Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 456.
-
Mi MAX 2 - Δεν ανοιγει
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε και νεότερο mi flash tool ” με νεοτερο μου βγαζει σφαλμα
-
Mi MAX 2 - Δεν ανοιγει
Μήνυμαχωρις την μπαταρια κανω την διαδικασια, αλλιως δεν μπαινει σε edl mode
-
Mi MAX 2 - Δεν ανοιγει
Μήνυματο ξανα εκανα
-
Mi MAX 2 - Δεν ανοιγει
Μήνυμαπαλι τιποτα
-
Mi MAX 2 - Δεν ανοιγει
Μήνυμαδεν ξερω πως εγινε, απλα μου το δωσανε μπας και το φτιαξω
-
Mi MAX 2 - Δεν ανοιγει
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Δεν κάνεις μία δοκιμή με clean all , αντί του save user data ” τα δοκιμασα ολα αλλα τιποτα
-
Mi MAX 2 - Δεν ανοιγει
Μήνυματο εκανα αλλα τιποτα, και νεοτερη και παλια ρομ
-
Mi MAX 2 - Δεν ανοιγει
Μήνυμαεχω ενα mi max2 το οποιο δεν ανοιγει, μου βγαζει μονο ενα εικονιδιο τον πιγκουινο. Δεν μπαινει σε fastboot mode, φλασαρω την ROM με test point , την περναει κανονικα αλλα παλι δεν ανοιγει παρα μονο τον πιγκουινο
-
Γενική συζήτηση για το Mi A1
ΜήνυμαΚαι το δικό μας μια χαρά πάει με την 9αρα
-
Παράθεση από lak100: “σε poco το ξυπνητηρι δουλευει με κλειστο τηλεφωνο για την ακριβεια ανοιγει μονο του κανα λεπτο πριν την ωρα που ειναι να χτυπησει ” Δεν το ήξερα, όντως δουλεύει και στο mido, ανοίγει 2λεπτα πριν το ξυπνητήρι
-
Το έχω δει αλλά δεν το χρησιμοποιώ, αλλά αλλο προγραμματισμένη εκκίνηση και άλλο κλειστό και να χτυπήσει το ξυπνητήρι, εκτός αν το συνδυάζεις
-
Νομίζω από κλειστό τηλέφωνο δεν δουλεύει το ξυπνητήρι
-
Ναι όπως στη φωτογραφία, στο στο mido έτσι το έκανα
-
Παράθεση από kbougiouklis: “Σε kenzo δεν αλλάζει η περιοχή (είναι Ελλάδα, αλλά θέλω να βάλω Ινδία για να εχω carousel & mi message). Υπαρχει κάποιος τρόπος? Φυσικά έγινε factory reset πριν την εεγκατάσταση ” αν είσαι root μπες στο "build.prop" και άλλαξε το εκεί