Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-928 από 928.
-
Καλησπέρα και καλή επιτυχία Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ Σπύρο για την απάντηση. Εγώ με κουπόνι από το Geekbying το πήρα 159€. Όμως δεν καταλαβαίνω κάτι σε αυτά που λες. Πώς γίνεται να είναι το best της αγοράς και από την άλλη να το έχει παρατήσει η Xiaomi;
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΕνημέρωσα το Geekbying για το τι θα ήθελα μέσα από το myphone αλλά το μήνυμά μου αφαιρέθηκε για κάποιο λόγο. Τελικά το tablet έφυγε χωρίς μεταξύ μας επικοινωνία. Να δούμε τώρα με τι ROM θα το στείλουν. Αν δεν κάνω λάθος σε άλλους ήρθε με multilang κανονικά
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την απάντηση. Σε κάποιες άλλες αγορές μου τηλεφώνων έχω ζητήσει να μου κάνουν root τη συσκευή, να μου αφαιρέσουν κινέζικες εφαρμογές, να μου βάλουν EU adapter κλπ. Χρειάζεται να τα ζητήσω αυτά και για το mi pad 2?
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας. Μόλις παρήγγειλα το mi pad 2 από Geekbying. Υπάρχει κάποια ROM που πρέπει να τους πω να περάσουν μέσα ή το αφήνω σε αυτούς;