Παράθεση από Kostas_kanal: “Παιδιά γιατί πλέον το Mi τηλεχειριστήριο δείχνει μόνο αυτό;;1697009a708fb349808562a571db00e9.jpg ” σε εμένα παίζει κανονικά
Σε εμένα μου ήρθε το 20.4 αλλά το Audio Modification Library 2,5 μου κρασαρει το Dolby Τελικά ήθελε απεγκατασταση το 2,4 και επανεκκίνηση και μετά εγκατάσταση το 2,5 Όλα καλά
Με την miui 11 πόση ώρα οθόνη έχετε; Παρατήρησα ότι με τις τελευταίες αναβαθμίσεις πάει χαλιά η μπαταρία, με το ζόρι 6 ώρες με ίδιες εφαρμογές που πριν είχα 8+ ωρες
Και για το redmi note 5 μου έλεγε η cosmote ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή αλλά επέμενα ότι με την τελευταία αναβάθμιση υποστηρίζει και μου το ενεργοποίησε
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από giannnis12: “το δοκίμασα σε redmi note 5 και δεν παίρνει ” Για δες και εδώΕνεργοποίηση VoWiFi Vodafone Edit: λάθος, είναι για voda. ” Δούλεψε σε cosmote, ευχαριστώ
Παράθεση από martzicadespell: “Το εικονίδιο στο βγάζει με το τηλεφωνακι και τις γραμμές; ” το σηματακι το βγάζει συνέχεια; Ή μόνο όταν δεν έχει σήμα; Εμένα δεν το βγάζει