Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 456.
-
Μου βγάζει αυτό πατώντας το "windows fastboot update rom"
-
Με fastboot εγκατάσταση θα χαθούν όλα τα data; Πατάω το fastboot_update_rom; Πρέπει κάτι να προσέξω; Αρχική εγκατάσταση έχω κάνει με fastboot αλλά όχι ενημέρωση
-
Περάστηκε σε note 10 sunny , όλα καλά μια χαρά πάει Παρατήρησα παραπάνω κατανάλωση μπαταρίας και παραπάνω χρήση ram σε σχέση με την μαμά rom
-
Καλημέρα, από ότι βλέπω μόνο σταθερή υπάρχει γιατί redmi note 10. Η διαδικασία είναι ίδια με προηγούμενα τηλέφωνα όπως το redmi note 8 που έχω;
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Απορία, πως κάνουμε scroll screenshot;; ” Με 3 δάκτυλα
-
Αυτό δουλεύει σε Gingko; Γιατί εγώ δεν βλέπω διάφορα
-
Περάστηκε στο Gingko, Όλα καλά εκτός από αυτό που αναφέρεται πιο πάνω με το άνοιγμα της οθόνης που το έχω εδώ και 3 εβδομάδες και μου βγάζει συνέχεια ειδοποίηση ότι η εφαρμογή της αναβάθμισης τρέχει από πισω
-
Το fix είναι με αλλαγή της εφαρμογής με προηγούμενη έκδοση; Έβαλα την προηγούμενη έκδοση 3.4.8 και παίζει κανονικά
-
Και στο δικό μου
-
Και στο δικό μου Gingko έχει θέμα η εφαρμογή σημειώσεις
-
Όλα καλά σε RN8 από την Παρασκευή
-
Όλα καλά σε RN8
-
Όλα καλά σε Gingko, κατέβηκε χειροκίνητα η ROM ( γιατί μου βγάζει συνέχεια σφάλμα με την εφαρμογή) και εγκατάσταση μέσω της εφαρμογής
-
Όλα τα λεφτά το νέο boot animation, πολύ ωραίο
-
@MiltosDelis έχεις σκεφτεί να ξεκινήσεις από την αρχή; fastboot rom global και μετά τα υπόλοιπα; Μήπως στρώσει
-
Όλα καλά σε RN8 @MiltosDelis στο δικό μου η εφαρμογή σαρωτής δουλεύει κανονικά και έγγραφα σαρώνει και αποθηκεύει , έκδοση εφαρμογής 13.04.132