Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 225.

• Άρα σωστά έπραξα. Ευχαριστημένος?Ηχείο δυνατό?Κάμερα κτλ?

• Παιδιά σε τι χρώμα το πήρατε? Εγώ το παρήγγειλα σε μαύρο με γκρί αλλά έχω την εντύπωση ότι το μεταλλικό πλαίσιο που έχει το άσπρο και το χρυσαφί δεν το έχει. Έτσι τους έστειλα μήνυμα να το αλλάξουν σε άσπρο ασημί.

• Μου ήρθε και μένα το Mi4w 16gb έβαλα και την GTV 6.2.4 και όλα καλά. Αλλά από το Μι3 64gb στο Μι4 16gb είναι πολύ λίγα τα 16gb :(. To Mi4 64gb έχει αποσυρθεί ρε παιδιά? Δεν το βρίσκω πουθενά. Μήπως πουλάει κανείς το δικό του?

• Αγορά Mi4

Gorgolemis - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Τελικά παρήγγειλα αυτό XIAOMI MI4 Overseas Edition 3G Smartphone-192.03 and Free Shipping| GearBest.com το έχει στο EU άρα θα μου έρθει γρήγορα ,δεν έχει 4G αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Το παρέλαβα την Πέμπτη ,αλλά από Μι3 64gb σε Μι4 16gb είναι πολύ λίγα γμτ τα 16gb,σκέφτομαι να το δώσω για πούλημα αλλά το θέμα είναι τι παίρνεις μετά Μι4 c ?Όσο και να έψαξα Μι4 64gb δεν βρήκα πουθενά, τι στο καλό συμβαίνει το απέσυραν?

• Καλημέρα, ξέρω ότι είμαι off topic και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αλλά έκανα ερώτηση σε άλλο post και απάντηση δεν πήρα (βιάζομαι και λίγο). XIAOMI MI4 Overseas Edition 3G Smartphone-192.03 and Free Shipping| GearBest.com Το παίρνω?Η τιμή του είναι καλή? Τι σημαίνει Overseas Edition?Κάνει για Ελλάδα?

• Αγορά Mi4

Gorgolemis - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Καλημέρα. Κάτοχος και εγώ του Μi3 64 και ευχαριστημένος απόλυτα εδώ και ένα χρόνο ,ήρθε ο καιρός πλέον αναγκαστικά να περάσει στα χέρια του μικρού (13χ) λόγω το LG L90 D805n που είχε του άλλαξα τα φώτα καθώς προσπαθούσα να του ρουτάρω την συσκευή και δεν επανέρχεται με τίποτα όσο και αν έψαξα ότι και αν έκανα. Έτσι τώρα ψάχνω για άλλη συσκευή και είμαι μεταξύ Mi4 και Μi4c ,φυσικά πάλι xiaomi και επειδή είναι πολύ καλές συσκευές αλλά και επειδή υπάρχει αυτό εδώ το φόρουμ που κάνει καταπληκτική δο…

• Mi Voice

Gorgolemis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα Η εφαρμογή Mi Voice τι κάνει? Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο θέμα για το πώς δουλεύουν οι εφαρμογές της MIUI?

• 904 ψήφος από την γυναίκα με user name Gorgolemo 906 ψήφος με user name Mpourmpoulis

• H 223 ψήφος,και το αξίζετε και με το παραπάνω, έυχομαι να έχουμε την περσινή επιτυχία και ακόμη καλύτερα. User name εκεί:Mpourmpoulas

• Απόκρυψη φακέλου?

Μήνυμα

Πήγαινε στο Album επέλεξε το Cloud και σύρε το δάχτυλό σου από την επάνω γωνία δεξιά πρός τα κάτω αριστερά (διαγώνια δηλ) και θα σου εμφανίσει τον κρυφό φάκελο.

• Δεν δοκίμασα να βάλω την προηγούμενη γιατί δεν την είχα αποθηκευμένη στο τηλέφωνο(λάθος μου) και δεν μπορούσα να την βάλω γιατί δεν είχε ούτε επικοινωνία με τον υπολογιστή. Έκανα factory reset την φλάσαρα ξανά μέσω recovery αλλά συνέχιζε και μου έκανε τα ίδια και στο system 1 αλλά και στο system 2. Έκανα φορμάτ system μέσω recovery ,την φλάσαρα ξανά και πάλι τα ίδια. Τελικά το μόνο που έκανα ήταν να απενεργοποιήσω το dual boot, μετά έκανα factory reset ξανά ,ενεργοποίησα το dual boot ,την φλάσαρ…

• Είχα την 5.11.13 και τώρα έβαλα την 5.11.26. Ανελλιπώς εδώ και 1 χρόνο σχεδόν κάνω τις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις,πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο και το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το επαναφέρω. Tην έβαλα και στο system 2 αλλά και εκεί μου κάνει ακριβώς τα ίδια. Μια βοήθεια κάποιος ρε παιδιά,είμαι όλη μέρα χωρίς τηλέφωνο σήμερα,έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα δεν έχει γίνει.

• Καλημέρα. Κατέβασα και έκανα αναβάθμιση μέσω recovery με τον γνωστό τρόπο που κάνω κάθε φορά αλλά αυτήν τη φορά μετα την αναβάθμιση μου βγάζει το μήνυμα ,δυστυχώς η εφαρμογή Υπηρεσίες Xiaomi έχει σταματήσει,πατάω οκ και μου βγάζει μετά δυστυχώς οι υπηρεσίες NFC έχει σταματήσει και ούτω καθεξής. Έκανα factory reset και ξανά update μέσω recovery αλλά πάλι τα ίδια. Κάποια βοήθεια?

• AlarmDroid

Μήνυμα

Αυτό κάνω οκ αλλά δεν είναι όμως πρακτικό γιατί σε μια επανεκκίνηση θα πρέπει να το ξανακλειδώνω. Από τι δημιουργείται το πρόβλημα θα ήθελα να βρούμε. Τελικά λύθηκε το πρόβλημα αφού χρειάστηκε να κάνω wipe cache.

• AlarmDroid

Μήνυμα

Και με εκκαθάριση δεν έγινε τίποτα. Όταν πατάω να γίνει εκκαθάριση της μνήμης απο το κουμπί αριστερά ,τότε δεν δουλεύει. Αν δεν κάνω εκκαθάριση της μνήμης τότε είναι οκ.

• AlarmDroid

Μήνυμα

Καλημέρα. Είναι ήδη ενεργοποιημένη στο autostart.

• AlarmDroid

Μήνυμα

Καλημέρα. Μετά τις δύο αναβαθμίσεις και τώρα είμαι στην 5.9.11 ,μου δημιουργήθηκε το εξής πρόβλημα. Οταν βάζω το alarmdroid να χτυπήσει το πρωί ,δεν χτυπάει παρά μόνο όταν πατάω να το κουμπί για να ανοίξει η οθόνη,τότε δείχνει σαν να ξυπνάει και αρχίζει και χτυπάει. Την ίδια στιγμή που έκανα και τις αναβαθμίσεις εγκατέστησα και το Advanced Battery Calibration και δεν ξέρω ίσως να το έχει επηρεάσει και αυτό. Μήπως ξέρει κανείς τις πταίει? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά..

• Και εγώ έτσι τα είχα αλλά δεν το έκανε,έβαλε επαφές και φωτό αλλά δεν μου έκανε όπως ήταν την διάταξη της αρχικής οθόνης και των φακέλων. Anyway,πιθανώς να είχα κάνει κάτι λάθος εγώ. Σε ευχαριστώ πολύ.

• Στο Μicloud τα έχω ενεργοποιημένα όλα να συγχρονίζονται αλλά εάν ας πούμε όπως στην δικιά μου περίπτωση τώρα που χάθηκαν όλα μετά από εγκατάστασης καινούριας rom με ποιό τρόπο κάνω επαναφορά?Δεν βλέπω κάτι να πατήσω για να μου κάνει την επαναφορά,η μήπως μόλις συνδεθείς με λογαριασμό το κάνει αυτόματα? Χμ,τώρα που το θυμήθηκα.,πρίν βάλω την rom τα είχα ενεργοποιημένα όλα αλλά δεν μου επανέφερε την διάταξη της αρχικής οθόνης και φακέλους μετά.

• Ναί όντως κάθε φορά δημιουργεί ένα καινούριο φάκελο και πηγαίνω μετά κατά περίοδους και σβήνω τα παλιά backup. Έχω και το micloud να συγχρονίζει ναί αλλά δεν γνωρίζω εάν όταν κάνεις επαναφορά από εκεί σου το κάνει όπως ήταν πρίν?Δηλ.εκτός από τις εφαρμογές, αρχική οθόνη και φάκελοι παραμένουν όπως τα είχα βάλει εγώ?