Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 456.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Συνέχισες με xtrv; Μπήκε; ” Ναι κανονικά, το είμαι στο set up Root υπάρχει; magisk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΟλα καλά ευχαριστώ πολύ amavroudis
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΘα το δοκιμάσω
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΤελικά προχώρησε αλλά δεν κάνει boot στο recovery αλλά reboot το τηλέφωνο και ζητάει κωδικό και αναγκαστικά κάνω wipe data αλλά με το μαμά recovery , δεν μου έχει εγκαταστήσει το twrp
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΝαι κανονικά
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΝαι Ναι
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΓράφω fastboot flash recovery xxxxxx.img και enter και ακούγεται που αποσυνδέει το τηλέφωνό
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠροσπαθω να βάλω twrp.img με adb και όλο μου αποσυνδέει το κινητό όταν πατάω enter Έχω δοκιμάσει διάφορα img και από εδώ μέσα
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “Πρόβλημα στο Whyred: Όταν ενεργοποιώ το WiFi Hot Spot, το τηλέφωνο μπλοκάρει & κάνει αμέσως restart. Όσοι έχετε Whyred δοκιμάστε το να μας πείτε! ” μια χαρά παίζει στο δικό μου
-
Ολα καλά σε whyred, στην προηγούμενη είχα πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας, για να δούμε στην Νέα
-
Σε whyred μέσω εφαρμογής αναβάθμισης κατέβασε το αρχείο και στην εγκατάσταση άργησε και στην επανεκκίνηση κόλλησε στο λογότυπο mi , μέσω recovery όλα καλά μέχρι τώρα
-
Παράθεση από Chainsawcharlie: “Αλλο ένα θεματακι που παρατήρησα σε whyred είναι ότι πολλές φορές δεν κλείνει το WiFi και χρειάζεται επανεκκίνηση για να φτιαχτεί.. ” Στο δικό μου μια χαρά παίζει απλά καθυστερεί λίγο να κλείσει
-
Ολα καλά σε whyred
-
Ολα καλά σε note 5 Αυτό που παρατήρησα είναι η παραπάνω χρήση ram και μπαταρίας