Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 928.
-
Το Redmi 3s παραδόθηκε με επιτυχία στην ανηψιά και δουλεύει άψογα! (Παρέμεινε μόνο το θέμα με τις προτάσεις για τηλέφωνα Ινδίας και ο μη συγχρονισμός με το Mi Cloud, βίντεο που μεταφέρθηκαν από τον υπολογιστή στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου) Anyway η μικρή είναι κατενθουσιασμένη! Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια
-
Παράθεση από Anritsu: “Καλήμερα και από μένα σύντροφοι και συντρόφισσες . Και καλή εβδομάδα. Παράγγειλα το Land sto geek 10.10 και είναι ακόμα στο processing . Συνήθως προτιμάω το gearbest ή το banggood για ψιλολόγια και απο εκεί συνήθως φεύγουν σφαίρα . Για το geek είναι συνήθης τέτοια καθυστέρηση ? Μην ξεκινήσω μανούρα Δευτεριάτικα . ” Και εγώ από εκεί το πήρα. 12/9 έκανα την παραγγελία. 20/9 έφυγε. Και η ειδοποίηση από ΕΛΤΑ για να το παραλάβω ήρθε 30/9!!! Υπομονή
-
Αγορά Type-C USB stick
ΜήνυμαΠαράθεση από banned79: “Καλημέρα παιδιά στην παρέα , τα stick αυτού του τύπου δουλεύουν στο tablet μας ? Γιατί τα 16 gb γεμίζουν γρήγορα λίγη μουσική , λίγες φωτό και τα ebook μου και έμεινα με 1-2 giga χώρο . . . Ποιο δουλεύει σίγουρα ? Ευχαριστώ , Παναγιώτης . ” Θέλεις type-c usb stick
-
Παράθεση από billphone: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από billphone: “Έτσι πρέπει να είναι; ” Έτσι είναι... Κάπου από μέσα από ρυθμίσεις επαφών αν θυμάμαι καλά "φεύγει".. Δες το λίγο ” Μπα, δεν βρήκα τίποτα. Πού να βρίσκεται;Πρέπει να είναι κάτι σαν προτάσεις για πιο γρήγορα αποτελέσματα Αλλά από Ινδία;;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20494/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20495/ Δεν μπορούμε να το βρούμε και να καταργήσουμε στην επόμενη αναβάθμιση; ” Για αυτό τελικά…
-
Μια βοήθεια για το Mi Cloud. Γιατί δεν συγχρονίζει κάποια βίντεο που έχω περάσει στη συσκευή τη στιγμή που έχω συνδεθεί κανονικά στο Mi Account και ο συγχρονισμός είναι ενεργοποιημένος στην εφαρμογή Άλμπουμ; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά δεν έχω βάλει ακόμα κάρτα SIM και δεν έχω δηλώσει κάποιον αριθμό για recovery.Το λέω αυτό γιατί όταν μπαίνω στο MiCloud από το PC δεν με αφήνει να δω επαφές, φωτογραφίες κλπ και μου ζητάει να δηλώσω αριθμό κινητού
-
Παράθεση από LoukG: “Παράθεση από billphone: “Μπα, δεν βρήκα τίποτα. Πού να βρίσκεται;Πρέπει να είναι κάτι σαν προτάσεις για πιο γρήγορα αποτελέσματα Αλλά από Ινδία;;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20494/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20495/ Δεν μπορούμε να το βρούμε και να καταργήσουμε στην επόμενη αναβάθμιση; ” Για δες στο phone, settings, identify unknown numbers.Δε νομίζω, αλλά δοκίμασε. ” Όχι, δεν κάνει τίποτα αυτό
-
Μόλις τώρα, αλλά πάλι εταιρείες και όμιλοι της Ινδίας. Όταν πατάω έναν αριθμό για να ξεκινήσω να καλέσω κάποιον από πίσω εμφανίζεται ολόκληρη λίστα με τέτοιες εταιρείες Σημειωτέον ότι στο τηλέφωνο υπάρχουν μόνο 3 επαφές δικές μου (γιατί είναι για άλλον), και κάτω από αυτές βγάζει τις άλλες
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από billphone: “Έτσι πρέπει να είναι; ” Έτσι είναι... Κάπου από μέσα από ρυθμίσεις επαφών αν θυμάμαι καλά "φεύγει".. Δες το λίγο ” Μπα, δεν βρήκα τίποτα. Πού να βρίσκεται; Πρέπει να είναι κάτι σαν προτάσεις για πιο γρήγορα αποτελέσματα Αλλά από Ινδία;;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20494/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20495/ Δεν μπορούμε να το βρούμε και να καταργήσουμε στην επόμενη αναβάθμιση;
-
mi pad 2 βοηθεια
ΜήνυμαΠαράθεση από knight666: “Εγώ ενώ ακολούθησα ακριβώς τον οδηγό δεν μπορώ να περάσω την οθόνη Bootloader error code 03. Δεν καταφέρνω να εγκαταστήσω το twrp κ δεν ξέρω τι φταίει. ” Και εγώ είχα αυτό το πρόβλημα στην αρχή. Εγώ το ξεπέρασα με αυτόν τον τρόπο. Δοκίμασέ το αν θέλεις
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από billphone: “Αν για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα υπάρχει άλλος τρόπος να ξεκλειδώσει η συσκευή; ” Με ένα από αυτά που επέλεξες πριν...Μην βάζεις μοτίβο μόνο.... ” Εντάξει πολύ καλά. Ευχαριστώ και πάλι Μια άλλη ερώτηση: στο πληκτρολόγιο του τηλεφώνου πατώντας έναν αριθμό βγάζει διάφορα νούμερα από υπηρεσίες, τράπεζες, εταιρείες από Ινδία νομίζω τα περισσότερα. Αυτά τι είναι πάλι; Έτσι πρέπει να είναι;
-
Παράθεση από geoanto555: “Βάζεις πρώτα Μοτίβο, ΡΙΝ ή Κωδικό και μετά το δαχτυλικό... Έτσι λειτουργεί.. ” Σωστός! Το προχώρησα και ΟΚ! Σε ευχαριστώ Αν για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα υπάρχει άλλος τρόπος να ξεκλειδώσει η συσκευή;
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Chris Gousias: “Φοραει ομως 8.0.4 Global stable ” Αν τα κάνεις όλα σωστά ΄και δεν ξεκλειδώνει βάλε μία global developer μέσω updater/ ” Εγώ αυτό έκανα όπως είπα παραπάνω και την πέρασε κανονικά Τώρα έχω περάσει την Stable 8.0.6.0 και την σετάρω πριν από το πρώτο backup
-
Πέρασα σήμερα την 8.0.6.0 στο Redmi 3s που προορίζεται για την ανηψιά μου και θέλησα να δοκιμάσω το δακτυλικό αποτύπωμα και δεν μπορώ να μπω στο μενού του. Στις "Ρυθμίσεις/Κλείδωμα οθόνης και κωδικός/Κωδικός και δακτυλικό αποτύπωμα/Προσθήκη δακτυλικού αποτυπώματος" το μενού που εμφανίζεται λέει για Μοτίβο, ΡΙΝ, και Κωδικό. Είναι το ίδιο με το παραπάνω μενού "Ρυθμίσεις/Κλείδωμα οθόνης και κωδικός/Κωδικός και δακτυλικό αποτύπωμα/Προσθέστε κωδικό ασφαλείας" Έτσι πρέπει να λέει ή είναι bug της ROM; …
-
Παράθεση από ranero: “... Το περίεργο είναι ότι δεν είναι πάντα έτσι. Τη μία φαίνεται αρκετα, την άλλη λιγότερο και άλλες φορές είναι μιά χαρά. Και βυθισμένη είναι η μία πλευρά. Έχεις ιδέα ποιά μπορεί να είναι η αιτία και πως μπορεί να διορθωθεί; Με το resolution που παιδευόμουν, νομίζω πως μπορεί να το βελτίωσα. ” Αν είναι έτσι, βυθισμένη δηλαδή, είναι θέμα hardware και δεν διορθώνεται με το resolution που είπες. Προφανώς η απόσταση της lcd με το digitizer glass δεν είναι αυτή που πρέπει. Αν εί…
-
Θέλω να περάσω την 6.9.29 στο Redmi 3s που πήρα για την ανηψιά αλλά πρόσεξα ότι στο xiaomi.eu την έχουν αφαιρέσει. Έχει προβλήματα με το 3s η συγκεκριμένη; Ξέρουμε κάτι;