Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 928.
-
Παράθεση από vanni: “Απο φίλο που συνέβη σε φίλη του Για όσους είχατε έστω και μια μικρή αμφιβολία αν σας δουλεύουν ψιλό γαζί από την υπηρεσία courier των Ελληνικών ταχυδρομειων, απλά θα σας πω πως φίλη έπιασε το μηχανάκι να της αφήνει αυτοκόλλητο πως δεν την βρήκε ενώ δεν χτύπησε το κουδούνι ποτέ (το γνωστό). Και όταν του είπε ωραία τώρα που σε είδα δώσε μου το δέμα, της απάντησε ότι δεν το έχει και απλά βάζει χαρτάκια λόγω φόρτου εργασίας ” Σε εμάς πάντως στα Γιάννενα αυτό το έχουν σύστημα. Πο…
-
Παράθεση από charlie_GR: “Παράθεση από sso: “Παράθεση από charlie_GR: “μια χαρα παιζει σε στο δικο μου unroot global stable, ταχυτατη η καμερα (ιδια version) ” Είναι ταχύτατη και στο night? ” ναι θεωρω τα 3-4 sec δεν ειναι καποια ιδιαιτερη καθηστερηση απο την στιγμη που το Mode αυτο ετσι λειτουργει ” Δηλαδή επιλέγεις το night sight (ή νυχτερινή όραση) από τα Περισσότερα και ολοκληρώνει τη λήψη σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα; γιατί σε εμένα κάνει τουλάχιστον 15!
-
Συμφωνώ με όλα αυτά, αλλά αναφέρθηκα σε ένα γενικό σχόλιο με μία γενική απάντηση. Το HDR είναι η αύξηση του δυναμικού πεδίου εκατέρωθεν πράγμα θετικό για μία φωτογραφία αν ο φωτογράφος κρίνει ότι χρειάζεται. Εν προκειμένου τώρα και στα της Xiaomi, θα συμφωνήσω ότι εκ του αποτελέσματος και με αυτές τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιεί δεν έχει νόημα να το χρησιμοποιούμε
-
Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από billphone: “Πρώτη δοκιμή για το Night Mode που ήρθε χτες σε official stable Mi Mix 2s Η πρώτη με stock auto H δεύτερη stock auto με HDR και η τρίτη με Night mode Θα έλεγα ότι είναι το Night mode είναι ένα auto με HDR στο οποίο έχει γίνει αποθορυβοποίηση αλλά μετά είδα τα ISO στο Night mode. 19200;; ” hdr τη νυχτα δεν εχει κανενα απολυτως νοημα ” Γιατί δεν έχει νόημα; Αν δεν έχει night mode και manual ρυθμίσεις η συσκευή, είναι ο μόνος τρόπος να φανεί κάτι μέσ…
-
Παράθεση από charlie_GR: “Παράθεση από billphone: “... Έχω περάσει και την MGC_6.1.021_MI8_V2_plus3 αλλά δεν τα κατάφερα να την σετάρω καλά. Θέλει μία ζωή για να τραβήξει μία nightsight!! (εκτός και αν δεν παίζει σε unroot official global) ” μια χαρα παιζει σε στο δικο μου unroot global stable, ταχυτατη η καμερα (ιδια version) ” Αλήθεια; τι ρυθμίσεις έχεις κάνει;
-
Ανέβασα εδώ την πρώτη δοκιμή με το Night mode σε σύγκριση με stock auto και stock auto με HDR Είπα να τις δουν και να σχολιάσουν οι ειδικοί του forum Έχω περάσει και την MGC_6.1.021_MI8_V2_plus3 αλλά δεν τα κατάφερα να την σετάρω καλά. Θέλει μία ζωή για να τραβήξει μία nightsight!! (εκτός και αν δεν παίζει σε unroot official global)
-
Πρώτη δοκιμή για το Night Mode που ήρθε χτες σε official stable Mi Mix 2s Η πρώτη με stock auto 46653491431_491983fce2_c.jpgIMG_20190107_230544 by BILL, on Flickr H δεύτερη stock auto με HDR 46653489731_5306d26a90_c.jpgIMG_20190107_230551 by BILL, on Flickr και η τρίτη με Night mode 31711939857_0fe4f90aa4_c.jpgIMG_20190107_230532 by BILL, on Flickr Θα έλεγα ότι είναι το Night mode είναι ένα auto με HDR στο οποίο έχει γίνει αποθορυβοποίηση αλλά μετά είδα τα ISO στο Night mode. 19200;;
-
Νομίζω ότι έχουν τελειώσει πλέον οι πρώτες εντυπώσεις και θα ήταν καλύτερο να συνεχίσουμε τη συζήτηση σε ένα πιο σχετικό νήμα... Ήρθε και σε εμένα η ενημέρωση για την ν10.2.1.0 την οποία και πέρασα Αλλαγές μέχρι στιγμής - η προσθήκη Night Mode στην camera (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα) - η ενσωμάτωση του ποσοστού της μπαταρίας μέσα στο εικονίδιο της μπαταρίας - η προσθήκε κάποιων επιλογών στο μενού τρεχουσών εφαρμογών - η ένδειξη ποσοστού κατά τη διάρκεια αναβάθμισης της ROM Αυτά για την ώρα. Περί μπ…
-
Χθες μου έβγαλε ενημέρωση για 2 εφαρμογές συστήματος (Θέματα & Καιρός) αλλά όταν πατούσα το "Ενημέρωση όλων" δεν έκανε τίποτα. Το ίδιο και όταν πατούσα το "Ενημέρωση" ξεχωριστά για την κάθε μία. Να πω ότι ήμουν συνδεδεμένος στο Wi-Fi του σπιτιού. Τέλος πάντων το άφησα και κάποια στιγμή έγινε η ενημέρωση μόνη της.Από τότε όμως υπάρχει εικονίδιο ειδοποίησης που λέει ότι η εφαρμογή "Θέματα" εκτελείται και δεν φεύγει από εκεί εκτός και αν κάνω αναγκαστική διακοπή Το πρόσεξε κανένας άλλος; Είμαι με τ…
-
Για το Mi5 δεν έχει βγει νέα Stable;
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Οχι ότι έχει σημασία αλλά αν κάνουμε (η εταιρία) παιχνίδια με αυτά τότε το κινητό μας (λέω το κινητό μας , μη μου αναφέρει κανείς τίποτα για pro και india και έχουμε 132412421o γύρο με τα ίδια και τα ίδια ) όχι δεν έχει πάρει καμία , κατευθείαν με oreo ήρθε ” Λοιπόν γράφεις, χωρίς τις παρενθέσεις: "Οχι ότι έχει σημασία αλλά αν κάνουμε παιχνίδια με αυτά τότε το κινητό μας όχι δεν έχει πάρει καμία , κατευθείαν με oreo ήρθε" !!!