Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 225.

• Μέσω recovery την έβαλες? Στάλθηκε από Redmi Note 3 Pro χρησιμοποιώντας το Μποζόνιο Higgs

• Ευχαριστώ την είδα, δεν έχω πρόβλημα με την γλώσσα, αυτό που θέλω είναι να είναι απροβλημάτιστη η rom κατά κύριο λόγο. Στάλθηκε από Redmi Note 3 Pro χρησιμοποιώντας το Μποζόνιο Higgs

• Ναι όντως είναι σποραδικό το πρόβλημα. Την rom την φορούσα εδώ και μία εβδομάδα μετά από μία εβδομάδα μου το παρουσίασε ξανά. Τώρα έβαλα την καινούρια την GTV 6.3.31 χωρίς αποτέλεσμα. Και τις τελευταίες μέρες δεν έβαλα κάποιο πρόγραμμα. Τι να πώ δεν ξέρω....... Μάλλον θα γυρίσω στην Αγγλοκινέζικη Official.

• Πριν δέκα ημέρες περίπου ήμουνα με την Stable και μου το παρουσίασε εκεί για πρώτη φορά και αναγκάστηκα και έκανα factory reset όπου και λύθηκε μόνο με αυτό. Στη συνέχεια επειδή είχα την εντύπωση ότι έφταιγε η rom άλλαξα και πήγα στην GTV 6.3.24 εώς σήμερα που μου το παρουσίασε ξανά σε ανύποπτο χρόνο και έκανα την αναβάθμιση σε GTV 6.3.31 χωρίς αποτέλεσμα ,συνεχίζει το shell ακάθεκτο. Μπορείτε να μου πείτε συγκεκριμένα ποια είναι η λύση σε αυτό το πρόβλημα,από ότι κατάλαβα το έχουν και άλλοι το …

• Πολύ πιθανόν το Shell να σημαίνει ότι τρέχουν script της rom που εκτελούν διάφορες εργασίες. Το αφηνεις να τελειώσει και δεν ξανα-εμφανίζεται. Στην επόμενη αναβάθμιση πλέον. Μόλις έκανα την αναβάθμιση σε 6.3.31 χωρίς αποτέλεσμα .Το Shell συνεχίζει να μου τελειώνει την μπαταρία και επίσης έχω και υπερθέρμανση. Οταν λές το αφήνεις να τελειώσει τι εννοείς?Μπορείς να μας δώσεις παραπάνω πληροφορίες? Την προηγούμενη φορά αναγκάστηκα και έκανα factoryreset και δεν έχω όρεξη να το κάνω ξανά.

• Δεν μπορώ να εντοπίσω πότε αρχίζει. Θα κάνω αυτά που είπες αλλά δεν βλέπω φως γιατί την προηγούμενη φορά έβαλα από πάνω την ρομ χωρίς αποτέλεσμα και αναγκάστηκα και έβαλα την dev γιατί νόμιζα ότι ήταν από την ρομ. Το θέμα είναι πως δημιουργείται, το έχει ψάξει κανείς? Κάποια απάντηση από τους moderator εδώ? Στάλθηκε από Redmi Note 3 Pro χρησιμοποιώντας το Μποζόνιο Higgs

• Πάλι μου βγάζει το shell στην μπαταρία όπως και στην stable που ήμουνα, μου κατεβάζει την μπαταρία σε χρόνο dt. Πώς λύνεται αυτό παιδιά? 4e4bf2f38a873e0a65213df2aacbe200.jpg Στάλθηκε από Redmi Note 3 Pro χρησιμοποιώντας το Μποζόνιο Higgs

• Ο χρόνος είναι ανάλογος με τις εφαρμογές και πως είναι στημένο το κινητό. Εγώ χρειάζομαι τουλάχιστον 2 ώρες. Στάλθηκε από Redmi Note 3 Pro χρησιμοποιώντας το Μποζόνιο Higgs

• Αυτό που έχω διαπιστώσει εγώ από την εμπειρία μου με το micloud είναι ότι σε μεγάλα αρχεία όπως βίντεο φωτό κτλ υπάρχει πρόβλημα. Για αρχεία όπως επαφές-μηνύματα κτλ είναι οκ. Πάντως δεν νομίζω ότι μπορείς να βασιστείς ότι θα σου επαναφέρει το κινητό σου όπως ήταν πριν. Αυτή είναι η εντύπωση που αποκόμισα,δεν ξέρω οι υπόλοιποι χρήστες τι γνώμη έχουν. Και τελικά είναι η μοναδική λύση για να μου επαναφέρει το τηλέφωνο όπως το είχα στημένο? Δεν υπάρχει εναλλακτική εάν κατάλαβα καλά?

• Δηλ το data backup όταν θα περάσω από Stable σε Dev η το αντίστροφο θα μου βάλει όλα μου τα προγράμματα όπως τα είχα ακριβώς μέσα σε φακέλους τακτοποιημένα χωρίς πρόβλημα? Μου είπες για το micloud που κανονικά θα έπρεπε και σε μένα να μου τα περάσει αυτούσια όπως τα είχα αλλά δυστυχώς δεν μου ο έχει κάνει ποτέ,και έχω και την εντύπωση ότι είναι απίστευτα αργό. Εδώ τις φωτογραφίες μου που τις έχει ανεβάσει δεν μου εμφανίζει καν όλες και έχω αλλάξει σε google foto.

• Οκ για το πρώτο. Αλλά με το mi cloud ποτέ δεν μου έβαλε τα προγράμματα όπως τα είχα,τα έχω σε φακέλους και με κατηγορίες και είναι πολλά. Ακόμη ακόμη το mi cloud δεν μου έχει βάλει καν την αρχική οθόνη παρόλο που το έχω ενεργοποιημένο. Το backup από recovery φαντάζομαι είναι μόνο όταν θέλουμε να ξαναπεράσουμε την ίδια rom. Mήπως κάνω κάτι λάθος εγώ με το micloud και το έχω μάθει λάθος και για αυτό δεν μου τα περνάει? Είναι εύκολο να μου υποδείξετε έναν οδηγό?

• Μία ερώτηση. Όταν θέλουμε να πάμε από Dev σε Stable πρέπει να κάνουμε Factory reset και εγκατάσταση από recovery με wipe cache & dalvik. Με τα προγράμματα και όλα αυτά που έχουμε εγκατεστημένα όπως αρχική οθόνη κτλ και γενικά το στήσιμο του τηλεφώνου όπως το είχαμε ποιός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να το κάνουμε όπως ήταν με την Dev η το αντίστροφο? Εγώ όταν είχα το Mi3 ήμουνα πάντα με Dev και δεν άλλαζα.Τώρα όμως με το Redmi 3 Pro που ψάχνομαι λίγο που θα καταλήξω και χρειάστηκε να αλλάξω από …

• Απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά? Στάλθηκε από Redmi Note 3 Pro χρησιμοποιώντας το Μποζόνιο Higgs

• Δεν μπορώ να αφήσω το swiftkey σαν κύριο πληκτρολόγιο, μετά από restart ή μετα απο λίγες ώρες χρήσης, μου πετάει το Google keyboard.. Καμία ιδέα? Ακόμη και αν πάς Ρυθμίσεις-Γλώσσα και Εισαγωγή-Προεπιλογή-Και τσεκάρεις το Πληκτρολόγιο SwiftKey και μετά Κέντρο ασφαλείας-Δικαιώματα-Αυτόματη Έναρξη ?

• Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από ikleos: “Καλησπέρα , ποιά ειναι η καλυτερη εφαρμογη για χαρτες Off line? Βασικα τους χρειαζομαι για Αγγλια ( Manchester)....και για Ροδο. Ευχαριστω ” Καλησπέρα, Το "καλύτερο" είναι τελείως υποκειμενικό! Δοκίμασε 2-3 free λύσεις που υπάρχουν στο play store να δείς εαν θα σε βολέψουν. Μια είναι το CoPilot το οποίο σε αφήνει να έχεις δωρεάν ένα χάρτη μιας χώρας (έχω επιλέξει ελλάδα). Είναι αρκετά καλό και το δούλευα πάνω απο 1 χρόνο. Άλλη λύση το Nokia Maps για…

• To supersu είναι η εφαρμογή που κάνει root το κινητό σου δηλαδή μπορείς να επέμβεις στα αρχεία του συστήματος. Το twrp είναι ο φάκελος που δημιουργήθηκε από το recovery δηλαδή το twrp και εκεί πηγαίνουν τα αντίγραφα πού δημιουργείς. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αντιμετώπισα και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα με leak μπαταρίας στη Stable 1.7.18 ,συγκεκριμένα εμένα είχε μια υπηρεσία shell που ήταν συνέχεια πάνω από 40% και μου κατέβαζε την μπαταρία σφαίρα. Δεν μπόρεσα να βρώ τι το προκαλούσε παρόλο που έκανα wipe cache,dalvik και την πέρασα από πάνω ξανά. Αναγκάστηκα και έκανα factory reset όπου και λύθηκε και τώρα είπα να δοκιμάσω την Developer,όπου εώς τώρα φένεται καλή. Θα δείξει..... Είμαστε αρχή ακόμη πιστεύω τα πράγματα θα καλυτερέψουν από τα τζιμάνια ε…

• Παράθεση από komatoza: “Αυτό μου το έβγαζε στο redmi note 3 pro στην εγκατάσταση της ελληνικής stable, το έκανε όταν στο recovery διάλεγα wipe manually δηλαδή επέλεγα τα πάντα εκτός εξωτερικής sd. Τελικά έκανα την εγκατάσταση κανονικά όταν έκανε το απλό swipe για wipe το αυτόματο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” To επιβεβαιώνω και εγώ,προσπάθησα να πάω από Stable 7.1.18 σε Developer 6.3.24 και μέσω recovery προσπάθησα να κάνω χειροκίνητα τα wipes system,cache και dalv…

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Gorgolemis: “Η Υπηρεσία Shell στο Android μήπως ξέρει κανείς τι είναι και μου κατεβάζει την μπαταρία πολύ γρήγορα? Δοκίμασα και επανεκκίνηση και πάλι στο 44% είναι. ” Το έπαθα και εγώ παλιά Post 281 Βασικά κάτι δεν έκατσε καλά και σου τρώει την Ρομ και μαζί την μπαταρία μέσω κάποιου προγράμματος Λύσεις? Εγώ απλά έκανα restore ένα back up και όλα οκ Προτεινόμενη λύση? Είναι το factory reset και ξανά την Ρομ από πάνω Άλλη λύση? Υπομονή μέχρι την επόμενη Ρομ. (…

• Θα το δοκιμάσω, σε ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro Kenzo μέσω Tapatalk