Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 456.
-
Γενική συζήτηση για το Mi A1
ΜήνυμαΠως τα πάει η 9αρα; Να την κατεβάσω; Μας ήρθε και σε μας Τελικά την κατέβασα
-
ΜήνυμαΚαπου διάβασα ( αν κατάλαβα καλά) ότι τώρα έχει δοθεί beta έκδοση και στο πρώτο τρίμηνο του 19 θα δοθεί η σταθερή
-
ΜήνυμαΑπο που το έχετε πάρει; Το το δικό μας είναι από ελληνικής αντιπροσωπείας, μήπως παίζει ρόλο ;
-
ακουστικα
ΜήνυμαΒάλτο μερικές φορές και στριφτό το βύσμα, μήπως είναι λερωμένη η υποδοχή, Μήπως τα βάζεις με θήκη και δεν μπαίνει σωστα Στις ρυθμίσεις- πρόσθετες ρυθμίσεις- ακουστικά, διάλεξε κάποιο που θα παίζει καλά
-
ΜήνυμαΤίποτα ακόμα
-
Παράθεση από theopan: “Δοκιμάστε αυτό [MAGISK MODULE] FIX GCam Enabler For MIUI 10 - Redmi 4X ️ - App - Xiaomi MIUI Official Forum Αν κι εγώ που μου δούλεψε -και μάλιστα ταυτόχρονα με τη stock camera- έχω santoni πιθανό να δουλεύει και σε Mido. ” Το δοκίμασα εγώ αλλά τίποτα, δοκίμασα διάφορες εκδόσεις gcam αλλά τίποτα
-
Ολα καλά στο mido Το επίπεδο κώδικας ασφάλειας του Android δεν θα έπρεπε να έχει αλλάξει; Έχει μείνει του Οκτωβρίου ακόμα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από sotirisd: “Επειδή έχω κάνει τη διαδικασία αρκετές φορές και κάπου κάνω λάθος που δεν αντιλαμβάνομαι, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει μέσω teamviewer ; Υπόψιν, την google camera που θέλω να ξαναπεράσω,την είχα βάλει με αυτόν τον οδηγό youtube.com/watch?v=IhveSR7x0wU και ποτέ δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα. Αν μπορεί κάποιος θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ ” προσπάθησα να το κάνω και εγώ όπως στο βίντεο αλλά στην διαδικασία εγκατάστασης μου έκανε διαγραφή όλο το τηλέφωνο και ξανά ξεκίνησε απ…
-
Μετά το φλας του updater fix δεν ανοίγει η εφαρμογή στο mido
-
Σε santoni πως τα πάει;
-
@'jimmynet εγώ την απεγκατεστησα με το titanium και μετά έβαλα την εφαρμογή που κατέβασα με ονομασία mi mail στο φάκελο system/app χύμα
-
Παράθεση από jimmynet: “Υπάρχει τρόπος να κάνουμε αναβάθμιση σε stock εφαρμογή? Θέλω να αναβαθμίσω την εφαρμογή mail που δεν δουλεύει σωστά. Έχω βρει την καινούργια έκδοση σε μορφή apk αλλά δεν την εγκαθιστά Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Την έβαλα εγώ αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα με κάποια mail όπως του κοτσοβολου