Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 928.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Χρειάζεται άλλο recovery για official ROM. Λάθος. Χρειάζεται και κάτι άλλο για να μένει το TWRP σε Official ROM
-
Παράθεση από Kmarkou: “Καλησπέρα σε gemini από xtrv stable v10 σε 10.0.1 έχουμε καμιά αλλαγή cn/eu ? την περνάω απλά από πάνω ” Καλησπέρα, βεβαίως. Από v10.0.1.0 global source σε v10.0.1.0 cm/eu source Προχωράς όμως στην αλλαγή με factory reset
-
Παράθεση από cdim: “Σε Redmi pro omega πέρασε κανονικα η stable xtrv... Το μόνο πρόβλημα που εντοπίζω είναι στη μπάρα ψηλά ενώ εμφανίζει το δίκτυο με σκούρο χρωμα από πίσω φαίνεται πάλι άχνα το δίκτυο και οι γραμμές του δικτύου όπως εμφανίζονταν στην 9.... ” Μήπως είναι screen ghosting;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από billphone: “Αυτές οι cn/eu ROMs στην ουσία είναι η ίδια έκδοση αλλά με china sourse σωστά; Δηλαδή πχ εγώ για gemini κατεβάζω την v10.0.1.0 όπως και αυτή που έχω ήδη χωρίς κάτι καινούριο (πέρα από τις διαφορές global china), έτσι δεν είναι; ” Αν έχεις Developer ROM στην συσκευή σου, οπωσδήποτε Factory reset πριν από το Flash της νέας ROM.Το ίδιο ισχύει και για το Source. Αν η ROM που έχεις στην συσκευή σου είναι από Global Source, Factory Reset πριν από το Fla…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ Τρέχουσα ενημέρωση (06/11 20:50) Κυκλοφόρησαν 17 νέες Stable ROM από CN/Xiaomi.eu Source Θα βγαίνουν σταδιακά και οι υπόλοιπες αύριο. Δείτε την λίστα και κατεβάστε τις ROM από ΕΔΩ” Αυτές οι cn/eu ROMs στην ουσία είναι η ίδια έκδοση αλλά με china sourse σωστά; Δηλαδή πχ εγώ για gemini κατεβάζω την v10.0.1.0 όπως και αυτή που έχω ήδη χωρίς κάτι καινούριο (πέρα από τις διαφορές global china), έτσι δεν είναι;
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “Για θυμίστε μου, από xtrv dev σε stable και το αντίστροφο, θέλει μόνο wipes ή και factory reset? ” Από dev σε stable και αντίστροφα πάντα factory reset
-
Παράθεση από Antretng: “@billphone εδώ πρέπει να πειραματιστείς δυστυχώς. Το magenta ειναι μια παρενέργεια του hdr+ στα μαύρα. Ειναι πολυ πιο έντονο οσο αυξάνει το iso. Στη τελευταια αν δεις εχεις βάλει πολυ αργο χρόνο κλείστρου και για αυτο δεν το κάνει τόσο (ενδεχομένως βέβαια να εχει και διαφορετικό black) Για δοκίμασε λιγο αυτή την έκδοση MGC_5.3.015_B-S-G-based_v.1.0.14_final_TlnNeun.apk . (έφοσον δεν βγάζεις άκρη με του Γιωργου) Δοκίμασε τόσο με απενεργοποιημένο το fix black level οσο και …
-
Για πείτε μου πώς το λύνω αυτό; Η πρώτη stock no HDR 45638777911_dcb11779ec_z.jpgTest gcam by BILL HAM, on Flickr Η επόμενη stock HDR 45638782111_8a20786093_z.jpgTest gcam by BILL HAM, on Flickr Η τρίτη και η τέταρτη με gcam MGC_5.1.018 HDR+ με τις ρυθμίσεις που μου πρότεινε ο "spideman3" 44724821475_cc236b230f_z.jpgTest gcam by BILL HAM, on Flickr 30699273137_77ac0b516a_z.jpgTest gcams by BILL HAM, on Flickr Διάβασα σε post του "antretng" ότι πρέπει να διορθώσω τα μαύρα, αλλά δεν ξέρω πόσο Δοκι…
-
@MIUI_ART Παράθεση από billphone: “.... Θα ήθελα στην επόμενη έκδοση να υπάρχουν και τα Ελληνικά στο dialpad, και να υπάρχει και η δυνατότητα για αναζήτηση επαφών απευθείας με το dialpad όπως υπήρχε παλιότερα ” Θα μπορέσει να γίνει αυτό στην επόμενη Stable;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από tasos17: “γιατι θα γυρισει σε china source? ολες οι ρομ?? global δεν λεγεται και καλα ;;; ” Οι developer έχουν ήδη γυρίσει οι περισσότερες! Αναμένουμε και τις stable. Θα είναι ch/eu source
-
-
Παράθεση από tasos17: “κατι να προσεξω στην εγκατασταση για το μι5 υπαρχει;; εχω τωρα την 8.10.11 dev την ελληνικη. ” Εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις να βγει η global σε China Source για να μην κάνεις ξανά factory reset