Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 369.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαmiui_MINotePro_6.9.15_2c5087e3ad_5.1 αυτη τη ρομ περασα παιδια ...
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@Tilemaxos42 φαινεται να εχεις Official CN Dev. Μπορεις να ξεκλειδώσεις μ' αυτην αν έχεις πάρει έγκριση .. ” αυτη την περασα σημερα το πρωι μεσω recovery τηλεφωνου ... χωρις MiFlash και MiPcSuite ... ετσι ... ειχα μια 77.0.55 stable ... αν θυμαμαι καλα ...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Tilemaxos42: “κ για να περασα την αγγλικη rom μαλλον στο τηλ ” Ανέβασε ένα screenshot να δουμε ποια ρομ έχεις περάσει. ”
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Flash την Ελληνική ROM στο Mi-Note Pro ” αρα για να παω σε αυτον το οδηγο ... κ για να περασα την αγγλικη rom μαλλον στο τηλ ειναι ξεκλειδωτος ο boot loader ...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Tilemaxos42: “οταν παω να κανω αναβαθμηση τρωω πορτα ... ” Την Ελληνική πρέπει να την περάσεις μέσω twrp... ” twrp εννοεις τον οδηγο ... ?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Tilemaxos42: “δεν χρειαστηκε ουτε mi flash ουτε mi pc Suite ... ” Αν δεν κάνω λάθος αναγέρεσαι στo Mi note pro ..Το συγκεκριμένο κινητό είναι από τα λίγα "νέας γενιάς" που θέλουν-δεν θέλουν ξεκλείδωμα... Από την στιγμή που μπήκε είσαι οκ.. ” ναι στο mi note pro και διορθωσα παραπανω την rom γιατι τελικα είναι του αγγλικου site η 8 6 9 15 .... μονο αγγλικα κ κινεζικα ... κατεβασα κ περασα στη μνημη του κινητου την ελληνικη αλλα οταν παω να κανω αναβαθμηση τρ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Tilemaxos42: “δεν χρειαστηκε ουτε mi flash ουτε mi pc Suite ... ” Αν δεν κάνω λάθος αναγέρεσαι στo Mi note pro ..Το συγκεκριμένο κινητό είναι από τα λίγα "νέας γενιάς" που θέλουν-δεν θέλουν ξεκλείδωμα... Από την στιγμή που μπήκε είσαι οκ.. ” ναι ειπα να δοκιμασω μεσω recovery (να παιξω λιγο) και οντως μου περασε την παραπανω rom κανονικα ... θα κανω μια δοκιμη με την νεα gtv και αν την περασει λογικα δεν θα εχω προβλημα με boot loader ... το θεμα μου ειναι …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Έχεις unofficial ROM. Ώρες τον οδηγό από unofficial σε official με το MiFlash Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” λοιπον σημερα το πρωι ... περασα μεσω recovery την ... miui_MINotePro_6.1.28_c3d2de5cec_5.1.zip αυτη που δινει το αγγλικο site 8.6.9.15 beta δεν χρειαστηκε ουτε mi flash ουτε mi pc Suite ...
-
στο mi note pro το update εμένα δεν δουλεύει ανοίγω την εφαρμογή κ αμέσως κλείνει... τί κάνω παταω τα κουμπιά για να μπω ;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Έχεις unofficial ROM. Ώρες τον οδηγό από unofficial σε official με το MiFlash ” δλδ πρέπει να κατεβάσω fastboot china κ νά τήν περάσω μέ τό γνωστό τρόπο... από mi pc suite να μην δοκιμάσω καθόλου;
-
Μήνυμαεπειδή είχα ξεκλειδώσει το note 3 με πήγε στο σενάριο 1 του οδηγού της πρώτης σελίδας .... μάλλον μπορεί να μην χρειαστεί να κανω αίτηση .... τώρα στο θέμα μου το mi note pro εχει μια stable 77.0.55 κατι τετοιο δεν θυμαμαι κ καλα ... κ ενώ εχω βαλει στο κινητο την developer rom όταν παω να κανω update από την εφαρμογή αυτή απλα κλεινει.... πως την περναμε τωρα με volume up + power?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Tilemaxos42: “πρεπει ο bootloader να είναι ξεκλειδωτος. ” Εννοείται.... Με κλειδωμένο το μόνο που μπορείς να κάνεις έίναι να βάλεις fastboot rom ” Αρα ... περναω μια fastboot developer official στο κινητό ... και μετά περιμενω το μνμ απο xiaomi για να ξεκλειδωσω το τηλ ... !!!!!
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από Tilemaxos42: “Απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ δημοσιοποίηση αριθμών κινητών λόγο του προσωπικού απόρρητου - Maddoctor ” Συγνωμη mad ...
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Παράθεση από Tilemaxos42: “Το πήρα από Ελλάδα, από κάποιον που τα εμπορεύεται και τα πουλάει εδώ ... είναι του κουτιού με όλα τα παρελκόμενα και τα δώρα (μέχρι και έχτρα βελόνα για τις κάρτες και θήκες για τις κάρτες) και η τιμή του στα 280 ευρώ... νομίζω είναι καλά ... ” Δεν μας είπες από που και ποιός , γιατί έτσι όπως πάμε με Mi Note Pro 2 , θα ψαχνόμαστε . Αν δεν θέλει δημοσιοποίηση στείλε μου PM . ” οχι δεν εχει προβλημα το παιδι ... οριστε τα στοιχεια του ... 6******4…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Παράθεση από Tilemaxos42: “καλημερα, σημερα το πηρα κ εγω επιτελους ... θα καθησω με την ησυχια μου να τσεκαρω αν ειναι ξεκλειδωτο με τους οδηγους σας ή κλειδωμενο ... και μετα ολα τα απαραιτητα .. για να περασω μια ελληνικη ρομ ... ειναι κινηταρα ομως ετσι !!!!! .... ” Καλορίζικο .. Από που το πήρες τελικά και πόσο αν επιτρέπεται γιατί δεν το βρήσκω εύκολα και με το 2 που περιμένουμε στοτέλος της εβδομάδας μάλλον κάτι μου λέει πως θα απαγοητευτούμε από τις τιμες . ” Το πήρ…
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμανα ρωτησω κάτι τελικά ή cpu είναι στα 2.00 ή στα 2.50 ghz ; τελικά μετα από ψάξιμο είναι CPU: Qualcomm Snapdragon 810 Octa-core Max 2.0GHz Krait 400.
-
πως βγαινω απο το μηχανικο τωρα ... να βγαλω μπαταρια .... ;
-
δοκιμες εκανα για να το τσεκαρο μετα στο mi note pro και εβαλα την συσκευη που εχω τωρα το 4g δλδ και μου εβγαλε το παραπανω μνμ που ποσταρα ... και επαθα γιατι αναβαθμιζω κανονικα και χωρις κανενα προβλημα developer ελληνικες rom ...
-
το 2013 οκτωβριο αν δεν κανω λαθος ...