Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 369.
-
το τηλ με την νεα ρομ πεταει .... εντυπωσεις με την μπαταρια σε λιγο ... ευχαριστουμε ...
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Tilemaxos42: “... και την πρώτη φορά έβγαλε σφάλμα 7 ξανάκανα την διαδικασία πέρασε την ρομ κανονικά αλλά το τηλ δεν ανοίγει ... είχα stable 8.2 και πήγα σε developer 7.20 ... προσπαθώ να μπω πατώντας τα κουμπιά αλλά δυστυχώς τίποτα. Υ.Γ το κινητό είναι mi note pro. ” Επειδή το "σφάλμα 7" συνδέεται συχνά με την προσπάθεια εγκατάστασης ΛΑΘΟΣ ρομ στη συσκευή, ρίξε μια ματιά να δεις ότι όντως ΔΕΝ ωφείλεται σε αυτό το λόγο! ” οχι η ρομ ηταν για το leo Caeser ...
-
ευχαριστω πολυ gkalen εισαι φοβερος ...
-
λοιπον παμε απο την αρχη .... 6.12.22 BETA αγγλοκινεζικη (τωρα στο κινητο) ... βαζουμε με τον CMD το TWRP_LEO_3.1.0 ... τοποθετουμε την XTRV 7.20 ROM στο σκληρο του τηλεφωνου ... μετα περναμε σε TWRP και κανω install την ROM ... αν εχω λαθος να μου πειτε ...
-
μου εχει βγαλει την πιστη αναποδα ... λεω να κανω fast boot την ελληνικη ρομ απο εδω που εχουμε τι θα γινει ?
-
1 ωρα και ειναι τι κανω ?
-
αργει πολυ για να κανει βοοτ στην νεα ρομ XTRV για πρωτη φορα ?
-
με το adb φανταζομαι εννοεις με cmd κλπ κλπ ή υπαρχει κ αλλοσ τροπος να περασω twrp ?
-
Παράθεση από gkalen: “Θα είχες γλυτώσει αρκετή διαδικασία .. ” την πηρα αλλα κ αυτη ηταν παλια ... =============== Αυγ 18th 2017, 5:51pm =============== Παράθεση από gkalen: “Anyway , προχωράς με factory reset τώρα για εγκατάσταση xtrv .. ” εκανα factory reset αλλα οταν παω να κανω update απο τις 3 τελειες μου λεει cant verify update ....
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Tilemaxos42: “παιδια ετρεξα ενα adb και την συσκευη μου την βγαζει List of devices attached * daemon not running. starting it now on port 5037 * * daemon started successfully * fa73e88 unauthorized edit εχω 7.20 beta. ” Όταν το έτρεξες αυτό, καταρχήν θα πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το USB Debugging για να δουλέψει. Αν το έχεις ήδη ενεργοποιημένο, πιθανότατα να σου βγήκε ένα πλαίσιο διαλόγου στη συσκευή που σε προέτρεπε να επιτρέψεις την ενέργεια. Πρέπει να …
-
παιδια ετρεξα ενα adb και την συσκευη μου την βγαζει List of devices attached * daemon not running. starting it now on port 5037 * * daemon started successfully * fa73e88 unauthorized edit εχω 7.20 beta.
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Tilemaxos42: “Παράθεση από NasDriver: “Τι μήνυμα σου βγάζει ? ” σταματαει στο 50% και μου λεει retry .... μισο γιατι του εκανα καθαρη εγκατασταση με fastboot 7.20 απο το global site ... σε λιγο θα ανοιξει το κινητο=============== Αυγ 18th 2017, 3:15pm =============== η αγγλοκινεζικη περασε μια χαρα το κινητο ανοιξε .... ” Τώρα με την αγγλοκινέζικη σε βάζει σε fastboot ? Αν ναι, ρίξε μια ματιά σε τι κατάσταση είναι ο booloader, κλειδωμένος δηλαδή ή ξεκλείδωτος…
-
Παράθεση από NasDriver: “Τι μήνυμα σου βγάζει ? ” σταματαει στο 50% και μου λεει retry .... μισο γιατι του εκανα καθαρη εγκατασταση με fastboot 7.20 απο το global site ... σε λιγο θα ανοιξει το κινητο =============== Αυγ 18th 2017, 3:15pm =============== η αγγλοκινεζικη περασε μια χαρα το κινητο ανοιξε ....
-
Παράθεση από gkalen: “@Tilemaxos42 Μπες σε fastboot και ξεκλείδωσε bootloader με το miunlock .. Μετα θα είσαι κομπλέ ” ελα που δεν ξεκλειδωνει !!!!!
-
Παράθεση από gkalen: “@Tilemaxos42 Θα πάρεις το twrp.img από το φάκελο recovery της 7.7.20 για το leo και θα το περάσεις .. Μετά με factory reset βάζεις την 7.7.20 ” το μονο προβλημα μου αυτη τη στιγμη ειναι να κανω fastboot γιατι το κινητο δεν ανοιγει μετα απο μια καθαρη εγκατασταση που εκανα με το καλωδιο otg. το εχω κανει απειρες φορες αλλα σημερα το τηλ δεν ανοιγει παραμενει το logo για καποια δευτερολεπτα και σβηνει ...
-
σωστό κ αυτό ... =============== Αυγ 18th 2017, 9:14am =============== σήμερα έκανα καθαρή εγκατάσταση ... και την πρώτη φορά έβγαλε σφάλμα 7 ξανάκανα την διαδικασία πέρασε την ρομ κανονικά αλλά το τηλ δεν ανοίγει ... είχα stable 8.2 και πήγα σε developer 7.20 ... προσπαθώ να μπω πατώντας τα κουμπιά αλλά δυστυχώς τίποτα. Υ.Γ το κινητό είναι mi note pro.
-
Παράθεση από 8@nos: “Απλά κάνεις factory reset φίλε και μετά κάνεις install την 7.7.20 ” κατευθείαν απο πανω περναω την 7.20 ? δεν πρεπει πρωτα να περασω την 6.12.22 για ομαλη μεταβαση στη nougat ?
-
εχω περασει την stable 8.2 και θα ηθελα να βαλω την τελευταια developer 7.7.20 στο mi note pro ... πρεπει να κανω factory reset, μετα να περασω την 6 κατι γιατι θα παω πρωτη φορα σε nougat και μετα αυτη την ρομ ? ή κανω κατι λαθος στην διαδικασια ? ευχαριστω ...
-
Καλημέρα ... τώρα πια είναι η νέα εφαρμογή και από που θα την κατεβάσουμε ?
-
εμείς για το mi note pro ?