Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 456.
-
Παράθεση από amavroudis: “Αυτό που δείχνεις όμως είναι το volte και όχι το vowifi. Για να δεις αν λειτουργεί πήγαινε airplane mode και μετά ενεργοποίησε το wifi και δες αν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο ή να σε πάρουν. ” το δοκίμασα σε redmi note 5 και δεν παίρνει, αλλά η cosmote λέει με περιορισμένο σήμα μπορείς να κάνεις κλήση και όχι να μην δουλεύει ο πομπός για τις κλήσεις
-
Παράθεση από teobitoulas: “Καλησπέρα και πάλι παιδιά.Θέλω να περάσω την gcam είμαι με την miui 11.1 την 9.11.7 Beta και δεν εχω ροοτ. Βρήκα τον παρακάτω βιντεάκι.Κατεβάζω αυτά που λέει και απλά φλασάρω? youtube.com/watch?v=xDbnpAtwW90.Τα δεδομένα να φανταστώ δεν χάνονται ? ” Κατεβάζεις την εφαρμογή που θέλεις και απλή εγκατάσταση, αν δεν είναι συμβατή δεν θα σε αφήσει να την εγκαταστήσεις Εγώ έβαλα από εδώ google-camera-7-0-redmi-note-5-pro
-
Μου ήρθε ενημέρωση για update ξεκίνησε να κατεβάζει και μετά σφάλμα και τώρα λέει ότι είναι ενημερώμενω με τη προηγούμενη
-
Ολα καλά με το 5 plus και το magisk αναβαθμίστηκε μέσο της εφαρμογής του
-
Καλησπέρα, μετά την τελευταία αναβάθμιση μου βγάζει αυτό στη φωτογραφία και μετά πετάει μια διαφήμιση, αυτό το κάνει τυχαία σε ότι κάνω, δηλαδή σε μενού ρυθμίσεων σε εφαρμογές, σε κάμερα
-
Θα ανέβουν και άλλες rom; Δεν βλέπω για redmi 5plus
-
Ολα καλά σε 5 plus
-
Oλα καλά σε 5plus
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από giannnis12: “Τι λέτε διορθώνεται; Το έβγαλε χωρίς πέσιμο ” ωχ κατι τέτοιο έβγαλε και του φιλου μου. το πήγαμε για φτιάξιμο και ο τεχνικός είπε μαλλον ήταν η πλακετιτσα της οθόνης. ” Αλλάξατε οθόνη τελικά; Εμάς έτσι είπαν αλλά δεν το καλύπτει η εγγύηση ( σκρουτσομαγαζο στη Γλυφάδα)
-
Παράθεση από Mivas: “Πρόβλημα σε mi max 2 μετά το τελευταίο update σε 9.5.30 δεν υπάρχει περίπτωση να συνδεθεί με το λάπτοπ ούτε σε Win 10 ούτε σε Win 7. Δεν αναγνωρίζει την συσκευή ενώ σε ίδια συσκευή χωρίς την ενημέρωση όλα δείχνουν μία χαρά. ” έχεις επιλέξει αυτή την επιλογή;
-
Ολα καλά σε 5plus
-
Ολα καλά με την εγκατάσταση σε 5plus
-
Παρατήρησα ότι μετά το update σε πολλές εφαρμογές ενεργοποιήθηκε η αυτόματη έναρξη ενώ τις είχα απενεργοποιημένες
-
Ολα καλά σε redmi 5 plus με arωma