Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 369.
-
Με την δική μου 283 ... παμεεεεεεεεεεεε
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Tilemaxos42: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Tilemaxos42: “Οχι ... έχω ΜΙ3W και το λινκ είναι : en.miui.com/thread-189012-1-1.html .... δεν ξέρω αν είναι beta ... για πείτε μου ... Υ.Γ όσο αφορά τις Rom μόνο ελληνική και από εδώ ... ” Αφου το λέει πεντακάθαρα στην πρώτη γραμμή!"Android 6.0 AOSP ROM released by Ivan 1st December,2015" ” δλδ να μην ασχοληθω καθολου μαζι της ... ” Εγώ την δοκίμασα αλλά να ξέρεις όταν θα πας στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας θα …
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Tilemaxos42: “Οχι ... έχω ΜΙ3W και το λινκ είναι : en.miui.com/thread-189012-1-1.html .... δεν ξέρω αν είναι beta ... για πείτε μου ... Υ.Γ όσο αφορά τις Rom μόνο ελληνική και από εδώ ... ” Αφου το λέει πεντακάθαρα στην πρώτη γραμμή!"Android 6.0 AOSP ROM released by Ivan 1st December,2015" ” δλδ να μην ασχοληθω καθολου μαζι της ...
-
Οχι ... έχω ΜΙ3W και το λινκ είναι : en.miui.com/thread-189012-1-1.html .... δεν ξέρω αν είναι beta ... για πείτε μου ... Υ.Γ όσο αφορά τις Rom μόνο ελληνική και από εδώ ...
-
παιδιά καλησπέρα σήμερα κατέβασα την 5.12 κάτι... Το αγγλικό σαιτ λέει ότι είναι Android 6 (από κει την πηρα) να την περάσω....
-
σε ΜΙ3 η νεα stable πως παει ;
-
καλημέρα και απο μενα ... τελικα αξιζει να περασω την νεα stable ή να περιμενω ακομα ...
-
ναι ηταν κοκκινο ... ευχαριστω doctor ...
-
απο την εφαρμογη του τηλεφωνου δεν μπορω να κανω απευθειας εισαγωγη στο Μι λογαριασμο μου .. ενω ςιφι στο κινητο εχω κανονικα .... ανοιγωντας την εφαρμογή τρωω πορτα
-
Γιατί η εφαρμογή απο το τηλεφωνο δεν μου βρισκει το ρουτερ ;
-
MI WIFI
ΜήνυμαΓιατί η εφαρμογή miwifi δεν βρισκει το ρουτερ ;
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από dimitonia: “γιατι δεν βαζετε στο forum το vickmall?? εχω ακουσει τα καλυτερα...” Γιατί απλά δεν έχει κάποιος συναλλαγή με το συγκεκριμένο e-shop. Οταν κάποιος κάνει μια τέτοια πιστεύω θα ανεβάσει μια αξιολόγηση για την ενημέρωση και των υπολοίπων.” «Υπάρχουν αναφορές για το VickMall ...»
-
MadDoctor ... με τον download manager, με ποσα Mbit/s κατεβαζεις ... απο το pc ...
-
/ μια χαρα την βρισκω 6.4 /
-
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΜήνυμαΓεια σας, Θέλω να σας αναφερω κατι ... στην εφημεριδα υπαρχει ενα τικ το οποιο το παταμε και μας λεει οτι ολα τα αρθρα ειναι διαβασμενα ... αλλα δεν δουλευει ... μηπως να το δουν οι αδμινς ... ευχαριστω ...
-
και εγω με την 4.1.0 ειμαι πολυ καλα θα περιμενω λολιποπ ...
-
Thanks ... Bodai ..
-
Καλησπερα και χρονια πολλα ... εχω βαλει την stable 4.2.0 και στο Σχετικα με το τηλεφωνο στην Εκδοση MIUI γραφει MIUI 4.2.0 | Developer ... Δεν θα επρεπε εκει να γραφει stable ;
-
Αξίζει να αγοράσω Mi3 τώρα;
Μήνυμαπολυ καλο τηλεφωνο αλλα με 1,12 διαφορα δολαριου / ευρω ... ειναι πακετο ...