Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 456.
-
Παράθεση από giannnis12: “Σε mido πως τα πάει αυτή η ROM; Έχω τώρα την global έκδοση και πάει καλά ” Ξανα γύρισα σε aroma με fr και όλα καλά, μεγάλη διαφορά στην συμπεριφορά από τις προηγούμενες. Τώρα από μπαταρία θα δούμε πως τα πάει,
-
Σε mido πως τα πάει αυτή η ROM; Έχω τώρα την global έκδοση και πάει καλά
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΕγω το dolby έχω ανοιχτό
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΠαράθεση από ipankas: “Εγκατάσταση από recovery; ” ναι
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΠαράθεση από giannnis12: “dolby atmos δεν έχει βγει για android 9; ” Εβαλα αυτό StackPath
-
LineageOS σε mido
Μήνυμαdolby atmos δεν έχει βγει για android 9;
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΜέχρι τώρα όλα καλά, δεν βλέπω κάτι
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΤελικά άλλαξα το recovery με orangefox και τώρα εντάξει με την μνήμη. Υπάρχει root για αυτή την rom;
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΠαράθεση από ipankas: “Μπαίνεις recovery κάνεις εκκαθάριση davnik case, μνήμη cache, data, system vendor, αφήνεις τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης αν έχεις τη rom εκεί. Περνάς τη rom και κάνεις format data αν σου βγάλει σφάλμα ξανακάνεις τη διαδικασία και μετά reboot system. Τελικά και η gcam λειτουργεί ” Το έκανα 3 φορές αλλά πάλι δεν βλέπει την μνήμη του τηλεφώνου, λες να φταίει το recovery του forum; Η gcam λειτουργεί
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΠαράθεση από ipankas: “Την έχω σε redmi note 5 πολύ καλή το μόνο που δε δουλεύει είναι η κάμερα ” Την έβαλα και πάει καλά, root πως έκανες; Στο recovery δεν μου βλέπει την μνήμη
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΈχει δοκιμάσει κάποιος αυτή την rom; Redmi Note 4/4X (mido) | Downloads - Pixel Experience
-
Παράθεση από gthom: “Παιδια καλημέρα και καλή Κυριακή. Χθες αργά το βράδυ κατέβασα την xiaomi-miui-hellas-8.0_natrium_V10_XTRV_8.11.15.zip και σήμερα που πηγα να κατεβάσω κ την arωma δεν υπάρχουν. Αποσύρθηκαν?? Ευχαριστώ και καλή συνέχεια ” Index of /current/8.11.15
-
Ολα καλά σε mido, τώρα αυτό που λένε κάποιοι για καθυστέρηση ανοίγματος των εφαρμογών μπορεί να φταίει και η εφαρμογή. Ποια ή ποιες εφαρμογές έχετε θέμα να δω στο δικό μου.