Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 369.
-
Μετά από καθαρή εγκατάσταση με otg το τηλέφωνο πετάει. Διαχείριση μνήμης, μπαταρία μία χαρά.
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από Tilemaxos42: “η μπαταρια εχει προβλημα σε leo δεν κραταει ουτε μερα ... να την ξαναπερασω ξανα την ρομ ; ” Με καθαρή εγκατάσταση. ” με fastboot rom ;
-
η μπαταρια εχει προβλημα σε leo δεν κραταει ουτε μερα ... να την ξαναπερασω ξανα την ρομ ;
-
Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από Tilemaxos42: “καλημερα κ και χρόνια πολλά, με την ρομ όλα οκ.λιγο με την μπαταρία έχω ένα θέμα αλλά μετά στρώνει.θελω να ρωτήσω κάτι... Κάποτε βρίσκαμε γραμματοσειρά στα θέματα... Τώρα που είναι; ” Αν μπεις στην εφαρμογη θεματα πανω πανω στην μπαρα γραφει theme-Wallpaper-Ringtone-Font.Στο font ειναι οι γραμματοσειρες, αλλα ειναι αρκετα διαφορετικες απο αυτες που ειχαμε παλιοτερα. ” εμενα μου βγάζει μόνο θέμα κ ταπετσαρία και στην άκρη αριστερά έχει ένα ανθρωπά…
-
καλημερα κ και χρόνια πολλά, με την ρομ όλα οκ.λιγο με την μπαταρία έχω ένα θέμα αλλά μετά στρώνει.θελω να ρωτήσω κάτι... Κάποτε βρίσκαμε γραμματοσειρά στα θέματα... Τώρα που είναι;
-
δλδ τωρα θα εχουμε κ το τελωνειο στη μεση .... ποιος μ@λ@@@@@@κ@@@@@@@ς εκανε την αρχη με το τελωνειο .....
-
σε leo όλα οκ ... ευχαριστω την ομαδα ...
-
η εγκατασταση μια χαρα σε leo & hennessy το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι δουλευοντας wifi & 4g η μπαταρια παει πατο για πλακα ... σε ολες τις τελευταιες ρομ ... σε ολες τις αλλες εφαρμογες η διαχειριση ειναι φοβερη ... Επιβεβαιώνω το πρόβλημα με την εφαρμογή της αναζήτησης που κρασάρει. Hennessy.
-
κατεβαζω leo & hennessy και μολις τις περασω επιστρεφω ευχαριστω πολυ .... παντα τετοια ....
-
Παράθεση από osalonikios: “Συνηθως πουλαει ανακατασκευασμενα τηλέφωνα. Απέφυγε το. ” ποιος πουλαει ανακατασκευασμενα το vickmall ... ?
-
Παράθεση από maddoctor: “Βλέπω ότι σ'αυτή την έκδοση μου κρασσάρει το playstore ” καλημερα.... εμενα μου δουλευει μια χαρα μολις το δοκιμασα ... ευχαριστω πολυ την ομαδα ...
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>. Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Η ενημέρωση θα διαγράψει όλα τα δεδομένα χρήστη, παρακαλούμε να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας εκ των προτέρων. ” εκανα τα παραπανω 2 βηματα ... και οταν επιλ…
-
Παράθεση από maddoctor: “Εκτός από εμένα και τον @caeser , έχει βάλει κανείς άλλος την νέα xtrv στο note pro του!? Είναι σημαντικό να μάθουμε πως αντέδρασε το κινητό για να δούμε εάν θέλει ακόμα διόρθωση ή όχι!? ” εγω και παει μια χαρα γιατρε μου ... απροβληματιστο εδω και μια μερα ... διαχειρηση μνημης πολυ καλη και ανταποκρινεται αμεσα σε ολα ...
-
Χωρις κανενα προβλημα στο mi note pro ... την περασα ανετα .... ευχαριστω πολυ παιδια ....
-
το ζαχαρωνω για πλάκα....
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από geobas: “Μία Ελληνική fastboot , θα καθάριζε όλα τα σκουπίδια , αλλά τι να κάνουμε ..... ” Αν θέλεις να κάνεις "μαγκιές" με την καθαριότητα, ξεκλείδωσε (σημαντικό!) όπως είσαι, βάλε TWRP, κάνe wipe ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ακόμα και το system) και φλασάρισε την τρέχουσα Ελληνική (χωρίς καν fastboot) με OTG... ” να τον ακουτε τον caeser ειναι αυθεντια στο mi note pro ...