Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 369.
-
« ειναι μια χαρα ... δουλευει και δεν εχει προβλημα κανενα ... ουτε πριν ειχα αλλα τωρα τουλαχιστον ειναι αγγλικα ... »
-
« οκ το βρηκα στα αγγλικα ... το τρεχω και σας ενημερωνω ... »
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Tilemaxos42: “« Επειδη εχουμε ανοιξει θεμα με το ρουτερ εδω ... εχθες παρελαβα το portable mi wifi ετρεξα το .exe προγραμματακι και ολα κινεζικα ... μπορω να το βρω καπου στα αγγλικα ... μπορει να εχουμε μεταφραση ... λεω εγω τωρα ... »” Για ψάξε στο αγγλικό φόρουμ της miui, μήπως κάποιος το έχει μεταφράσει. Και εγώ τον αντίστοιχο pc client που έχω στον Η/Υ για το mini router, στα κινέζικα τον έχω και τον δουλεύω.” « το εψαξα και δεν υπαρχει καν αναφορα ....…
-
« Επειδη εχουμε ανοιξει θεμα με το ρουτερ εδω ... εχθες παρελαβα το portable mi wifi ετρεξα το .exe προγραμματακι και ολα κινεζικα ... μπορω να το βρω καπου στα αγγλικα ... μπορει να εχουμε μεταφραση ... λεω εγω τωρα ... »
-
mi wifi setup 2.3.759
Μήνυμα« αυτο το προγραμματακι μπορει να μεταφραστει ; »
-
mi wifi setup 2.3.759
Μήνυμα« το εχω συνδεσει με τον υπολογιστη αλλα εχει καποιες δυνατοτητες τα οποια ειναι ολα κινεζικα .... » « θα ριξω μια ματια σε αυτα που μου εδωσες ... ευχαριστω και βλεπουμε »
-
mi wifi setup 2.3.759
Μήνυμα« εχω κατεβασει αυτο το προγραμμα για να παιξει το wifi απο τον υπολογιστη ... στην ουσια σημερα μου ηρθε αυτο το μικρο πραγματακι ... 小米随身WiFi——小米手机官网, κατεβασα το προγραμμα απο το site αλλα ρε παιδια ειναι ολα κινεζικα .... μηπως υπαρχει πουθενα αλλου αγγλικα ... ;;; »
-
Xiaomi laptop
Μήνυμα« Εγω να σας πω την αληθεια ... αν υπηρχε θα το τσιμπαγα ετσι για σπασιμο να κανω την διαφορα .... »
-
Xiaomi laptop
Μήνυμα« Καλησπερα ειδα οτι η Xiaomi θα βγαλει και laptop σε πολυ καλη τιμη ... λετε να ειναι αληθεια ; »
-
« κατεβαζεις με utorrent ε; .. δεν μπορεις να με βοηθησεις ... κοιτα στην περιοχη που ειμαι εγω απεχω 400 μετρα απο το Α.Κ. οποτε η HOL μου δινει 19900 απο τα 24000... καμια φορα εχω και 20000 ... με εναν idm κατεβαζω περιπου στα 2,9mb/s ... αλλαξα το ρουτερ με ενα zte που μου εδωσαν γιατι το netfaster μας αφησε και με εχουν σταθερα με 19980 ... θα παρω κατι παραπανω με το mi router ενσυρματα ...ή το παραπανω θα το παρω σε ασυρματο ... »
-
« ντοκτορ, το ρουτερακι ενσυρματο το εχεις με το pc ... με τι ταχυτητες κατεβαζεις ; με αυτες που ειχες απο την hol πριν ή εχουν αλλαξει λογω του νεου ρουτερ ; »
-
Παράθεση από vagelis79: “Παράθεση από Tilemaxos42: “Παράθεση από Pallaros: “Παράθεση από Tilemaxos42: “Παράθεση από Pallaros: “Απλό είναι παιδιά, βάζετε το Root Browser app από play store (θέλει root permissions) πηγαίνετε System -> Apps και σβήνετε το browser.apk. Επανεκκίνηση και τέλος... ” « μολις εκανα αυτο που γραφεις παραπανω αλλα εφαγα μια πορτα με το θεμα δεν μου το πεταει εξω »” Τι εννοείς με το θέμα και οτι δε σου το πετάει έξω δε σε έχω καταλάβει...” « εννοω οτι κατεβασα το app το εκα…
-
Περίεργο, έκανα ακριβώς το ίδιο και το έβγαλε κανονικά. Restart φαντάζομαι έκανες μετά... « ναι εκανα επαναφορα ... αλλα τιποτα ... η εφαρμογη σου ζηταει να κατεβασεις κατι εξτρα προγραμματακια για να εχεις full access ... »
-
Παράθεση από Pallaros: “Παράθεση από Tilemaxos42: “Παράθεση από Pallaros: “Απλό είναι παιδιά, βάζετε το Root Browser app από play store (θέλει root permissions) πηγαίνετε System -> Apps και σβήνετε το browser.apk. Επανεκκίνηση και τέλος... ” « μολις εκανα αυτο που γραφεις παραπανω αλλα εφαγα μια πορτα με το θεμα δεν μου το πεταει εξω »” Τι εννοείς με το θέμα και οτι δε σου το πετάει έξω δε σε έχω καταλάβει...” « εννοω οτι κατεβασα το app το εκανα root αλλα δεν σβηνει τον πλοηγο ... αυτο εννοω ..…
-
Παράθεση από Pallaros: “Απλό είναι παιδιά, βάζετε το Root Browser app από play store (θέλει root permissions) πηγαίνετε System -> Apps και σβήνετε το browser.apk. Επανεκκίνηση και τέλος... ” « μολις εκανα αυτο που γραφεις παραπανω αλλα εφαγα μια πορτα με το θεμα δεν μου το πεταει εξω »
-
Παράθεση από bandit650: “ Παράθεση από Tilemaxos42: “« Μπορει να αφαιρεθει ο πλοηγος της miui ... δεν τον θελω καθολου μα καθολου .... ειναι ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑ » « Δεν τον θελω default ... πως θα το κανω ... »” εγω τον εχω απεγκαταστησει ..... ” « για πες μου τη διαδικασια που το εκανες σε παρακαλω ... »
-
« Μπορει να αφαιρεθει ο πλοηγος της miui ... δεν τον θελω καθολου μα καθολου .... ειναι ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑ » « Δεν τον θελω default ... πως θα το κανω ... »
-
« 4.10.11 στις επαφες ρυθμισεις εχουμε ; » « αν ναι που ; »