Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 369.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Tilemaxos42: “εμενα γιατι δεν το κανει αυτο που λες παραπανω το τηλεφωνο μου; ” Μήπως έχει ξεκλείδωτο Bootloader από το μαγαζί που το πήρες ?Αν έχει ξεκλείδωτο Bootloader, θα μπορέσεις να περάσεις το TWRP Recovery και να βάλεις μετά την ελληνική ROM. Δοκίμασε αν θέλεις να δεις αν σου περνάει το TWRP Recovery. ” Εχω παρει το μνμ και παω να τρεξω ξεκλειδωμα με το εργαλειο ... μολις φτανει στο 50% στο verifying device information τρωω πορτα ... αν εχω ξεκλειδωτο…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>. Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Η ενημέρωση θα διαγράψει όλα τα δεδομένα χρήστη, παρακαλούμε να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας εκ των προτέρων. ” εμενα γιατι δεν το κανει αυτο που λες παρ…
-
Παράθεση από TOLIS38: “Παράθεση από Tilemaxos42: “λοιπον παω να ξεκλειδωσω το τηλ ειμαι σε fast boot mode στο Mi Flash unlock tool και μου γραφει Connected Phones ΊμΓΧNote 2 ... τι ειναι αυτο; παταω unlock και στο 50% τρωω πορτα ... ” ξανακανε την διδικασια βγες απο το fastboot ξαναμπες και ξανακανε την διαδικασια.. ” απο το Fast Boot πως βγαινω
-
Παράθεση από TOLIS38: “και μενα αυτο το μνμ ηρθε εκανα την διαδικασια και μου εμφανισε τα 3 πρασινα τικ οποτε να υποθεσω οτι ολα καλα. ” Δεν το εχω κανει ακομα αλλα πιστεψε με μολις παω σπιτι αυτο θα κανω και θα αναφερω τα αποτελεσματα...λογικα ναι εισαι οκ...πας μετα πρωτη σελιδα και κανεις την διαδικασια για αλλαγης rom.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Tilemaxos42: “και την μπαταρί α την ρουφάει με το καλαμάκι ... ” Σε ποιο από όλα? Εμένα στο mi4c σε αντίθεση με τις 2 προηγούμενες φαίνεται αυτή να κρατάει καλά ” Στο Redmi Note 4G
-
στό redmi note 4g
-
Καλησπέρα, mi PC Suite δεν μπαίνει με την καμια ... και την μπαταρί α την ρουφάει με το καλαμάκι ...
-
Tilemaxos42 ... ενω εχω ρίξει την ψηφο μου δεν με βλεπω στην λιστα ...
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall Την Διεύθυνσή της (URL): Android Smart Phone,Android Tablet PC Free Shipping Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi note 3 2GB+16GB Την ημερομηνία αγοράς: 17/12/2015 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 30/12/2015 Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): δωρακι πηρα silicon case + screen film