Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 456.
-
Ολα καλά σε redmi 5 plus, ευχαριστούμε
-
Ολα καλά σε 5 plus , αναβάθμιση μέσω της εφαρμογής Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά
-
Καλησπέρα, σε redmi 5 plus μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν μου ανοίγει η οθόνη με το αποτύπωμα, δεν εννοώ ούτε λήψη φωτογραφίας
-
Καλημέρα, όλα καλά στο redmi 5 plus
-
Magisk [SOLVED]
ΜήνυμαΤελικα έβαλα την απλή xtrv rom και μετά έγινε κανονικά η εγκατάσταση του magisk
-
Magisk [SOLVED]
ΜήνυμαΓεια σας πρόσφατα πήρα το redmi 5 plus, του έβαλα την τελευταία ελληνική dev rom και θέλω να βάλω root magisk αλλά μου βγάζει error flash και από recovery Υπάρχει κάποιο που να μπορεί να τρέξει;
-
Παράθεση από Elias Sah: “Καλησπερα παιδια!Απο custom rom σκεφτομαι να φυγω απο Los 15.1 και να δω αλλες.Η aosp extended λεει τιποτα?Την pixel experience την ειχα δοκιμασει πριν 3-4 ηταν πολυ smooth αλλα η μπαταρια ηταν απλα ΧΑΛΙΑ!Φιλε γιαννη η RR ειναι οντως τοσο καλη?Λες να την δοκιμασω? ” εχω δοκιμάσει την omni ROM που είναι καλη και ελαφριά και έχει ενημέρωση ota κάθε βδομάδα, απο εδώ [ROM][OFFICIAL][9.0] OmniRom [Mido][STABLE][… | Xiaomi Redmi Note 4 Τώρα έχω την RR και αυτή πολύ καλη με περ…
-
Mi MAX 2 - Δεν ανοιγει
Μήνυματο πήρανε μεταχειρισμένο
-
Mi MAX 2 - Δεν ανοιγει
Μήνυμαξεκλειδωτο το πήρε και θέλανε να το πειράξουν αλλά δεν θυμούνται τι είχαν κανει γιατί παει καιρός , με τα λεγόμενα του πατέρα φιλο μου
-
Mi MAX 2 - Δεν ανοιγει
ΜήνυμαΔοκιμασία διάφορες Ρομ τις περνάει κανονικά με το mi flash tool beta ( με αλλά έχει θέμα) αλλά δεν ανοίγει, μονο ο πιγκουίνος βγαίνει
-
Mi MAX 2 - Δεν ανοιγει
Μήνυμαειναι παλιος amd 2πυρινο με 10αρια
-
Mi MAX 2 - Δεν ανοιγει
Μήνυμαθα δουμε αν θελει ο φιλος ας το παει , εγω κορυδαλλο
-
Mi MAX 2 - Δεν ανοιγει
Μήνυμαοχι δεν το βλεπει, καποιες φορες το βλεπει αλλα σαν αγνωστη συσκευη με αποτυχια αιτησης περιγραφης συσκευης
-
Mi MAX 2 - Δεν ανοιγει
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μετά από επιτυχημένο flash, έχεις δοκιμάσεις να δεις εάν μπαίνει σε fastboot mode ? ” δεν μπαινει, μονο δονηση
-
Mi MAX 2 - Δεν ανοιγει
Μήνυμααυτο λες?
-
Mi MAX 2 - Δεν ανοιγει
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Τι σφάλμα σου βγάζει , για ανέβασε. ”