Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 928.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Παράθεση από billphone: “Τελικά και αφού παιδεύτηκα με την απενεργοποίηση των υπογραφών στα Windows και αφού απέτυχα να βάλω το κινητό σε download mode είπα να κάνω μία τελευταία προσπάθεια με Global Developer Rom. Και την πήρε κανονικότατα. Τώρα είμαι με αυτήν και πάω για ξεκλείδωμα bootloader Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές edit: Έγινε και το ξεκλείδωμα με επιτυχία. Πάμε τώρα για Ελληνική Rom ” Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από billphone: “Μπορώ να περάσω την official china developer με …

• Παράθεση από billphone: “Παράθεση από nflo: “Μπορείς να δοκιμάσεις αλλά αν δεν δουλέψει θα πρέπει να την περάσεις με miflash (δες εδώ: Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land)) ” Εντάξει ευχαριστώ. Κατέβασα την Κινέζικη Off Dev Rom. Εγώ έχω Global Off Stable Rom. Θα τα βρούνε μεταξύ τους; Ή με tην Global Off Dev Rom θα ήταν καλύτερα; ” Θα ήταν καλύτερα όντως Παράθεση από nflo: “Παράθεση από billphone: “Ή με tην Global Off Dev Rom θα ήταν καλύτερα; ” Μην δοκιμάσεις με global dev …

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από billphone: “Παράθεση από caeser: “Αν δεν κάνω λάθος η διαφορά είναι ότι το "Plus" βγαίνει σε έκδοση 3GB/32GB (έναντι 2GB/16GB του "S") και επιπλέον το Plus έχει "Fingerprint", ενω το σκέτο "S" δεν έχει... ” Όχι, έχω το 3s με 3GB/32GB και με Fingerprint ” Τότε έχεις το "Prime", όχι το απλό... (Τεχνικά Χαρακτηριστικά Redmi 3s Prime) Έτσι δεν είναι?Έλεγα ότι αυτό το "Prime" ονομάζεται και "Plus"... ” Αν είχα το Prime δεν έπρεπε να το γράφει στο κουτί του; Δεν το λ…

• Παράθεση από caeser: “Αν δεν κάνω λάθος η διαφορά είναι ότι το "Plus" βγαίνει σε έκδοση 3GB/32GB (έναντι 2GB/16GB του "S") και επιπλέον το Plus έχει "Fingerprint", ενω το σκέτο "S" δεν έχει... ” Όχι, έχω το 3s με 3GB/32GB και με Fingerprint

• "Couldn't verify update package" το οποίο μεθερμηνευόμενον σημαίνει; τι;

• Παράθεση από nflo: “Μπορείς να δοκιμάσεις αλλά αν δεν δουλέψει θα πρέπει να την περάσεις με miflash (δες εδώ: Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land)) ” Εντάξει ευχαριστώ. Κατέβασα την Κινέζικη Off Dev Rom. Εγώ έχω Global Off Stable Rom. Θα τα βρούνε μεταξύ τους; Ή με tην Global Off Dev Rom θα ήταν καλύτερα;

• Παράθεση από nflo: “@billphone για να ξεκλειδώσεις τον bootloader πρέπει να βάλεις official china developer. ” Εντάξει, αλλά γιατί δεν το λέει κατευθείαν και με ζαλίζει με το different account; Μπορώ να περάσω την official china developer με το updater της συσκευής αφού την κατεβάσω και την ρίξω μέσα; Νομίζω ο NasDriver είχε πει ότι γίνεται

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από billphone: “Γιατί το λέει τώρα αυτό; Τι πρόβλημα έχει το account αφού βάζω το ίδιο στο Mi Unlock και στη συσκευή ” ποια ρομ έχεις ? Μία φώτο το about phone ? ” Οι φωτο είναι νωρίτερα με την 7.5.7 Global Rom. Μετά την αναβάθμιση είμαι με την 8.0.3 Global Rom που είπα και παραπάνω forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…5962ba0c73e72bd38a26023e4

• Η μόνη διαφορά που κατάλαβα εγώ είναι ότι δίνει 2GB RAM με 32GB ROM, ενώ στο 3s δίνει 2/16 ή 3/32. Διαφορά τώρα και αυτή

• Παράθεση από Chris Gousias: “Λοιπον πηγα εκανα sign out τα παντα....Το Mi unlock αναγνωριζε αλλον λογαριασμο στο ονομα Ελενα και αλλον εδειχνε το τηλεφωνο της...Αφου τα ρυθμισα σωστα ολα ,δοκιμασα και με αλλον browser που προταθηκε παραπανω billphone και ....τελος καλο ολα οκ !!! Περιμενω τωρα να μου ερθει το μηνυμα για ξεκλειδωμα.Ευχαριστω το φορουμ για ακομη μια φορα!!! ” Μπράβο που το κατάφερες! Να ρωτήσω τώρα και εγώ κάτι. Έχω κάνει την αναβάθμιση σε 8.0.3.0 Global Stable που μου ήρθε. Μου έ…

• Παράθεση από geoanto555: “Ξανα πάνε βρε πάλι εδώ και κάνε login Με το δικό σου account.. Έτσι πάει.. μετά το login σε πάει στο φόρουμ και πρέπει να γυρίσεις πίσω. ” Το έκανες ξανά το login; Δοκίμασε και με άλλο browser

• Παράθεση από Chris Gousias: “Billphone kai NasDriver ευχαριστω για το ενδιαφερον και το χρονο σας. Μιλαω για το Mi UNLOCK TOOL με σκοπο να ξεκλειδωσω το κινητο. Οτι και αν εχω δοκιμασει καταληγω στο μηνυμα οτι η συσκευη δεν υποστηριζεται απο το mi unlock tool. ” Όταν βλέπεις αυτό το μήνυμα "Your device is not supported by MiUnlock Tool" δεν σου βγάζει μια επιλογή από κάτω για να προχωρήσεις; (μπλε πλαίσιο GO)

• Εγώ μόλις πήρα στα χέρια μου το 3s και είναι πολύ καλό. Πολύ καλή ποιότητα, ωραία οθόνη. Ο bootloader κλειδωμένος όπως φαίνεται στη φωτο forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…5962ba0c73e72bd38a26023e4 Rom Global Stable 7.5.7 Περιμένοντας να μου έρθουν οι κωδικοί για το ξεκλέιδωμα, μου έχει έρθει και ενημέρωση για αναβάθμιση στην 8.0.3.0. Έχω σκοπό να περάσω την δική μας Ελληνική (dev ή stable θα δούμε). Να κάνω την αναβάθμιση ή δεν χρειάζεται; Επίσης πώς βλέπω με το Network Signal Guru αν όντως έχω την…

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Chris Gousias: “Καλησπερα σε ολους. Το δευτερο redmi 3s που πηρα ,ηρθε κλειδωμενο και με εγκατεστημενη τη ROM MIUI Global Stable 7.5 και το εκανα αμεσα αναβαθμιση με χρηση της εφαρμογης του updater του κινητου, σε MIUI GlobalStable 8.0.3(MALMIDG). Το θεμα ειναι οτι θελω να του βαλω ελληνικη φυσικα αλλα το MiUnlock Tool μου βγαζει μηνυμα οτι η συσκευη μου δεν υποστηριζεται.(Your device is not supported by MiUnlock Tool) .....Αν δεν κανω λαθος για να δουλεψει …

• Την πέρασα και εγώ στο MiPad 2 και όλα καλά εκτός: - τα widgets δεν εμφανίζονται και ακολούθησα τα παρακάτω 1,2 βήματα. Το 3 νομίζω δεν είναι απαραίτητο. Επίσης δεν βρήκα το λουκέτο Παράθεση από maikmaik: “πως διόρθωσα τα widgets. 1.Τα διαγράφεις και τα ξαναπερνάς 2.Δίνεις δικαιώματα έναρξης στις εφαρμογές τους και τις κλειδώνεις με το λουκέτο. 3.Στην μπαταρία ακύρωσε τον περιορισμό παρασκήνιου των εφαρμογών των widget's. Τρέχεις τις εφαρμογές τους. Δώσε ένα Reboot και αν σου εμφανίζονται σωστά …

• Παράθεση από pilot: “σε mi pad 2 δουλεύει και το playstore.. ” Αλήθεια; Κατεβάζω αμέσως

• Παράθεση από mixaliscy: “Στο MiPad 2 εμείς που ψυχομαχήσαμε για το PlayStore να αναβαθμίσουμε ή θα μας πάρει ο χάρος? ” Παράθεση από pilot: “Μια χαρά στο mi pad 2 Στάλθηκε από το MI PAD 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με το Play Store και τα Gapps;

• Παράθεση από geoanto555: “Ξανα πάνε βρε πάλι εδώ και κάνε login Με το δικό σου account.. Έτσι πάει.. μετά το login σε πάει στο φόρουμ και πρέπει να γυρίσεις πίσω. Όλο "μήπως" είστεεε... ” Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά έχω κάνει edit στο προηγούμενο μήνυμά μου, ίσως δεν το πρόσεξες, ίσως δεν σε πρόλαβα

• Παράθεση από billphone: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από billphone: “"Your device isn't supported by Mi Unlock" ; ” Αυτό δηλώνει ότι δεν έχεις άδεια/... ακόμη ” Α, έτσι. Μετά με πάει σε κάτι σελίδες με Κινέζικα όπου πρέπει να γράψω κάτι σε πλαίσια. Τι μου ζητάει; ” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από billphone: “Τι μου ζητάει; ” Το nickname λογικά.... ” Λοιπόν έβαλα το nickname, μετά άνοιξε άλλη σελίδα με Κινέζικα έβαλα το password και μετά έβγαλε άλλη σελίδα με Κινέζικα και ένα πράσιν…

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από billphone: “"Your device isn't supported by Mi Unlock" ; ” Αυτό δηλώνει ότι δεν έχεις άδεια/... ακόμη ” Α, έτσι. Μετά με πάει σε κάτι σελίδες με Κινέζικα όπου πρέπει να γράψω κάτι σε πλαίσια. Τι μου ζητάει;