκδοση με 4/64 και Android!

• Μακάρι να το βγάλουν και στις 9,7 με Android!

• Παράθεση από pechr: “... Μου στελνει μηνυμα ο κινεζος: Brain you have o problem in your mind, 10 $ for 5 buttons??? Are you idiot? ... Και του στελνω αποχαιρετηστηριο: Thank you brain Get, good wines !! (Αει, καλα κρασια) για να βαλω και λιγο ελληνικο στοιχειο. ” Καλά αλήθεια σου τα έγραψε αυτά ο Κινέζος; Απίστευτο! Αλλά και εσύ : Get good wines!!! Τον φαντάζομαι να ψάχνει να βρει μετάφραση

• Παράθεση από billphone: “Παράθεση από billphone: “Τελικά περάστηκε η XTRV Stable V8.1.1 στο MiPad2 κάνοντας factory reset και μετά επαναφορά από το τοπικό αντίγραφο, όπως συμβούλεψε ο δάσκαλος gkalen! Και μέχρι στιγμής όλα καλά. ” Λοιπόν έχω 3 προβληματάκια στο MiPad2:1. Όταν κάνω απεγκατάσταση μία εφαρμογή από τις ρυθμίσεις/εφαρμογές δεν εμφανίζεται το pop παραθυράκι που λέει ότι η τάδε αφαρμογή απεγκαταστήθηκε με επιτυχία και μένει εκεί μέσα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Όταν γυρίζω πίσω όμως …

• Παράθεση από billphone: “Τελικά περάστηκε η XTRV Stable V8.1.1 στο MiPad2 κάνοντας factory reset και μετά επαναφορά από το τοπικό αντίγραφο, όπως συμβούλεψε ο δάσκαλος gkalen! Και μέχρι στιγμής όλα καλά. ” Λοιπόν έχω 3 προβληματάκια στο MiPad2: 1. Όταν κάνω απεγκατάσταση μία εφαρμογή από τις ρυθμίσεις/εφαρμογές δεν εμφανίζεται το pop παραθυράκι που λέει ότι η τάδε αφαρμογή απεγκαταστήθηκε με επιτυχία και μένει εκεί μέσα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Όταν γυρίζω πίσω όμως δεν υπάρχει πλέον η συγκ…

• Παράθεση από billphone: “Παράθεση από gkalen: “@billphone Όχι restore data , αυτό επαναφέρει τις εφαρμογές που είχες αλλά δεν είναι πάντα λειτουργικό , το καλύτερο είναι να έχεις backup των εφαρμογών σου από τις ρυθμίσεις/Προσθετες ρυθμίσεις/Αντίγραφο και επαναφορα/ .... Και να επαναφερεις απο'κει τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις σου .... ” Σε ευχαριστώ και πάλιΔοκιμάζω και ενημερώνω ” Τελικά περάστηκε η XTRV Stable V8.1.1 στο MiPad2 κάνοντας factory reset και μετά επαναφορά από το τοπικό αντίγρα…

• Παράθεση από gkalen: “@billphone Όχι restore data , αυτό επαναφέρει τις εφαρμογές που είχες αλλά δεν είναι πάντα λειτουργικό , το καλύτερο είναι να έχεις backup των εφαρμογών σου από τις ρυθμίσεις/Προσθετες ρυθμίσεις/Αντίγραφο και επαναφορα/ .... Και να επαναφερεις απο'κει τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις σου .... ” Σε ευχαριστώ και πάλι Δοκιμάζω και ενημερώνω

• Παράθεση από gkalen: “@billphone Διαλεγεις , Wipe , και σερνεις δεξιά το κουμπί για swipe to factory reset ... Δεν διαλεγεις τίποτα , τα διαλέγει μόνο του έτσι .. Μετά την εγκατάσταση της ρομ , wipe cache and dalvik στο κουτάκι που θα σου βγάλει και reboot system .. Done!!! ” Ωραία ευχαριστώ πολύ Και για το restore; Απλά restore data και τα έχω όλα όπως πριν;

• Αγορά Type-C USB stick

Μήνυμα

Λοιπόν εγώ έχω πάρει αυτό αλλά δεν το βλέπει το tablet. Είναι σε FAT32, μήπως θέλει άλλη διαμόρφωση για να το δει;

• Συγγνώμη για την χαζή ερώτηση αλλά δεν έχω ξανακάνει restore από TWRP. Θέλω να περάσω την Stable 8.1 πάνω από μία GTV 6.9.29. Χρειάζεται factory reset το 'χω καταλάβει αυτό. Θα κάνω wipe/cache,dalvik,data και system; Για να επαναφέρω τις εφαρμογές μου τα δεδομένα τους και το στήσιμο του tablet θα κάνω restore data μόνο ή και κάτι άλλο;

• Παράθεση από Papagiannakis: “γεια σας παιδια! το προσπαθησα μονος μου μιας και δεν προσφερθηκε κανενας~ λοιπον εχω κολλησει εδω σε αυτο το βημα Κάνουμε flash (Install) τώρα την ελληνική Rom που ήδη είχαμε βάλει στον εσωτερικό χώρο της συσκευής μας. Καταρχας δεν την βλεπω σαν συσκευη για να της στειλω την ρομ... και κατα 2ον το ταμπλετ εχει κολησει σε μια οθονη: BOOTLOADER ERROR CODE 03 και κανει απο μονο του ΡΕΣΤΑΡΤ ολη την ωρα.... σας παρακαλω... οποιος εχει χρονο και μπορει ας βοηθησει... ” Στ…

• Παράθεση από ross: “Καλησπέρα σε όλους. Παρέλαβα σήμερα το 3s 3gb 32 από geekbuying. Έκανα την αναβάθμιση σε Global 8.0 stable 8.0.3.0 και θέλω να ακολουθήσω τους οδηγούς για ξεκλείδωμα bootloader αρχικά και για πέρασμα ελληνικής ρομ. Θέλω πριν ξεκινήσω να ρωτήσω αν είναι ασφαλές να ακολουθήσω τους οδηγούς που υπάρχουν για το land μιας που το δικό μου είναι η έκδοση international με την band 20. Δεν θα χαθεί η band 20 αν περάσουν άλλες ρομ που είναι πιθανόν για συσκευές χωρίς την band 20? Ευχαρι…

• MI PAD 2

Μήνυμα

Παράθεση από Papagiannakis: “Γεια σας παιδια! Σημερα πηρα στα χερια μου ενα ολοκαινουριο MI PAD2 και ειμαι πολυ χαρουμενος! Του περασα μερικα προγραμματακια και επειδη ειδα οτι κολλαει κατεβασα την τελευταια ΡΟΜ του ΜΙ PAD2 απο εδω στο σαιτ για να την περασω. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ομως ενω το συνδεω στον υπολογιστη μου δεν μου το αναγνωριζει καθολου... Μονο φορτηση κανει... Δεν εχει προγραμμα να το ανοιξει και ετσι σκεφτηκα να κατεβασω το mi suite για να κανω την συνδεση απο εκει... δυστυχως ομως και παλι εν…