Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 928.
-
Παράθεση από ranero: “Γειά σας, εδώ και καιρό είμαι κάτοχος του mi pad2 αλλά έχω παρατηρήσει ότι οι πλευρές από το πλαίσιο γύρω από την οθόνη δεν έχουν τις ίδιες διαστάσεις και φαίνεται να στραβώνει. Δηλ. δεν είναι παραλληλόγραμμο ώστε οι απέναντι πλευρές είναι ίσες και οι απέναντι γωνίες είναι ίσες.Είναι κάπως έτσι: imgB303-07.jpgimgB303-07.jpgimgB303-07.jpg Είναι ενοχλητικό και σκέφτομαι να το παρατήσω.Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; ” Όχι μια χαρά ορθογώνιο είναι και εμένα. Μπορείς να βάλε…
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΠαράθεση από Stavrgian: “Γεια σας, έχω και γω το ταμπλετ και έχω κάποια προβλήματα. Αρχικά κολλάει υπερβολικά, επίσης κάποιες φορές κλείνει μόνο του και για να ανοίξει πρέπει να παταω την φωνή και το power κουμπί για 10+ ". Πρέπει να γίνεται από ένα κινέζικο πρόγραμμα που είναι περασμένο και δεν σβηνεται . Επειδή ειμαι τελειως καινούργιος μπορεί κάποιος να μου πει βήμα βήμα τι να κάνω για να περασω μία επίσημη ρομ ώστε να μην έχω πρόβλημα; Ευχαριστώ πολύ. ” Αυτό εδώ το έχεις διαβάσει;
-
Παράθεση από NasDriver: “ Παράθεση από billphone: “Καλησπέρα στην παρέα. Παρήγγειλα για την ανηψιά μου το 3s international edition με την 800άρα μπάντα από το Geekbying. Το tracking μου δείχνει ότι έφτασε στην Αθήνα. Να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader από τώρα ή όταν το πάρω στα χέρια μου; ” Έπρεπε ήδη να έχεις κάνει, ξεκίνα τώρα Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader ” Ξεκίνησα τώρα αλλά γιατί μου βγάζει "Your device isn't supported by Mi Unlock" ;
-
Παράθεση από Octaviastikos: “πουθενα και μου εχρι σπάσειτα νεύρα!!! ” Τι να πω; Δοκίμασες με άλλο καλώδιο; καμιά φορά παίζουν ρόλο Μπορείς να δοκιμάσεις σε άλλο PC; Κάτι έιναι λάθος και πρέπει να βρεις τι Στο τέλος δοκίμασε να απεγκαταστήσεις όλους τους drivers και τα προγράμματα που έχεις εγκαταστήσει για το mipad2 και νατα ξαναβάλεις από την αρχή
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Ρε ομορφοπαιδα... Χειβτρις μέρες πεδευωμαι...και δεν μπορώ να περάσω τα ελληνικά...δεν αναγνωρίζει το latte ο υπολογιστής... ” Πόσες μέρες είπες ότι παιδεύεσαι; Χειβ-τρις; Μόνο αφού περάσουν χέβιροκ-τρις θα μπορέσεις να βρεις τη λύση Σοβαρά τώρα, μάλλον δεν έχεις εγκαταστήσει όλους τους drivers της Intel. Στο πρώτο μήνυμα λέει ότι θα πρέπει να κατεβάσεις και το tool της Intel. Χρειάζονται εγκατάσταση οι drivers που θα βρεις εκεί, όχι μόνο του MiPhone. Το έκανες αυτό;
-
Παράθεση από mpokeras: “Παράθεση από mpokeras: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mpokeras: “mipad2 κατέβασα την διορθωμένη ROM και την πέρασα πολύ εύκολα αλλά δεν εμφανίζετε πουθενά το google play store. Συνήθως οι GTV rom το είχαν μέσα. Τι είναι λάθος; ” Δεν μπορεί να γίνει ενσωμάτωση προς το παρόν των Google Apps, καθώς προκαλούν SoftBrick στη συσκευή.Ο μόνος τρόπος προς το παρόν, είναι το πέρασμα σε δεύτερο χρόνο από το Recovery το Zip των Gapps. ” ..και δε μου λες τι συνιστάς; Πηγα στο G…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Τώρα θα πρέπει να ανοίξουμε ένα Command Windows (το παλιό DOS) 1.Βρίσκουμε που είναι ο φάκελος ADB Κρατώντας πατημένο το Shift πλήκτρο, πατάμε πάνω στον φάκελο ADB και επιλέγουμε open command window Here 2.ή ενναλακτικά κάνουμε τα παρακάτω... Πηγαίνουμε στην εύρεση των Windows και γράφουμε cmd ώστε να επιλέξουμε το Command Prompt με το δεξί πλήκτρο ώστε να το τρέξουμε ως διαχειριστές.. ” Σε εμένα συνέβαινε το άλλο: Όταν επέλαγα τον 1ο τρόπο από τους προηγούμενους τα Windo…
-
Mi Pad 2 battery drain
ΜήνυμαΣυνέβη και στης γυναίκας μου αυτό με το bluetooth αλλά ευτυχώς μόνο μία φορά Δεν ξέρω γιατί και πως
-
Παράθεση από MichalisK: “Καλημερα Πριν μερικες μέρες παρέλαβα ένα Mi Pad 2. Δούλευε μία χαρά. Έγινε ή πρώτη φόρτιση κανονικά. Στην επόμενη αποφόρτιση έφτασε ή μπαταρία στο 7%. Το έβαλα να φορτίζει και έδειχνε ότι ξεκίνησε να φορτώνει κανονικά. Το πρωί που πήγα να το βγάλω απο τον φορτιστη το ταμπλέτ ήταν κλειστό , δεν ανοίγει με τίποτα και το led στο ταμπλετ είναι κιτρινο. Τι μπορεί να συνέβει; Υπάρχει τρόπος να το ανοιξω; ” Ενδεχομένως να μην κούμπωσε καλά ο φορτιστής και να μην φόρτισε καθόλου…
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΕίδα ότι βγήκε και stable για το ταμπλετάκι μας επιτέλους! Την έβαλε κανένας να μας πει πώς πάει;
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΕγώ δεν είχα καμία άδεια για ξεκλείδωμα και έγινε επιτυχημένα από αυτόν τον οδηγό
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΤο σωστό είναι να ακολουθήσεις τον οδηγό για εγκατάσταση Ελληνικής ROM πρώτη φορά
-
Παράθεση από Bodai: “... Όχι δεν είναι φυσιολογικό .. ” Παράθεση από thodorisls: “μπορει να μην ειναι συμβατες με το συγκεκριμενο chipset της intel ” Είναι φυσιολογικό μιας και πολλές εφαρμογές δεν είναι συμβατές με το chipset της intel Αλλά νομίζω ότι δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα εφόσον υπάρχει πληθώρα εναλλακτικών εφαρμογών