Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη Εν αναμονή
Δεν χάνεται η ρύθμιση απλά δουλεύει χωρίς να την ενεργοποιήσεις
Απο την εφαρμογή της αναβάθμισης;
Στις τελευταίες Ρομ έχετε παρατηρήσει χαμηλή φωτεινότητα , για τις dev rom
Ολα καλά εκτός από αυτό το μύνημα που μου βγάζει συνεχώς για το viber και gmail
H Trcamera δεν μου την ανοίγει,ενώ έχω βάλει και το αρχείο στο φάκελο Gcam, θέλει κάτι άλλο;
Παράθεση από geoanto555: “Τι σε προβληματίζει ; ” Τίποτα, απλά το παρατήρησα
Πως γίνεται να έχουμε κώδικα ασφαλείας με ημερομηνία 5/3;
Παράθεση από Editor: “Κάποια gcam που να δουλεύει η σελφι. Με purecaf δεν λειτουργεί αυτή που έχω. ” Δοκίμασε να αλλάξεις την ποιότητα της μπροστινής κάμερας από τις ρυθμίσεις της
Δεν θυμάμαι ποιο από τα δύο έβαλα γιατί έχω κατεβασμένα και τα δύο
Ναι τωρα έχω για δοκιμή τον extended v30, μια χαρά πάει μέχρι τώρα
Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν είδα διαφορά από τον μαμά, ενώ ο OC μου κολλούσε το κινητό και με δυσκολία το επανεφερα
Ποιόν kernel προτείνεται για miui 11 dev
Πέρασε την rom από πάνω και δες αν δουλεύει η κάμερα και μετά βάλε τον kernelπου θέλεις. Μπορεί ο kernel που βάζεις να μην ήθελε το fix
Παράθεση από lefesta: “Το fix πως γίνεται να βγει? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Περνάς από πάνω την ROM που έχεις και μετά οποίον kernel θέλεις
Με το τελευταίο antutu εμένα μου έδειξε 170.000
Οσοι αλλάξατε kernel με το antutu τι σκορ έβαλε;
Ενα λινκ αν σου είναι εύκολο
Η κάμερα δουλεύει; Σε κάποια που είχα δοκιμάσει δεν δούλευε η κάμερα και χάθηκε η recovery και δυσκολεύτηκαν να μπω σε fastboot
Δουλεύει σε miui 11 dev αυτός ο kernel;