Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 369.
-
turboX - miui ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από Tilemaxos42: “KXFCNBH11.0” Ψάχνοντας με το Google μου βγήκε ότι η εν λόγω είναι ρώσική rom MIUI v5 8o” / οχι καποιος την εβαλε μεσα αυτη την ρομ ... δεν καταφερα να το κανω update ... \
-
turboX - miui ROM
Μήνυματο ταμπλετακι φοραει αυτο miui_MOCHA_KXFCNBH11.0_b104d13e77_4.4 ακυρο ...
-
XIAOMI Rising
Μήνυμα/ θα παει ακομα πιο ψηλα ... \
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE: Oι νέες GTV-4.11.7 θα αρχίσουν να εμφανίζονται σταδιακά από σήμερα αργά το βράδυ - αύριο το πρωί. Σε αυτή την έκδοση έχουμε και την πρώτη V6 Kit Kat ROM για τις RedMi Note 4G συσκευές...”” / το location θα ειναι μεσα ... \
-
Παράθεση από tora33: “Κανείς την ίδια διαδικασία με το φλασαρισμα της ρομ . Μετονομασία σε update.zip ,αντιγραφή στο τηλέφωνο και μετα με recovery την περνάς. πιο απλά , γνωστά : Αν έχουμε την Ελληνική δεν χρειάζεται να το μετονομάσουμε , το τοποθετούμε στο κινητό χύμα , και φλασάρουμε με το "Αναβάθμιση" = updater είναι αρχείο .zip , και η rom , .zip αρχείο είναι , (όλα τα .zip αρχεία τα φλασάρουμε όπως την rom μπορούμε και από recovery , και με την ευκαιρία κάνουμε και wipe cache partition , γι…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE : Είναι έτοιμο το FIX για το Network Location για τις συσκευές Μi-3W & Mi-4 WCDMA. => mi3_mi4_location_fix_4.10.31.zip To κάνουμε Flash κανονικά όπως οι ROM και θα πρέπει να διορθώσει το πρόβλημα με το Network Location. Τώρα θα μπορείτε να εκμεταλευτείτε τις λειτουργίες του χωρίς να είναι ενεργοποιημένο το GPS... Eίναι κοινό FIX και για τις 2 συσκευές (Mi-3W & Mi-4)” Πείτε μας εάν είναι όλα εντάξει.... ” / αυτο πως το φλασαρουμε περνουμε το ζιπ το περναμ…
-
« με λιγα λογια γυρνατε πισω ε ; »
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Tilemaxos42: “« με την 4-10-31 που περασα στο τηλεφωνο χαθηκε και το ιντερνετ με το καλωδιο usb »” Δουλεύει κανονικά.... Αν αναγνωρίζεται η συσκευή σου στον υπολογιστή και δεν έχεις θέμα με τους Drivers, θα πρέπει να δουλεύει κανονικά. Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις τον Εντοπισμό σφαλμάτων USB. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις => Επιλ. για προγραμματιστές Άνοιξε τον διακόπτη Για προγραμματιστές & τον Διακόπτη για Εντοπισμό σφαλμάτων USB Ενναλακτικά δοκίμασ…
-
« με την καινουρια ρομ στο κεντρο ασφαλειας η λιστα φραγων μου λεει ... οτι η εφαρμογη φρουρος εχει σταματησει »
-
« που παω στις ρυθμισεις για να βρω το usb » « μου εχει σπασει τα νευρα »
-
« με την 4-10-31 που περασα στο τηλεφωνο χαθηκε και το ιντερνετ με το καλωδιο usb »
-
« παρατηρησα κατι στο τηλεφωνο με την 4-10-31, δεν ξερω αν εχει συμβει και σε καποιον αλλο, αλλα στο αμαξι που εχω μπλουτουθ δεν μου εμφανιζει πλεον directory list και call list παρα μονο call ενω συνεργαζονται αψογα το αμαξι με το κινητο ... δεν μπορω να καταλαβω τι φλας εφαγε ... »
-
turboX - miui ROM
Μήνυμα« θα κανω μια δοκιμη και ο θεος βοηθος .... ευχαριστω αδμινιστρατορ μας ... »
-
turboX - miui ROM
Μήνυμα« Καλημερα στην παρεα, μπορω σε ενα ταμπλετακι TurboX να βαλω καποια ρομ απο το site ; »
-
Παράθεση από mass22: “Εγώ ενα ξέρω παιδιά. Δοκιμασα όλες τις Ρομ.κατελληξα οτι αν δεν είναι stable και χίλια τα εκατό χωρίς προβλήματα δεν την ξαναβαζω.. Έχω την version 5 4.3.1.4 δουλεύει τέλεια και την 4.6.20 που είναι πολύ καλύτερη και είναι κιτκατ.. Η 4.8.2.2 έχει πολλά bugs” « μου δινεις και εμενα την 4.6.20 .... »
-
Παράθεση από mass22: “Στην έκδοση 4.10.17 δεν ξεπερνούσε τα 36.000 έστειλα μνμ στην xiaomi και μου έστειλε την 5εκδοση 4.3.1.4android 4.3.. Έβαλα και φωτός για όσους λέγανε οτι στην 5ηβαθμολογια θα ηταν μικρή επειδή δεν είναικκιτ κατ κτλ.. Να σημειωσω και στις 2εκδοσεις είχα φουλ μπαταρία και ίδια προγράμματα εγκατεστημένα.. Η διαχείρηση μνήμης στην 5και η μπαταρία είναι τέλεια μακάρι η φουλ 6να γίνει έτσι..” « μπορεις να στειλεις μνμ στη Xiaomi και να σου στειλει πισω οποια ρομ θες ; »
-
« Επωνυμία της επιχείρησης : VickMall Διεύθυνσή της επιχείρησης: Wholesale Cheaper China Android Smart Phone,China Android Tablet PC Free Shipping Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi3W 16gb Black Ημερομηνία αγοράς: 30/06/2014 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή : 10 αριστα! Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 15 μέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) : δεν το χρειαστηκα (ευτυχως) Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : αψογοι κανενα παραπονο,συσκευασία πολύ προσεγμένη μ…
-
Την επωνυμία της επιχείρησης : pandawill Την Διεύθυνσή της (URL) : The best Android smartphone retailer/wholesaler from China,specialized in electronics-pandawill.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Original Xiaomi Mi Band Xiaomi Wristband IP67 Bluetooth Bracelet- Black, Ultra Thin Metal Wire Drawing Phone Case for XiaoMi 3 - Blue, Original XIAOMI Mini 150M USB WiFi Adaptador LAN, XIAOMI Hongmi Note MTK6592 2GB 8GB 5.5 Inch HD IPS Screen 13.0MP 3100mAh, Original XIAOMI Brand New Version In-ear Earphone 3…
-
Παράθεση από bandit650: “ξερεις τι εμβελεια εχει το ρουτερ;” « για μεσα στο σπιτι ειναι μια χαρα ... για παραπανω ασε το ρουτερ απο τον παροχο σου ... δλδ απο τον παροχο μου πιανω 3 οροφους κατω στην αυλη, με αυτο το μικρο τιποτα .... για πλακα το πηρα ... δεν ειναι και κατι το φοβερο .... »