Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-225 από 225.
-
Απόκρυψη φακέλου?
ΜήνυμαΠως μπορούμε να κρύψουμε ένα φάκελο,αρχείο,φωτό η ένα βίντεο? Όσο και αν το έψαξα δεν το βρήκα.
-
Απορίες Mui V6
ΜήνυμαΆψογος Σε ευχαριστώ πολύ.
-
Απορίες Mui V6
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Στο ΟΤΑ update όμως μου δείχνει τώρα ότι έχω αναβάθμιση αλλά δεν μου την κατεβάζει μου λέει σφάλμα HTTP. Δηλ όταν φλασάρουμε στο system 1 πηγαίνει και στο system 2 η rom και μένει καθαρή εκεί όπως όταν την πρωτοβάλαμε η έιναι κλώνος κάτι σαν το rapid στους σκληρούς των windows,ότι ενέργεια κάνουμε στο system 1 εγκαθίστατε και στο system 2?Δοκίμασα να μπώ από το system 2 αλλά πάγωσε στην αρχική οθόνη.
-
Απορίες Mui V6
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Νέος κάτοχος κι εγώ του Mi3 εδώ και 2 ημέρες,μου ήρθε με την multi και μετά άλλαξα σε 4.12.26 Ελληνική. Μου έχουν δημιουργηθεί κάποιες απορίες και θα ήθελα εάν γίνεται να μου τις λύσετε. 1.Μου βγάζει μήνυμα το ΟΤΑ για αναβάθμιση GTV-5.0.1.03 αλλά όταν πατάω για λήψη αποτυγχάνει.(Έχω κάνει και λογαριασμό στο ΟΤΑ update και στο ΟΤΑ updater ID μου εμφανίζει σωστά την συσκευή) 2.Αναβαθμίσεις κάνουμε μόνο όταν μας ειδοποιεί το ΟΤΑ updater η και απο την εφαρμογή update της Mui? 3.Στο recove…
-
Μόλις ψήφισα και εγώ. Στις καρδιές μας πρώτο,εύχομαι και στην κατάταξη!!!!!