Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 928.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Παράθεση από pitbull: “ Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια,ακολουθησα τις οδηγιες στο αλλο θεμα και το google play διορθωθηκε.Mαλλον για να δουλεψει απο την αρχη σωστα πρεπει να εχεις ριξει κινεζικη stable και μετα να περασεις την δικη μας. Μπηκα μεσω του twrp σε fastboot και κατεβασα την rom απο εδω και την περασα οπως λεει με το MiFlash.Μετα ακολουθησα τις οδηγιες του θεματος εδω για να περασω την δικη μας. Το μονο θεμα που μου παρουσιαζεται, σε windows 8 δεν καταφερνω ποτε να κανω συνδεση adb.…

• Παράθεση από billphone: “Με το Mipad2 τι γίνεται και είμαστε ακόμα σε αναμονή; ” Θα την πάρουμε εμείς στο Mipad2 την 6.4.28;

• Παράθεση από pitbull: “Eαν θελω να περασω την τελευταια Κινεζικη stable και μετα την δικη μας μπορω να το κανω μεσω twrp ακολουθωντας τον οδηγο εδω? Η πρεπει να περασω πρωτα την Κινεζικη μεσω fastboot(αν τα λεω καλα)και μετα παλι για την δικη μας να κανω την διαδικασια στο θεμα εδω απο την αρχη? ” Με λίγο διάβασμα μαθαίνεις πολλά

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Το πρώτο μου αυγουλάκι! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Παράθεση από pitbull: “Η συνδεση με το λαπτοπ ειναι οκ,εκανα factory reset. To google play δεν παιζει με τιποτα,μπηκα μεσω twrp εκανα cache + dalvik cache και ξαναπερασα την rom αλλα κανενα αποτελεσμα. Το google play δεν με αφηνει να το διαγραψω,ουτε με αφηνει καποια εφαρμογη να κανω διαγραφη μηνμης. Δοκιμασα να το ξαναπερασω(βρηκα που ελεγαν πως να περασεις google play δινοντας 4 apk) αλλα δεν τα κανει εγκατασταση ενω με την Κινεζικη rom ειχε δουλεψει. Να πω οτι το ταμπλετ ειχε ερθει με μια Κιν…

• Παράθεση από pitbull: “Προσπαθω ρε παιδια να περασω την rom και εχω κολλησει στην εντολη adb devices,δεν μου βρισκει τα drivers.Eχω περασει ολα αυτα που λετε στον υπολογιστη και τιποτα.Καμια ιδεα στο τι κανω λαθος? ” Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής; Τι εννοείς έχει κολλήσει στην εντολή adb devices; τι σου λέει;

• Με το Mipad2 τι γίνεται και είμαστε ακόμα σε αναμονή;

• 8+ για κλήσεις, μηνύματα (sms+viber+κλπ), internet, παιχνίδια, email και ολίγον μουσική... Είμαστε αυτοκόλλητοι!! Γιατρέ έχω εξάρτηση;

• Παράθεση από Rufete: “Ε ναι με αυτον τον οδηγο πηγα να το κανω αλλα αν καταλαβες δεν μπορω να περασω ofc rom πρ τα για συνεχισω την διαδικασια ” Εγώ κατάλαβα ότι πας να περάσεις rom από Mi recovery πράγμα που στην συγκεκριμένη συσκευή δεν γίνεται αλλά μόνο από TWRP recovery

• Συγγνώμη Rufete, αυτό εδώ το διάβασες;

• Mi5 Black vs Mi5 White

billphone - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

White, of course. It's beautiful!

• Γενικά για το Mi Pad 2

billphone - - Mi-Pad 2 (Latte)

Μήνυμα

Παράθεση από jobous: “Καλημέρα. Ψάχνωντας για το Mipad2 , βρήκα στο Banggood ότι το στέλνει σε 2 διαφορετικές συσκευασίες. Την μαμίσια και μια δικιά του , που έχουν βγάλει το χαρτονένιο κουτί και το έχουν βάλει τυλιγμένο σε σελοφάν μέσα σε ένα κουτί απο φελιζολ (κάποιος ανέφερε ότι υπάρχε πρόβλημα υγρασίας). Θα ήθελα απο κάποιους φίλους που το έχουν πάρει , αν είναι εύκολο, να αναφέρουν απο ποιο κατάστημα το πήραν και πως τους ήρθε (συσκευασία) και αν υπάρχει καμιά φώτο (αν έχουν τραβήξει απο τη…

• Αγορά Type-C USB stick

Μήνυμα

Παράθεση από alnikou: “Δες και εδώ το έχω πάρει εγώ SanDisk Dual Drive 32 GB USB Stick 3.0 - Στικάκια USB ” Ωραίος! Πολύ καλή τιμή, το τσίμπησα και εγώ το 16GB

• xiaomi mipad 2 rom

Μήνυμα

Εντάξει, πάσο. Αλλά με τις διαφημίσεις, τι κάνουμε; το adaway θα δουλέψει εφόσον η συσκευή δεν είναι root;

• Παράθεση από MIUI_ART: “Αυτός ο οδηγός είναι απόκλειστικά για το Mi-Pad 2 Επειδή ακόμη μέχρι τώρα είναι κλειδωμένη η ROM με Private Keys από την Xiaomi, είναι αδύνατον να γίνει το Flash της ROM, με το Recovery που συνοδεύει την συσκευή σας. Ο μόνος τρόπος είναι να κάνετε Flash με Custom Recovery (TWRP). Πριν ξεκινήσετε να εφαρμόζετε τον οδηγό, καλό είναι να έχετε εγκαταστήσει πρώτα μία επίσημη Developer ROM από το en.miui.com => MIUI ROM for Xiaomi Mi Pad 2 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Officia…

• Αγορά Type-C USB stick

Μήνυμα

Παράθεση από straniero: “Τι λέτε γιά τα παρακάτω; Type-C USB stick SanDisk Dual 32GB 3.0 Μαύρο | Public OTG Micro USB Hub 4 σε 1 για Tablets/Smartphones safesales.gr ” To Sandisk φαίνεται τέλειο. Αν διαθέτεις αυτά τα χρήματα είναι πολύ καλή περίπτωση Τώρα για το άλλο είναι ένα κινέζικο πολυεργαλείο που μπορείς να το βρεις φθηνότερα στο ebay με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Εγώ έχω πάρει ένα ανταπτοράκι xiaomi με 1,5€ που κάνει όμως μόνο για φόρτιση

• xiaomi mipad 2 rom

Μήνυμα

Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από billphone: “Έχεις κάποιο link γιατί έχω και εγώ θέμα ” Αμα δεν το εχεις μπρικαρει πέρασε την τελευταία official Αγγλοκινεζικη με το Miflash απλά και επέλεξε Flash all...Κατέβασε την από ΕΔΩ: Flashboot Mipad2_Latte Αφού τελειώσει και κάνει τις επανεκκινήσεις του και ηρεμήσει ρίξε μέσα στον απ. χώρο την τελευταία GTV: xiaomi-miui-hellas-5.1.0_latte_6.4.7 και με το οδηγό που έχει γράψει ο @MIUI_ART κάνεις ακριβώς τα βήματα για να περάσει το TWRP recovery και αφ…

• Τελικά όλα καλά, τα κατάφερα και όλα δουλεύουν. Thanks to spirosmeg! Νομίζω πάντως ότι για να δουλέψει ο οδηγός του MIUI_ART θα πρέπει όχι απλώς να κατεβάσει κάποιος τα αρχεία της Intel αλλά και να τα εγκαταστήσει. Και επίσης θα πρέπει να έχει όχι την International Rom που βάζουν τα κινεζομάγαζα αλλά την Αγγλοκινέζικη. Με αυτές τις 2 αλλαγές δούλεψε στην περίπτωσή μου τουλάχιστον