Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 369.
-
καλησπερα, για leo αργει ακομα ;
-
σε mi note pro θα δουμε arwma ?
-
θα ήθελα bezel less .... πολύ άσπρο γύρο γύρο ....
-
Συγχαρητήρια 100.gif
-
και μενα η γυναικα μου θελει ενα ...
-
καλη τυχη σε ολους μας .... !!!!!
-
OTG ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΙ USB
ΜήνυμαΘα το δοκιμάσω και θα σας το πώ.
-
OTG ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΙ USB
Μήνυμαγια αγορα σκεφτομαι να κανω ... νομιζω οτι σε fat32 δουλευει μια χαρα το 64gb και το διαβαζει ... το 32gb που εχω το βλεπει μια χαρα και ειναι κομπλε ... επισης με ενα προγραμμα το total commander μπορει να διαβασει και ntfs ... αν δεν κανω λαθος ...
-
OTG ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΙ USB
ΜήνυμαΚαλημέρα, Στο mi note pro μέχρι πόσα gb μπορεί να διαβάσει σε ενα στικάκι με το καλώδιο otg ;
-
Παράθεση από apollo_il: “σε mi note pro πώς δουλευει η νεα stable (8.2.1.0) παιδια? ” σε μενα μια χαρα μεχρι στιγμης.
-
σε nougat για το mi note pro ?
-
ευχαριστουμε ....
-
Παράθεση από apollo_il: “Παιδια φοραω την 8.0.2.0. Κατεβαζω την καινουργια ( 8.1.4.0) αλλα εχω διαβασει για κολληματα κτλ .Να παραμείνω καλυτερα εκει που είμαι ή να την φλασαρω? η γνωμη καποιου κατοχου mi note pro θα με βοηθουσε ιδιαιτέρως ” απροβληματιστο apollo_il ... βαλε την νεα ρομ και θα δεις ....
-
μπραβο παιδια ...
-
Αναβαθμίσεις Android 7.0
Μήνυμααντε να δουμε ... τι θα δουμε ...
-
+1 και απο μένα .... Tilemaxos42
-
αρχιζουν κ κανουν διαφορες λαμογιες τα κινεζομαγαζα οπως με τις τιμες κλπ κλπ ... τελικα πιστευω πως αν ψαξεις εδω ... ελλαδα ... θα βρεις να παρεις κινητο κ σφραγισμενο ... με λιγο κοστος παραπανω αλλα με το κεφαλι σου ησυχο ... και για παραδειγμα .. mi mix η μικρη εκδοση στα 700€ ... νομιζω ειναι καλη τιμη.