Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 369.
-
ετρεξα το adb για snap dragon στο redmi note 4G και μου δειχνει οτι : E:\Xiaomi_programs_for_phones\adb>fastboot oem device-info ... (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: false (bootloader) Charger screen enabled: false OKAY [ 0.016s] finished. total time: 0.016s ειναι δυνατον να γινεται αυτο το πραγμα ... ;;;;;
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμακαλημερα, σημερα το πηρα κ εγω επιτελους ... θα καθησω με την ησυχια μου να τσεκαρω αν ειναι ξεκλειδωτο με τους οδηγους σας ή κλειδωμενο ... και μετα ολα τα απαραιτητα .. για να περασω μια ελληνικη ρομ ... ειναι κινηταρα ομως ετσι !!!!! ....
-
Το Super User και το Dolby Atmos δεν εγκαταστάθηκαν στην συσκευή μου στη ρομ dior.
-
καλημερα, ευχαριστω για την ρομ .... μηπως εχει και αλλος προβλημα με τον πλοηγο που εχει κινεζικα σαιτ ;
-
καλησπερα ... για το Redmi Note 4G/LTE τιποτα ακομα ;
-
ευχαριστω πολυ παιδια ...
-
καλησπερα σας ... περασα την xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip για να ξεκινησω την διαδικασια του οδηγου στην πρωτη σελιδα αλλα το τηλ εχει μεινει κολημενο στην αρχικη οθονη με το σημα της χιαομι και τις 3 τελειες και φορτωνει κανα 2ωρο χωρις να κανει κατι αλλο ... ειχα κανει φαστ μπουτ την ρομ που εχει το site και ειπα τωρα που εχω χρονο να περασω σε m. αλλα οπως το βλεπω δεν κανει κατι ... τι κανουμε τωρα;
-
factory reset ειναι ισοδυναμο με fast boot ή οχι;
-
ευχαριστω την ομαδα ...
-
το επανεφερα τελικα ευχαριστω ...
-
εμενα παιδες κρασαρε το note 3 ... δεν επανερχετε με τιποτα ... μαλλον παω για fast boot ... κανοντας fast boot χανω τον bootloader ?
-
καλησπερα, στο redmi note 3 που περασα την ρομ μου βγαζει μνμ οτι δυστυχως η διαδικασια com.android.systemui εχ.... και δεν βρισκει τις sim και δεν μου εμφανιζει το δισκο συνδεοντας το στο λαπτοπ για να ξανα κανω εγκατασταση την ρομ. τι κανω τωρα ; γιατι οταν κανουμε αναβαθμιση σε νεα ρομ η ρομ την κανει απο την μνημη του τηλεφωνου ;
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλή τύχη μάγκες
-
ευχαριστουμεεεεε ....
-
Δεν γινεται ουτε αυτοματη ουτε χειροκινητη περιστροφη στις φωτογραφιες αλλα ουτε κ στον explorer το εχει κ καποιος αλλος αυτο το προβλημα ?
-
μπράβο παιδια .... πολύ καλή δουλειά ... γιατί δεν γίνεται αυτοματη περιστροφη στις φωτογραφιες ?