Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 369.
-
Παράθεση από kanias13: “τσέκαρες bootloader? ” ξεκλείδωτος ήτανε ..
-
Πέρασα την arωma πάνω από την xtrv κ δεν ανοίγει το τηλέφωνο ... μήπως έκανα μαμακία που του έβαλα 520dpi και γιαυτό δεν ανοίγει ;
-
AmazFit bt Xiaomi
Tilemaxos42 - - Amazfit
ΜήνυμαΔεν μου κάνει συγχρονισμό το ρολόι με την εφαρμογή στα δεδομένα ... αργεί πολύ ... και πάντα λέει να ξανά προσπαθήσω ...
-
Παράθεση από user_1024: “Παράθεση από Tilemaxos42: “καλημέρα περάστηκε σε note pro χωρίς κανένα πρόβλημα ... ευχαριστώ ... το μόνο που παρατήρησα είναι οτι σε αυτή την έκδοση δεν υπάρχουν τα εικονίδια που δείχνουν τα στοιχεία της συσκευής ... δλδ την κάμερα τον επεξεργαστή την έκδοση android κλπ. ” Ρυθμίσεις / Η Συσκευή μου / Όλες οι προδιαγραφές ” ναι αυτό το ξέρω αλλά τα είχε και σε εικονίδια Ρυθμίσεις / η συσκευή μου ... εικονίδια ...
-
καλημέρα περάστηκε σε note pro χωρίς κανένα πρόβλημα ... ευχαριστώ ... το μόνο που παρατήρησα είναι οτι σε αυτή την έκδοση δεν υπάρχουν τα εικονίδια που δείχνουν τα στοιχεία της συσκευής ... δλδ την κάμερα τον επεξεργαστή την έκδοση android κλπ.
-
καλησπέρα, εχω βαλει την τελευταια αρωμα και σημερα ανακαλυψα ότι δεν μπορω να δεχτω βιντεοκλησεις ουτε από το viber ουτε από το skype δλδ τους βλεπω, αλλα δεν με βλεπουν ... ενεργοποιω την καμερα και σβήνει αμέσως ... η καμερα μου δουλευει μια χαρα σε φωτο και βιντεο και στα permitions η καμερα ειναι ανοιχτη σε ολα οσα εχουν βιντεοκληση ... καποια βοηθεια?
-
καλησπέρα, εχω βαλει την τελευταια αρωμα και σημερα ανακαλυψα ότι δεν μπορω να δεχτω βιντεοκλησεις ουτε από το viber ουτε από το skype δλδ τους βλεπω, αλλα δεν με βλεπουν ... ενεργοποιω την καμερα και σβήνει αμέσως ... η καμερα μου δουλευει μια χαρα σε φωτο και βιντεο και στα permitions η καμερα ειναι ανοιχτη σε ολα οσα εχουν βιντεοκληση ... καποια βοηθεια?
-
@instant_diver για κοιτα να δεις μηπως κλειδωσε ο bootloader ....
-
AmazFit bt Xiaomi
Tilemaxos42 - - Amazfit
Μήνυμαωραια φάση ρολόι pdf αρχείο σκονακαρα σε εξετάσεις .....
-
καλησπερα σας ... να ρωτησω κατι ? στο mail της miui μπορω να προσθέσω κανονικα το gmail μου και το outlook που εχω αλλα δεν μπορω να προσθεσω το yahoo. Αυτο γιατι συμβαίνει ?
-
AmazFit bt Xiaomi
Tilemaxos42 - - Amazfit
ΜήνυμαΑπό το ρολόι μπορώ να σβήσω τα Watch Faces που δεν θέλω ;
-
AmazFit bt Xiaomi
Tilemaxos42 - - Amazfit
Μήνυμα@bzanios ... εμενα μου βγάζει τα ονόματα με το +30 γιατι τα δοκίμασα ολα .... μονο με το +30 βλέπω το όνομα.
-
καλημερα ... μπορω να περασω στην xtrv που εχω απο πανω την αρωμα ? ή πρεπει να κανω κατι ?
-
για να βαλω αρωμα εγω που εχω xtrv πρεπει να κανω κατι ?
-
AmazFit bt Xiaomi
Tilemaxos42 - - Amazfit
ΜήνυμαΑν δεν είναι ανοιχτή η εφαρμογή παρατήρησα οτι το ρολόι δεν σε ειδοποιεί οτι έχεις κλήση ή μνμ. =============== Αυγ 31st 2017, 8:56pm =============== Επίσης εμένα μου βγάζει μόνο τον αριθμό του τηλεφώνου και όχι όνομα παρόλο που τα έχω γράψει στα αγγλικά.
-
AmazFit bt Xiaomi
Tilemaxos42 - - Amazfit
ΜήνυμαΝα ρωτήσω κάτι όταν κάθεσαι πολύ ώρα χωρίς να κάνεις άσκηση το ρολόι θα σε ειδοποιήσει;
-
AmazFit bt Xiaomi
Tilemaxos42 - - Amazfit
ΜήνυμαΕγώ στο strava δεν μπορώ να μπω πάντως η σελίδα μου βγάζει error
-
AmazFit bt Xiaomi
Tilemaxos42 - - Amazfit
Μήνυμαείμαι κ εγώ κάτοχος του amazfit και είμαι αρκετά ικανοποιημενος με το ρολογακι ... ένα θέμα όμως ρε παιδιά στο κινητό μου κάθε λίγο κ λιγάκι ανοίγει η εφαρμογή και το bt .... το κάνει συνέχεια και όταν το ρολόι είναι σπίτι κ εγώ στη δουλειά !!!!! τι μπορώ να κάνω γιαυτό.
-
μπραβο στην ομαδα .... την κατεβαζω ...