Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 225.
-
Factory reset, install μέσω recovery. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro Kenzo μέσω Tapatalk
-
Για το Redmi Note 3 Pro Kenzo θα πάρει καινούρια Stable η αυτή που υπάρχει ήδη έχει ανανεωθεί και διορθωθεί?
-
Για κάποιον που έχει δύο κάρτες και χρειάζεται επιπλέον αποθηκευτικό χώρο είναι μία λύση. Θέλει βέβαια κάποια προσοχή στην εφαρμογή .....
-
Εγώ προσωπικά δεν το έχω κάνει γιατί δεν έχω δεύτερη κάρτα sim αλλά επειδή το βρήκα ενδιαφέρον το ποστάρω εδώ. Redmi Note 3-Use both SD card and SIM card together in 2nd Sim Card Hybrid Slot. - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Δεν ξέρω εάν είναι bug αλλά όταν πηγαίνω στην οργάνωση των διακοπτών και πατάω παρατεταμένα να μετακινήσω κάποιο διακόπτη,κάποιοι μετακινούνται και κάποιοι όχι. Όταν έρχεται ειδοποίηση από gmail και είναι κλειδωμένη η οθόνη δεν ξεκλειδώνει με το fingerprint. Επίσης όταν ήμουν στο utube και έβλεπα ένα βιντεάκι μετά όταν τελείωσε δεν γυρνούσε η οθόνη κανονικά. Στο Redmi Note 3 Pro όλα αυτά.
-
Μήπως θέλει κανείς αυτή την θήκη? Newest Tempered Glass Back Cover For Xiaomi redmi note 3/Xiaomi redmi note 3 pro Smartphone Την παρήγγειλα απο Vickmail μαζί με την συσκευή που αρχικά το είχα παραγγείλει σε μαύρο αλλά μετά το άλλαξα σε άσπρο και μου έμεινε η θήκη,που είναι καταπληκτική με tempered glass στο πίσω μέρος και στα πλάγια είναι σε ασημί χρώμα. Όποιος ενδιαφέρεται π.μ.
-
Δεν ξέρω εάν είναι bug αλλά όταν πηγαίνω στην οργάνωση των διακοπτών και πατάω παρατεταμένα να μετακινήσω κάποιο διακόπτη,κάποιοι μετακινούνται και κάποιοι όχι. Επίσης όταν ήμουν στο utube και έβλεπα ένα βιντεάκι μετά όταν τελείωσε δεν γυρνούσε η οθόνη κανονικά. Στο Redmi Note 3 Pro όλα αυτά.
-
pRomptER Επειδή και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα,όταν το κλείνεις έχεις ταυτόχρονα πατημένα το power και το volume up,μόλις όμως δονηθεί τότε αμέσως αφήνεις το power και συνεχίζεις να έχεις πατημένο το volume up ,τότε εγώ μπαίνω σε λειτουργία recovery. Αυτά βέβαια με την προυπόθεση ότι έχει φλασαριστεί σωστά το twrp.Σου έδειξε στο cmd ότι φλασαρίστηκε απλώς δεν μπαίνει με την εντολή fastboot flash recovery redminote3_twrp.img έτσι?