Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 369.
-
Hongmi WCDMA Full ROM => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable17-Hellas-GTV-4.9.5.zip (ROOT+TWRP) Redmi Note WCDMA => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable30-Hellas-GTV-4.9.5.zip (Root με MIUI Patch) // σε αυτες τις 2 ρομ μιλαμε για το ιδιο τηλεφωνο hongmi note ή ειναι 2 διαφορετικες ρομ για 2 διαφορετικα τηλεφωνα ; \\
-
ευχαριστουμε ... παιδια ...
-
gps xiomi mi3
Μήνυμα// ευχαριστω πολυ ... \\
-
gps xiomi mi3
Μήνυμα// υπάρχει καποιο καλο gps για το xiaomi mi3 ; \\
-
// τασο ολα σωστα τι εκανα λαθος ; την καταληξη ο μ@@@@@2κ@@@@@@2ςςςςςςς την αλλαζα απο .rar σε .zip \\ // λοιπον την περασα και ειμαι οκ .... ευχαριστω πολυ ολους σας για το αν σας τα εκανα κροσια αλλα το λαθος ηταν δικο μου καθαρα ... \\ // και ξερετε γιατι, εβλεπα τον τυπο στο βιντεο να βαζει ενα αρχειο χυμα στην sd και εβλεπα την εικονα του winrar ... οταν ομως κατεβασα το βιντεο και το ειδα // καθαρα ... ειπα εισαι ...... μακακας ... ειναι σε zip αρχειο ... στο pc οταν μετατρεπεις την καταλ…
-
// το αρχειο zip το κανω με το winrar συμπιεση αλλα με καταληξη .zip και μεσα στο τελικο update.zip υπαρχουν τα αρχεια χυμα ... \\ μου βρισκει το αρχειο οταν παω να φλασαρω αλλα κατι δεν παει καλα ή δεν κανω κατι καλα \\
-
// μια χαρα εχει κατεβει την εχω περασει μεσα και ειμαι οκ σε ολα ... τι κανω με το playstore για να παρω τις εφαρμογες μου ; \\ // αυτο ειναι το προβλημα μου εμενα ... \\
-
// εχει wipe cache - wipe user data - wipe all data - wipe sd card \\ // τα εχω κανει ολα αλλα ματαια εγω νομιζω μπορω να παιξω μονο με fast boot παιδια \\ // fast boot στα ελλινικα υπαρχει ... \\ και το τελευταιο install update.zip failed! update.zip signature verification failed BACK ....
-
// Can't find update.zip in sdcard ... please rename the update pack to update.zip and put it to the root directory of SDCARD \\ // αυτο το μηνυμα μου βγαζει ... \\
-
// ακριβως update.zip ... κι'ομως δεν τη βρισκει ... παω να κανω το downloaded_rom \\
-
// εχουμε εδω fast boot .... \\ // απο το αγγλικο που την κατεβασα δενειχα κανενα προβλημα ολα οκ περασανε απλα εχω μονο κινεζικα και αγγλικα και οχι playstore ... \\ //με το δευτερο τροπο προσπαθησα να περασω την rom αλλα μου λεει οτι το αρχειο δεν ειναι σωστο και οτι δεν ειναι στο root directory ... εγω στο βιντεο που βλεπω χυμα μεσα στην sd το βαζει \\
-
// δεν μπορω να βαλω την ελληνικη δεν ειναι fast boot ... μονο ετσι μπορω να παιξω ... με τους αλλους 2 τροπους δεν καταφερα κατι ... \\
-
// δεν εβαλα την ελληνικη εβαλα μια και την πατησα γιατι εχει μονο αγγλικα και κινεζικα .. δεν παιζει και το play store καθολου και ασε με εχω μπλεξει τα μπουτια μου ... πρεπει να παρω μια ελληνικη και ξανα απο την αρχη ... \\
-
// εγω παντως εβαλα την 4.4.2 με τον παραπανω τροπο αλλα root permission δεν εχω παιδια ... ολα τα υπολοιπα μια χαρα ... \\
-
Φωτογραφια MI3-W
ΜήνυμαΚαλημερα, Θελω να κανω μια ερωτηση για το φακο του ΜΙ3... ενω η καμερα ειναι 13ΜΡ στις ρυθμισεις ειναι 10ΜΡ και μου δειχνει ενα βελακι για να το αλλαξω...οταν ομως παταω να κανω την αλλαγη με πεταει αρχικη οθονη...δεν εχει ρυθμιση να περασω στα 13ΜΡ ; Ευχαριστω ....
-
mi3 προβλημα φορτισης
ΜήνυμαΜια δυο φορες μου το εκανε και εμενα ... αλλαξα καλωδιακι και τελος ...
-
Xiaomi Mi3 PC SUITE
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ ....
-
PC Suit
ΜήνυμαΔεν με βοηθας ... λινκ ... λινκ ... λινκ .... λινκ ...
-
Xiaomi Mi3 PC SUITE
Μήνυμακαποιο λινκ να το παρουμε και εμεις υπαρχει ;;;;;