Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 928.

• Παράθεση από dennis: “Ναι οκ θα το κανω και αυτο!!Θ πρεπει να αγορασω ενα γιατι το δικο του το usb ειναι λιγο διαφορετικο απο τα συνηθισμενα και απο αυτα που εχω,ειναι λιγο πιο μεγαλο. ” Ναι είναι το καινούριο πρότυπο usb το type-c. Εγώ έχω πάρει αυτό της Xiaomi μαζί με το tablet 483246_130886763864927214.jpg Αλλά μπορείς να βρεις και εδώ αντάπτορα από micro usb female σε type-c male Περιμένουμε αποτελέσματα! Good luck!

• Παράθεση από dennis: “Και γω το σκεφτηκα αυτο οτι μπορει να εχει προβλημα!Το εχω δοκιμασει σε 4 υπολογιστες σε διαφορες θυρες με το δικο του καλωδιο.... ” Εφόσον τα έχουμε εξετάσει όλα θα μπορούσες να δοκιμάσεις και αυτό. Αν έχεις κάποιο αντάπτορα θα μπορούσες να δοκιμάσεις με κάποιο άλλο καλώδιο. Σε εμένα κάποια στιγμή με το δικό του καλώδιο είχα κάποια θεματάκια

• Παράθεση από dennis: “Ναι φιλε μου!!Το εκανα και αυτο!Δεν υπαρχει Driver που να μην τον εχω βαλει!Εχω απελπιστει!Το εχω δοκιμασει το ταμπλετ να το συνδεσω σε 4 διαφορετικους υπολογιστες και δεν το αναγνωριζει κανενας!!!Απλως φορτιζει.... ” Κοίτα, αυτό πλέον δεν είναι λογικό. Αν έχεις κάνει τα πάντα τότε ίσως είναι θέμα hardware. Ίσως να φταίει η θύρα του. Μια και το ανέφερα, πώς το συνδέεις στον υπολογιστή; Με το δικό του καλώδιο; Με αντάπτορα; Με τι;

• Αν και είμαστε λίγο off topic αλλά να ρωτήσουμε και αυτό: έχεις κάνει εγκατάσταση τους drivers της Intel;

• Παράθεση από SotosMusicMan: “...Λογικά εάν το αναβαθμίσουν σε Marshmallow πιθανόν αρκετά από αυτά τα προβλήματα να λυθούν, αλλιώς δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά και να κολλάει και να μην έχει και Play Store... ” Ποιος είπε ότι κολλάει; Και επίσης για όσους δεν υπήρχε το PlayStore υπάρχει ένας κατατοπιστικότατος οδηγός που λύνει και αυτό το πρόβλημα. Τώρα για το MIUI 8 αρχικά αναφερόταν ότι θα έρθει και στο MiPad2, τελευταία όμως δεν το έχω δει κάπου

• i wish i had Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• Παράθεση από billphone: “Παράθεση από pitbull: “Η συνδεση με το λαπτοπ ειναι οκ,εκανα factory reset. To google play δεν παιζει με τιποτα,μπηκα μεσω twrp εκανα cache + dalvik cache και ξαναπερασα την rom αλλα κανενα αποτελεσμα. Το google play δεν με αφηνει να το διαγραψω,ουτε με αφηνει καποια εφαρμογη να κανω διαγραφη μηνμης. Δοκιμασα να το ξαναπερασω(βρηκα που ελεγαν πως να περασεις google play δινοντας 4 apk) αλλα δεν τα κανει εγκατασταση ενω με την Κινεζικη rom ειχε δουλεψει. Να πω οτι το ταμπ…

• Παράθεση από mixaliscy: “... Η ελληνική GTV που εγκατέστησα δεν έχει playstore εντομεταξύ... Έτσι πρέπει να είναι? Να την ξαναπεράσω από πάνω? Ξέρει κανείς? ” Ποια GTV έχεις περάσει; Και εγώ είχα πάρει το MiPad2 από Geekbying και είχα θέμα με το error 963. Τώρα είμαι με την 6.4.28 και όλα δουλεύουν καλά. Μήπως να δοκιμάσεις περάσεις αυτήν;

• Root το MiPad2

billphone - - Mi-Pad 2 (Latte)

Μήνυμα

Παράθεση από thodorisls: “εδω εισαι ROOT for Xiaomi MiPAD 2 ( supersu) - Mi Pad 2 - Xiaomi MIUI Official Forum απλα πρεπει να εχεις developer rom. ” Ευχαριστώ, το έχεις δοκιμάσει; Κάποιοι είπαν ότι πέφτει σε bootloop με τον SU

• Root το MiPad2

Μήνυμα

Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς να κάνουμε σχετικά ανώδυνα root το ταμπλετάκι;

• Μήπως δείχνει κάποια ειδική κατηγορία πωλήσεων αυτή η έρευνα; πχ online; Η Lenovo πού είναι; η Apple 8,2; γιατί η Huawei παρουσιάζεται με 2 ποσοστά; (15,7 Honor+8,0 Huawei)

• Mi pad 2 και Παιχνιδια

Μήνυμα

Ίσως δεν παίζουμε και πολλά παιχνίδια με το ταμπλετάκι

• Παράθεση από mpokeras: “Καλησπέρα, έχω ένα mipad2 το οποίο αρχικά είχε win 10, το γυρισα σε android. .... ανακάλυψα στην πορεία ότι η μπροστινή κάμερα στο skype δεν ζουμάρει άρα έχω φλου εικόνα. Επίσης δεν μπορώ να διαλέξω/αλλάξω στην πίσω κάμερα. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στο hangouts αλλά εκεί το ζουμ είναι στο μέγιστό Υπόψιν ότι η κάμερα, σαν κάμερα δουλεύει άψογα, μόνο μέσα σε εφαρμογή έχει πρόβλημα. ... ” Στο δικό μου συμβαίνει αυτό μόνο μέχρι να πραγματοποιηθεί η σύνδεση με αυτόν που έχω…

• Παράθεση από kwstas83: “... Την πέρασα αλλά έχω πρόβλημα με error963 στο Googleplayκαι δυστυχώς δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα. ” Δοκίμασες να περάσεις την 6.5.19 και χωριστά τα Google Apps όπως λέει εδώ;

• Παράθεση από kwstas83: “Ακλούθησα τον οδηγό αλλά έχω ένα πρόβλημα όταν φτάνω στην εντολή fastboot flash recovery twrp_mipad2.img target reported max download size of 268435456 bytes sending 'recovery' (17800 KB)... OKAY [0.703s] writing 'recovery'... OKAY [0.406s] finished. total time: 1.109s φαίνεται να είναι όλα καλά αλλά όταν ανοίγει η συσκευή δεν βλέπω μέσα κάποιο εικονίδιο twrp και δεν μπορώ με κάποια τρόπο να μπω σε TWRP Recovery για να φλασαρω την rom. ” Ποιο πρόβλημα υπάρχει όταν φτάνεις…

• xiaomi mipad 2 rom

Μήνυμα

Παράθεση από billphone: “Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πώς ενεργοποιώ το Dolby Atmos στο MiPad2; Δεν βρίσκω κανένα φάκελλο Dolby ” Επειδή δεν πήρα απάντηση εκεί, να το ρωτήσω και εδώ. Εκτός και αν δεν υπάρχει στη Rom του MiPad2

• Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πώς ενεργοποιώ το Dolby Atmos στο MiPad2; Δεν βρίσκω κανένα φάκελλο Dolby

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Παράθεση από billphone: “Κατεβάζω και εγώ τώρα, για να δούμε ” Όλα καλά μέχρι στιγμής στο ταμπλετάκι! Ευχαριστούμε πολύ!

• Κατεβάζω και εγώ τώρα, για να δούμε