Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 369.
-
TABLET INTENSO
ΜήνυμαΚαλησπέρα ... μπορούμε να βάλουμε την ρομ σε ταβλετακι ιντενσο ... την είδε στο κινητο μου και με ρωτάει αν μπορει ... ειναι το 824 8" ...
-
/ Ευχαριστούμε .... \
-
Νέο Xiaomi MiPad 2;
ΜήνυμαΤο λαπτοπακι αν ειναι αληθινο ειναι ολα τα λεφτα ... 480$ ...
-
Ευχές
Μήνυμα/ Χρόνια πολλά σε όλους ευτυχισμένο το νέο έτος \
-
συγχαρητηρια σε ολους ...
-
mi3 προβλημα φορτισης
Μήνυμαεγω πηρα εναν ανταπτορα της αγορας καλωδιο ειχα απο ενα sony erricson ειναι μια χαρα και το 3 και το note φορτιζουν αψογα ... ο ανταπτορας ειναι στο 2000mA ...
-
επιβεβαίωση ο καιρός δουλεύει κανονικα ...
-
Στο wi fi παίζει μια χαρά ...
-
Το έκανα ... elpida ... και εκεί που μου έβρισκε περιοχή αλλά οχι δεδομένα τώρα δεν κάνει ούτε εντοπισμό ... παω στο wifi να δω και θα σας ξανα πω ...
-
Εμένα δεν κάνει εντοπισμό ούτε με το GPS ούτε με το δίκτυο της Vodafone ...
-
Ωραία η νέα rom αλλά έχω ένα πρόβλημα με τον καιρό ... μου λέει που είμαι αλλά δεν υπάρχουν δεδομένα ... είμαι με το 3g ... έβαλα και το gps αλλά τίποτα... (σε μία πρόταση τρία αλλά ... )
-
Δοκιμαστό Poll
Μήνυμα/ Δοκιμή σε τι .. \
-
+ one for GREECE
-
καλημερα σας ... εχω μια απορια ... καθε φορα που ειμαι online internet δλδ μου ερχετε μια ειδοποιηση στα κινεζικα ... και ενα μνμ το οποιο αφορα τον καταλογο ( το καταλαβα απο το εικονα) γιατι ερχετε αυτο το μνμ καθε φορα πως μορω να το απενεργοποιησω ;;
-
/ Καλη επιτυχια ... \
-
... Καλημερα γιατι η επιλογη για προγραμματιστες χανετε απο τις ρυθμισεις ... μεχρι εχθες το ειχα σημερα ομως δεν υπαρχει .... κουλο;;;;;;
-
/ ... μεσα στις ρυθμισεις καπου πας και βλεπεις και το κλικαρεις να ειναι ενεργο ... \ Edit : το βρηκα ειναι προσθετες ρυθμισεις επιλογη για προγραματιστες .... αλλα αυτο το βρηκα κανοντας factory reset ... επισης δεν εχω την εφαρμογη ota updater στην νεα αναβαθμηση που του εκανα 4.11.21 ... το προβλημα το εχει και αλλος ; η μνημη ειναι σε μενα τελειως χαλια ...
-
/ ρε παιδια που ειναι μεσα στις ρυθμισεις η κατασταση του usb οταν το συνδεεις στον υπολογιστη ... \
-
/ καλησπερα σε μενα η 4.11.21 δεν εχει τον ota updater και δεν μπορω να βαλω αλλο ηχο στο alarm ... \ / επισης το θεμα με την μνημη ειναι απαραδεκτο ... δεν εχει παει πανω απο 700 ... αυτα ... \