Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 369.
-
το ιδιο θα συμβει και στο note 3 pro, θα ειναι κλειδωμενο ;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Tilemaxos42: “στο redmi note 3 περναω την νεα rom πλεον κανονικα απο τον updater; ” Εφ'όσον ξεκλείδωσες τον Bootloader και έβαλες την Ελληνική, από εδώ και πέρα μπορείς να κάνεις κανονικά τα Update ΚΑΙ μέσα από τον Updater. ” ευχαριστω admin
-
στο redmi note 3 περναω την νεα rom πλεον κανονικα απο τον updater; ή θα πρεπει να κανω κατι αλλο;
-
Με PC Suite εχει συγχρονισμό;
-
Στο RedMi Note 4G, έχει ακόμα πρόβλημα το να το βρει το Pc Suite?
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Tilemaxos42: “στο δικο μου εχω κανει fast boot απο την εδω rom η οποια αν δεν κανω λαθος ειναι 6 και το εχω αφησει ετσι αν περασω κατευθειαν την νεα rom τι προβλημα υπαρχει; ” Δεν θα γίνει συγχώνευση των δύο system partition σε ένα και θα έχεις πρόβλημα να περάσεις την 6.1.21. ” αρα λοιπον παμε με την διαδικασια παραπανω, ευχαριστω dnomikos.
-
στο δικο μου εχω κανει fast boot απο την εδω rom η οποια αν δεν κανω λαθος ειναι 6 και το εχω αφησει ετσι αν περασω κατευθειαν την νεα rom τι προβλημα υπαρχει;
-
Αθήνα δεν θα γίνει τίποτα;
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από hajis: “Έκανα επιτυχώς την διαδικασία και πέρασα την official dev rom αλλά όταν πήγα να κάνω unlock , το πρόγραμμα έβγαζε μήνυμα Your Mi Account has no unlocking permission. Ενώ έχουν περάσει 11 μέρες δεν μου έχουν δώσει δικαιώματα από ότι φαίνεται ” εμενα ηρθε κοντα στις 15 μερες το sms
-
Με το pc suite γιατι δεν τα βρισκουν ... τα εχουν χαλασει?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Tilemaxos42: “ωραια στο unlock tool γιατι με σταματαει στο 50% Verifying device Information; ” Ποιά Version ROM έχεις τώρα ? Μήπως η συσκευή σου φοράει καμμία από τις πειραγμένες ROM που βάζουν τα μαγαζιά? Αν ναι, θα πρέπει με FastBoot ROM, να βάλεις την Κινέζικη Original Developer (Προσοχη !! δεν επιλέγουμε το flash του Preloader) και μετά να προχωρήσεις στον οδηγό του UNLOCK. ” η rom ειναι MIUI 7.0 | STABLE 7.00.16.00(LHNCNCJ) ... την original developer που…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Tilemaxos42: “remote: download for partition 'recovery' is not allowed ” Είναι κλειδωμένος ο Bootloader... ” ωραια στο unlock tool γιατι με σταματαει στο 50% Verifying device Information;
-
ΜήνυμαC:\Users\George\Downloads\Music\adb>adb devices List of devices attached Z5EEU4QWUWMJ45OR device C:\Users\George\Downloads\Music\adb>adb reboot bootloader C:\Users\George\Downloads\Music\adb>fastboot boot redminote3_twrp.img downloading 'boot.img'... OKAY [ 0.783s] booting... FAILED (remote: unknown command) finished. total time: 0.788s C:\Users\George\Downloads\Music\adb>fastboot flash recovery redminote3_twrp.img target reported max download size of 134217728 bytes sending 'recovery' (16376 KB…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Όπως σου είπα πριν, αν προσπαθήσεις να περάσεις το TWRP Recovery με την διαδικασία που λέει ο οδηγός για το Flash, θα στο περάσει ΜΟΝΟ αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader. Διαφορετικά θα στο απορίψει.... ” Z5EEU4QWUWMJ45OR unauthorized αυτο μου βγαζει στο cmd ... μαλλον δεν είναι ξεκλειδωτο.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Όπως σου είπα πριν, αν προσπαθήσεις να περάσεις το TWRP Recovery με την διαδικασία που λέει ο οδηγός για το Flash, θα στο περάσει ΜΟΝΟ αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader. Διαφορετικά θα στο απορίψει.... ” επισης οταν μπαινω στο εργαλειο το τηλεφωνο το αναγνωριζει σαν 'ΙμΓΧNote 2 ... ειναι οκ αυτο;