Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 369.
-
Παράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από Tilemaxos42: “καλημέρα υπάρχει πρόβλημα με το ρολόι δεν χτυπάει το ξύπνημα στο redmi note 4g ....στις δύο τελευταίες rom. ” εγω στο δικο μου δεν εχω τετοιο προβλημα.......κανε εκκαθαριση δεδομενων μηπως φτιαξει,νομιζω ετσι θα συνελθει!!! ” εμενα εχασε τον ηχο ... οποτε χωρις ηχο τι περιμενεις ...
-
καλημέρα υπάρχει πρόβλημα με το ρολόι δεν χτυπάει το ξύπνημα στο redmi note 4g ....στις δύο τελευταίες rom.
-
ευχαριστουμε...καλές γιορτές...
-
/ ευχαριστώ πολύ \
-
νομιζω οτι το Mi fit δεν παιζει καλα ή ειναι ιδεα μου ...
-
Ευχαριστω πολυ για την ρομ, αλλα δεν μου αρεσει το Mi Fit ετσι θα παιζει απο εδω κ μπρος ;
-
παιδια η εφαρμογη Mi Fit χαλασε τα δειχνει ολα περιεργα κ μερικα κινεζικα
-
καλημερα και καλη επιτυχια .... Original XIAOMI 3rd Generation Piston Earphone with Remote and Microphone for Smartphone & Tablet online - coolicool
-
Phone - XiaoMi - BRAND CELL PHONE επεσε κατα 20 $
-
εγω την πατησα απο πωλητη στο e bay με αυτο PER.557798_1.jpg KINGSTON HXS3/256GB 256GB HYPERX SAVAGE USB 3.1 FLASH DRIVE και πηρα ενα πλαστικο χαλι μαυρο αλλα 256 GB με 30$ ... με πηρε στο λαιμο του ενας συναδερφος.
-
Καλή επιτυχία παίδες!
-
στο τηλ μου σημερα καταλαθος εβγαλα πολλα εικονιδια στις πληροφοριες ιδιοκτητη ... αντι να βγει το πληκτρολογιο ... πως το εκανα δεν θυμαμαι. υπαρχει καποιος που να γνωριζει κατι ; (στις πληροφοριες ιδιοκτητη αν το ενεργοποιησεις στην κλειδωμενη οθονη σου εμφανιζει αυτο που εγραψες)
-
Παράθεση από Sitalkas: “Παράθεση: “για να το λες κατι θα ξερεις ... παντως για μενα παιδια αν δεν πεσει στα 360$ με 370$ ουτε που το ακουμπαω ... περιμενα να δω τι θα ειναι το Mi5 και τι αλλα μοντελακια θα βγάλει ... που σιγουρα θα βγάλει ... αλλα τελικα με βλεπω να χτυπαω το Mi Note Pro ... ” η παρουσίαση είναι ανεβασμένη στο YouTube απ τον επίσημο λογαριασμό της Xiaomi. αν δε σε πάρει ο ύπνος με τις χαζοκαρτελες τύπου 40% γρηγορότερο απ το προηγούμενο μοντέλο και τόσο φοβεροί είμαστε, θα δεις …
-
Παράθεση από Sitalkas: “η παρουσίαση ήταν βαρετή και γεμάτη ανακρίβειες. μη μπω σε λεπτομέρειες αλλά στα χοντρά, όταν έχεις αποτύχει στο στόχο των 100m πωλήσεων που ο ίδιος έβαλες, δε μπορεί να περηφανεύεσαι που έπεσες στις 70m. εφόσον το κοινό της Xiaomi είναι nerds, όπως περηφανεύτηκε ο Barra, ας μην προσπαθεί να μας ταΐσει κουτόχορτο. το θέμα του κλειδώματος που ανέφερε ο Τηλέμαχος μάλλον σκόπιμα αποσιωπάται. το τηλέφωνο προφανώς είναι no brainer σε αυτά τα λεφτά, αν και κάτι μου λέει πως σύν…
-
και αυτο θα ειναι κλειδωμενο;
-
Δεν μου έκανε καμία εντύπωση το τηλεφωνάκι σαν το Mi Note Pro κανένα και τιμάρα !!!!!
-
Παράθεση από lallasgr: “Ναι όταν παραλάβεις θα είναι κλειδωμένο. Αλλά πιστεύω με λίγο κυνηγητό μπορείς να το ξεκλειδώσεις και να κάνει ότι θες! ” αφου στο site λεει οτι ειναι unlock !